Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
8230 Balatonfüred, Koloska Völgy

Koloska Csárda térkép

Koloska Csárda


Telefon: (30) 267 5454

  

Weboldal (koloskacsarda.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Csárdánk a KOLOSKA CSÁRDA, a Tamás-hegy alján megbúvó Koloska-völgy Balatonfüred régi kirándulóhelye közvetlen közelében található. Az arácsi városrész központjából a Béke utca öreg házai között vezet a kiépített út csárdánkig. A hangulatos erdei környezetben kedveltek a szabadban elkészített grill ételek, sült szalonna, bográcsban főzött gulyás. Az étlapunkon szereplő ételek között található Balatoni fogas, Kacsasült párolt káposztával, Arácsi bicskás pecsenye, Rablóhús nyárson, Libamáj és különféle vadétel-specialitások. Mindezen ételek mellé kínáljuk a kitűnő balatonfüredi és tihanyi borokat. Az étvágyat és a kellemes hangulatot fokozza minden nap a cigánymuzsika. Nagyszerű lehetőség az erdei sétakocsikázás és a lovaglás. Csárdánkban szívesen fogadunk csoportokat, számukra különtermet tudunk biztosítani.


Szolgáltatás kategóriái

Étterem / Pub / Söröző  

Hasonló szolgáltatások

KOLOSKA CSÁRDA BALATONFÜRED

Weblapunk a következõ szavakra lett optimalizálva:

Koloska Csárda , csárda , balatonfüredi csárda , erdei csárda , hangulatos csárda , jó csárda
h2>További kulcsszavak Étterem, vendéglõ, Csárda, Terasz, Kerthelyiség, Balatonfüredi étterem, Erdei étterem, Balatonfüredi csárda, Erdei csárda, Hangulatos étterem, hangulatos csárda, kerti grill, grill ételek, bográcsozás, bográcsolás, bográcsban fõzött gulyás, Csárda cigányzenével, Veszprém megyei csárda, grill csárda

Rövid Bemutatkozás

Csárdánk a Koloska Csárda Veszprém megyében, Balatonfüreden található. ( balatonfüredi csárda ) Ha balatonfüredi csárdát keres, akkor ne habozzon! Látogasson el a hangulatos erdei csárdába a Koloska Csárdába.( hangulatos erdei csárda ) Ételeink között szerepelnek a szabadban elkészített grill ételek, sült szalonna és a bográcsban fõzött gulyás is. Természetesen mindezen ételek mellé kínáljuk a kitûnõ balatonfüredi és tihanyi borok at.
Egyszóval ha csárdát keres, ( csárda ) és jó csárdát keres, ( jó csárda ) és netalán egy csendes erdei környezetben található hangulatos csárdát keres, ( hangulatos csárda ) vagy éppen cigányzenét hallgatna egy finom vacsora mellett, akkor jöjjön el hozzánk a balatonfüredi Koloska Csárdába !
Creatix Keresõ | Google KeresõKöszöntjük Önt Weboldalunkon!
Csárdánk a KOLOSKA CSÁRDA, a Tamás-hegy alján megbúvó Koloska-völgy Balafonfüred régi kirándulóhelye közvetlen közelében található. Az arácsi városrész központjából a Béke utca öreg házai között vezet a kiépített út csárdánkig.
A hangulatos erdei környezetben kedveltek a szabadban elkészített grill ételek, sült szalonna, bográcsban fõzött gulyás.
Az étlapunkon szereplõ ételek között található Balatoni fogas, Kacsasült párolt káposztával, Arácsi "bicskás" pecsenye, Rablóhús nyárson, Libamáj és különféle vadétel-specialitások.
Mindezen ételek mellé kínáljuk a kitûnõ balatonfüredi és tihanyi borokat.
Az étvágyat és a kellemes hangulatot fokozza minden nap a cigánymuzsika.
Nagyszerû lehetõség az erdei sétakocsikázás és a lovaglás. Csárdánkban szívesen fogadunk csoportokat, számukra különtermet tudunk biztosítani.
Õsszel szüreti programot kínálunk.
Fedett férõhelyeink:
30 fõs, 60 fõs, 90 fõs. Kerthelységünkben a férõhelyek száma 200 fõ, a szalonnasütésnél 60 fõ. Rendezvényterem 120 fõs.
A kiemelkedõen színvonalas vendéglátásért és különlegesen finom ételeinkért a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség és a European Catering Association védnöki táblát adományozott a Koloska Csárdának.
Fizetési lehetõségek:
Üdülési csekket és meleg étel utalványt (Sodexho Pass, Chéque déjeuner, Ticket Restaurant) elfogadunk!!!
Csárdánk a Veszprém-megyei Kamara és a Balatoni Kereskedelmi és Iparkamara által minõsített üzlet.
Szívesen várjuk és látjuk vendégül Önöket márciustól - novemberig, naponta 11-23 óráig.
;

design by: [email protected] | NetStilus | Minden jog fenntartva * Koloska Csárda Balatonfüred * 2008.
Bemutatkozik a Balatonfüredi Koloska Csárda . Csárda melyet egyedülálló környezet vesz körül. A Csárda amely Önre vár. A balatonfüredi Koloska Csárda egy kellemes csendes helyen a Tamáshegy lábánál található. Közvetlen a Csárda mellett csobog a Koloska patak, amely kis vízfolyás a környezetet mégjobban meghitté varázsolja.
Amennyiben a festõi szépségû Koloska-völgy lábánál szeretne egy finom vacsorát elkölteni, akkor jöjjön el hozzánk.Ha a kívánsága egy igazi csendes csárda , vagy talán egy valóban erdei csárda , de ha éppen egy magyaros csárda amire vágyik, csárda , csárda étterem, csárdaétterem, akkor jöjjön hozzánk Balatonfüredre a Koloska Csárdába.
A Balaton és Balatonfüred legszebb erdei környezettel büszkélkedõ csárdája a Koloska Csárda várja Önt.
;

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika