Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
2040 Budaörs Gyár Utca 2.

Origin Consulting Kft. térkép

Origin Consulting Kft.


Telefon: 06-30-366-0314

  

Weboldal (originconsulting.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Az Origin Consulting a média, a kommunikáció, a marketing és az egészségügy tapasztalt szakembereit gyűjtötte egy csapatba, hogy segítsen ügyfeleinek sikerrel alkalmazni céljai elérésében az internet adta lehetőségeket, kialakítani a párbeszédeket.

Mit csinálunk?

Segítünk hallani, érteni és kitűnni az online és a közösségi média zűrzavarában.

Hogyan?kommunikációs stratégia-tervezés és megvalósítás
PR koncepció kialakítása és irányítása
online jelenlét vagy egyedi kampányok teljes körű kivitelezése
közösségi médiatervezés és kezelés


Szolgáltatás kategóriái

Kommunikáció  

Hasonló szolgáltatások

az online és közösségi média hangzavarában.

Tudjuk, hogyan kell kapcsolatot építenünk a fogyasztóval - rendkívül fontos a hitelesség, megbízhatóság és a szájhagyomány szerepe.

Tapasztaltuk, hogyan kell kommunikálnunk az orvosok és a betegek felé ebben a nagyon leszabályozott környezetben.

Ismerjük a terület sajátosságait, a fogyasztók mozgatórugóit.

A gyógyszeriparban az eddigi kommunikációs csatornák (az orvoslátogatók sales vezérelt kapcsolattartása és tömegek felé azonos üzenetek sulykolása) akadoznak. Ezért új lehetőségeket kénytelen keresni magának ez az iparág is. A Házipatika ezzel kapcsolatban tartott június 9-én egy digitális workshopot, ahol az Origin Consultingot is felkérték egy hazai tendenciánkat és nemzetközi példákat elemző előadásra. Ennek a prezentációnak az anyaga látható itt teljes egészében.  


Bővebben... Csak nekünk fontos a márkánk?

Tesztelje velünk website-ját!

Nem elégedett mostani weboldalával?

Töltse le tanulmányunkat, mely tartalmazza a 8 legfontosabb szempontot website tervezésekor!

Csak nekünk fontos a márkánk?

A világ és hazánk egyik vezető gyógyszergyártója, a GlaxoSmithKline - azaz a GSK - az Origin Consulting egészségügyi kommunikációs ügynökséget választotta a Dianatal termék PR feladatainak ellátására 2011-ben. A Dianatal, www.dianatal.hu, egy természetes alapanyagú szülészeti gél, amely segíti a biztonságosabb, rövidebb és könnyebb hüvelyi szülést, védelmet biztosít a születendő gyermek és az anya számára. Fontos, kiemelni, hogy Magyarországon folyamatosan csökken a születések száma – 2010-ben 90 350 gyermek született, míg 5 évvel ezelőtt 99 900.

Milyen online marketing megoldásokat kötelező alkalmazni a gyógyszeriparban?Az internet segítségével folyamatosan változik a kommunikáció módja a gyógyszeriparban is. Akár vényköteles, akár OTC termékekre gondolunk, rá kell jönnünk, hogy az e-beteg rendkívül értékes információ forrás a számunkra, mert aktív, folyamatosan tájékoztat, sokan követik és így sokakat befolyásol. Ráadásul független, így az általa közvetített tájékoztatás felmérthetetlen kincs. Nem kell elképzelnünk a beteget, mert itt van személyesen és beszélget – akár velünk is.

Copyright © 2012 Origin Consulting. Minden jog fenntartva. Designed by One Online .

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Étterem / Pub / Söröző  Egyéb  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika