Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
8184 Balatonfűzfő, Nike Krt. 12.

Nike Étterem térkép

Nike Étterem


Telefon: Telefon: +36 (88) 586-155 Mobil: +36 (20) 952-1768 Fax: +36 (88) 586-156

  

Weboldal (nikeetterem.hu)




Pizza- és étel-házhozszállítás minden nap!
Rendelhet tőlünk pizzát, frissensülteket, melegételeket, desszertet házhozszállítással! Teljes kínáltunkat megtalálja a pizzaétlapon!


Szolgáltatás kategóriái

Étterem / Pub / Söröző  

Hasonló szolgáltatások

Nike Étterem - A Balaton-part vezető ebédszállítója!

Köszöntjük Fülöp és Evelin nevű olvasóinkat!

Pizza- és étel-házhozszállítás minden nap!



2009. november 9-től éttermünk új szolgáltatással bővül! Rendelhet tőlünk pizzát, frissensülteket, melegételeket, desszertet házhozszállítással! Teljes kínáltunkat megtalálja a pizzaétlapon!
h1>

AKCIÓ !!! Kívánság pizza 1db 32cm-es pizza. (Pizzaszósz +3féle feltét+ sajt)
Sonkás pizza (60 cm) 2800 Ft
Gyűjtse a 32 cm-es és a 45 cm-es pizzához járó kuponokat! 15 kuponért 2 l üdítő, 20 kuponért egy 32 cm-es kivánság pizza váltható be!
Várjuk rendelését Hétfőtől - Szombatig: 11.00-21.00 | Vasárnap: 11.00-16.00 között a (20) 952-1768 vagy a (88) 586-155 telefonszámon!

Szinte egész évben fogyasztható. A káposztát már több mint 4000 éve termeszti az ember , és szinte egész évben fogyasztható. A növény őse a Földközi-tenger és az Atlanti-óceán vidékéről származik. Jótékonyságát már ókori források is dicsérik, miszerint az emésztésre és a bélműködésre gyógyító hatással van. A népi gyógyászatban is sokoldalúan használták: a sebre tett levelek gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatásúak.

A sárgarépa (Daucus carota subsp. sativus)



A sárgarépa az egyik legrégebben termesztett növény. Termesztési múltját illetően, 3-4 ezer éves. Európában őshonos, már a rómaiak és a görögök is ismerték. Akkoriban a színe fehér volt, a mostani színét (narancssárga) csak később nyerte el. Fontos biológiai anyaga a béta karotin, melynek a színét is köszönheti. A szervezet a béta karotint megfelelő mennyiségben A-vitaminná alakítja át. A vastag sejtfalak miatt a szervezet a nyers sárgarépa béta-karotintartalmának mindössze 25%-t képes hasznosítani, de főzés során a sejtfalak károsodnak, így a szervezet számára a karotin hozzáférhetőbbé válik, és amennyiben az ételben a felszívódáshoz szükséges zsírok is jelen vannak, akkor a sárgarépa karotin-tartalmának több mint a fele hasznosul.

A körte a rózsavirágúak közé tartozó, mérsékelt éghajlatot kedvelő gyümölcs. Az emberiség közel 3000 éve, hogy ismeri és termeszti. A magyar körtetermesztésről a középkorból származó írásos emlékek tanúskodnak. Homérosz az istenek ajándékának nevezte a gyümölcsöt. Fajtáját illetően a fanyartól az ízletes császárkörtéig számtalan változata ismert hazánkban. A körte - az almához hasonlóan - egész évben beszerezhető a piacon. A körte elég sok ásványi anyagot (kalcium, magnézium, kálium, cink, vas, jód) és vitamint (A, B1, B2, C, E) tartalmaz; összetétele miatt sok betegségre természetes gyógyír lehet.

