Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
2040 Budaörs, Szabadság Út 141.

Propack Csomagolastechnikai Kft. térkép

Propack Csomagolastechnikai Kft.


Telefon: +36 (23) 424-985

  

Weboldal (members.chello.hupropack.kft)


Email cím: [javascript protected email address]
Cégünk hazai viszonyokhoz mérten jelentős gyártónak mondható.

A vállalkozás alapítása, 1982 óta arra törekszünk, hogy az ipar legkülönbözőbb területein felmerülő feladatokat a megrendelőink igényeihez a leginkább illeszkedő módon oldjuk meg. Tevékenységünk ezért alapvetően a szaktanácsadás, géptervezés, gépgyártás, gép- és kellékanyag forgalmazás területeire terjed ki, de a saját gyártású gépeink telepítését, üzembe helyezését és karbantartását is saját szakembereink végzik.

Gépeink tervezésekor a feladatokra optimalizált, célszerű felépítést tartjuk a legfontosabb szempontnak. Ez a legtöbb esetben a gyártási költségekre is kedvezően hat.

Munkánk során mindig figyelembe vesszük, hogy az ipari felhasználás során a megfogalmazott igények és a gépekkel kapcsolatos elvárások nagyon különbözőek lehetnek. Gépválasztékunk ezért a nagyobb szériában gyártott univerzális eszközöktől a speciális célgépekig terjed.

Cégünk jelentős készsége a géptervezői kreativitás és gyakorlat, ami jól támaszkodik a több évtizedes üzemeltetési tapasztalatokra.

A géptervezésben és egyedi gépépítésben a saját fejlesztésű PROSYS építőrendszer gyorsaságot és rugalmasságot biztosít. A vállalási határidők ezért még egyedi munkák esetén is elfogadhatóan rövidek lehetnek.

Közel 25 éves tapasztalatunk garancia arra, hogy akkor se a megrendelőinken „kísérletezünk”, ha egyedi gépeket gyártunk.

Összetettebb feladatok esetén fővállalkozóként beszállító és együttműködő partnereinkkel közösen biztosítjuk az elvárt minőséget, funkcionalitást és rugalmasságot. Beszállító partnereink kiválasztásakor is a megbízhatóság és a tapasztalat a legfontosabb szempont.

Iparági szinten is jelentős a gyakorlatunk a következő területeken:

kézi és automatikus működtetésű címkeadagolás
címkenyomtatás és címkefelrakás termékekre és gyűjtőcsomagokra
palást- és körcímkézés hengeres termékeken
kúpos és szögletes tárgyak címkézése
zárjegycímkézés öntapadó és „hot-melt” technológiával
termékek mérése, feliratozása, címkézése
tintasugaras és lézeres feliratozás
tárgy adagolás
dobozlezárás
anyagmozgató rendszerek, szállítószalagok
kiegészítő elemek, gépállványok gyártása rozsdamentes, alumínium és PROSYS elemekből
Berendezéseink a rugalmas tervezésnek és a költségtakarékos konstrukcióknak köszönhetően az élelmiszeripartól az elektronikai- és a bányaiparig – a legnagyobb multinacionális és a kis hazai gyártóüzemekben is – megállják a helyüket.


Szolgáltatás kategóriái

motor  járművek  Autó  

Hasonló szolgáltatások

Propack Kft. Honalapja elköltözött! http://www.propackkft.hu A Propack Kft. Honaplapja elköltözött!
Az új cím: http://www.propackkft.hu !

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Étterem / Pub / Söröző  Egyéb  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika