Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Étterem / Pub / Söröző  Egyéb  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika 
2040. Budaörs Kamaraerdei Út 3.

06 23 444-971, 06 23 444-972

Honda Motor Pedo Kft.

A HONDA MOTOR Co.-t 1948-ban alapította Soichiro Honda úr. A vállalat kezdetben csak motorkerékpárok kifejlesztésével és gyártásával foglalkozott, s csak 1963 augusztusában jelent meg elõször gépjármûvekkel a japán autópiacon.
Termékeinek magas technikai színvonalát bizonyítandó, már kezdettõl fogva részt vettek motor és autóversenyeken, ahol sikert sikerre halmoztak. Ezt mutatja az is, hogy a FORMA 1-ben öt egymást követõ évben nyerték el a konstruktõrök díját.


Honda Motor Pedo Kft. adatlap     Honda Motor Pedo Kft. weboldal (hondakisgepek.hu)
2040. Budaörs Károly Király Utca 145

06 23 428-084

Altofe Kft.

Cégünk egy kis családi vállalkozás, melyet a vendéglátóiparban szerzett tapasztalataink alapján, a piaci igények ismeretében hoztunk létre. Rozsdamentes acél termékeinkkel a - hazánkban is bevezetett - szigorú HACCP előírások betartásához nyújtunk megoldást, illetve termékpalettánk folyamatosan újul a környezetvédelem és az energiatakarékosság megvalósíthatóságának érdekében.


Altofe Kft. adatlap     Altofe Kft. weboldal (altofe.hu)
A legjobb budaörsi Értékesítés szolgáltatók kínálata, akciók, engedmények.

Szolgaltatasok.com

A legjobb budaörsi Értékesítés szolgáltatások!2040 Budaörs, Gyár U. 2.

23 501260

Cad-Server Kft.

Jogelőd társaságunk, a CAD-Server Bt. 1990-ben alakult, és elsősorban gépészeti tervezéssel foglalkozott az energetika területén.

Munkáink során szerzett tapasztalatok és a piaci lehetőség felismerése alapján, 1992-ben elkezdtünk olyan jelentős, külföldi dízelaggregát gyártó partnert keresni, akinek a termékeivel konkurenciát teremthettünk a magyar piacon ezen a területen évtizedek óta monopolhelyzetben lévő cégeknek.


Cad-Server Kft. adatlap     Cad-Server Kft. weboldal (cad-server.hu)
2040 Budaörs , Távíró Köz 4. Ii.em. (Terrapark

23) 50 89 00 Fax: (23) 50 89 99

Microoffice Service Informatikai Kft.

Szoftver ügyfélszolgálat, informatikai tanácsadás, telemarketing, telesales, direkt marketing.


Microoffice Service Informatikai Kft. adatlap    
Népszerű városok