A szilva az egyik leggyakoribb és egyben a legigénytelenebb rózsafélék családjába tartozó gyümölcs. Vidéken nagyon sok szilvát termesztenek, mert kitűnő lekvárt, befőttet, savanyúságot lehet készíteni belőle, de ezen kívül még sok féle képen fel lehet használni a gyümölcsöt. A szilva igen gazdag káliumban, 10 dkg mennyiségben 757 mg található. A kálium nagyban serkenti az emésztést, szabályozza a szív ritmusát és segít a salakanyagok kiürítésében. A szilvában lévő mangánlökést ad az emésztést segítő enzimeknek.

Napjainkban az egészséges táplálkozás témájában igen sok féle-fajta, egymással ellentmondásban lévő írások, vélemények jelentek meg. Így aztán ember legyen a talpán, aki el tud igazodni benne. Ezt a témát már igen sokan, és sok féleképen próbálták összefoglalni, illetve megközelíteni. Sokszor a szakirodalom is egymással igen ellentmondásos tanácsokkal látta el az olvasót. Az emberek szeretnének egészségesen táplálkozni, azonban ez nem mindig sikerül, mivel nem lehet mindenki ezen a téren képzett szakember. Szinte minden újságban megtalálható olyan fórum, mely napjaink egészséges táplálkozásával foglalkozik. Ezek a Táplálkozási Fórumok próbálják hasznos és jó tanácsokkal ellátni az érdeklődőket, ezért egy tizenkét pontos táplálkozási segítséget állítottak össze, melyet mindenki figyelmébe szeretnék ajánlani.

Arcunk nagyon sok mindent elárul testi és lelki állapotunkról, ezért bőrünk a szépség és az egészség tükre. Nagy becsben kell, hogy tartsuk, mert megmutatja másoknak, hogy valójában kik is vagyunk. Kozmetikai szaküzletekben, csinos kis tégelyekben megannyi márkanévvel ellátott szépítőszereket találunk. A néhány köbcentiméter krémen kívül megvásároljuk a márkás címeket, és azokat a modelleket is, akik mind ezt reklámozzák. Persze mind ezt nem kell megvásárolnunk akkor, ha tudjuk, hogy a piacról milyen növényeket kell beszereznünk ahhoz, hogy mi magunk is elkészíthessük arcunk csoda szereit.

A halakat a következők szerint lehet osztályozni: vannak édesvízi, tengeri és vándorló halak, de az osztályozásuk a húsuk alapján is történik, miszerint vannak fehér és barna húsú halak. Általában a barna húsú halakat jobban kell fűszerezni, mert a húsuk sokkal intenzívebbek. A halban lévő zsírsavak, az Omega 3 és az Omega 6. Ásványi anyagai a következők: kalcium, foszfor, szelén, vas, cink, jód, és amit mindenképen meg kell említeni az a B-vitamin tartalma. Ez a cikk most nem arról szól, hogy miért fogyasszunk minél több halat, mert erről már sokat hallottunk, most inkább arról szeretnék írni, hogy milyen is a friss hal, és szeretnék egy-két jó tanácsot megosztani azokkal, akik szívesen fogyasztják a halból készült ételeket.

Fényképet a tortára!



Legyen a születésnapi torta a legjobb meglepetés! Hol van már az unalmas csokoládétorta ideje. A fényképes torta a mai sláger!
A Nike étterem kínálata új lehetõséggel bõvült. Hozzon magával egy fényképet, és megrendelt tortáját díszítjük vele.
Szerezzen új élményt az ünnepeltnek!

Felhasználónév
Jelszó
Elveszett jelszó? Elfelejtette felhasználónevét? Nincs még fiókja? Regisztráció

Legfrissebb máj.12
22. heti menü
2012. máj. 28.-jún. 3. máj.12
21. heti menü
2012. máj. 21.-27. ápr.12
Sütemények és hidegtálak

Szerintem nem kell nagyon bemutatni... Őrült kamionos

Száguldozz végig a véget...

A diktátor Afrojack is a Soundon zenél Ronan Keating válása óta iszik Kempingezz a Gödörrel! Chuck Norris kiütötte Damu Rolandot!

Bolt Copyright © 2011 Nike Étterem és Susogó Team Kft. - Minden jog fenntartva!
Powered by jogo.hu - a játék elkezdődött... and euBalaton.hu - OnLine

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika