Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
2040 Budaörs, Puskás Tivadar U.1.

Eastinfo Kft. térkép

Eastinfo Kft.


Telefon: +36-23-801-092 és +36-23-801-093

  

Weboldal (eastinfo.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Néhány éve még hihetlenül hangzott, hogy Kína hamarosan a világ vezető gazdasági hatalma lesz – mára ez mindenki számára egyértelmű. Kína dinamikusan növekvő termelése és exportja, valamint hatalmas piaca logikus megoldásként kínálja, hogy Kínával feltétlenül érdemes üzleti kapcsolatot kiépíteni. Azonban ez rendkívül nehéz, idő- és költségigényes, hiszen a nyugati világtól alapjaiban eltérő nyelv, kultúra, mentalitás, üzleti és jogi környezet miatt számos helyzetben egészen más történik, mint amit Európában megszoktunk és várunk. Ez gyakran komoly nehézségeket és veszélyeket hordoz magában.

Az 1996-ban alakult, teljes egészében európai tulajdonú Eastinfo a kínai-magyar kapcsolatok alakításának kulcsfontosságú tanácsadó vállalatcsoportja. Magyar és európai cégek részére Kínával kapcsolatos tanácsadást, piackutatást, cégképviseletet, kapcsolattartást, beszerzési és értékesítési képviseletet, valamint kínai nyelvű tolmácsolást és fordítást nyújtunk, míg a kínai vállalatoknak nyújtott európai tanácsadó és cégképviseleti szolgáltatásaink révén lehetővé tesszük, hogy a kínai nagyvállalatok Magyarországon fektessenek be és ezáltal üzleti lehetőségekhez jussanak Európában. Anyavállalatunk, az Eastinfo Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. budapesti székhelyű, Pekingi Irodánk pedig Kína egész területén nyújt szolgáltatást partnereinknek.

Kínára szakosodott tanácsadó cégként az a szerepünk, hogy az Ön kínai üzletében felismerjük és elhárítsuk a lehetséges veszélyforrásokat, illetve optimalizáljuk, sikeressé tegyük Önt Kínában. Kínában létesített irodáink, évtizedek óta a kínai-magyar kapcsolatokkal foglalkozó szakértőink, munkatársaink nyelvtudása és széles körű tapasztalataink révén megóvhatjuk Önt azoktól a buktatóktól, amelyekkel előbb-utóbb szinte mindenki szembetalálja magát, amikor kapcsolatba kerül Kínával. Használja Ön is tudásunkat és tapasztalatunkat megelőzésként, mert miután megtörtént a baj, általában már csak a tűzoltásra van lehetőség. Ne feledje: a megelőzés olcsóbb, mint a kárelhárítás! Esettanulmányaink pedig bebizonyítják: hiába ment eddig minden rendben a kínai kapcsolatban, bármikor új helyzet állhat elő.

Sikerünk kulcsa, hogy partnereink üzleti együttműködéséhez professzionális, tapasztaltra épülő szolgáltatást és magas hozzáadott értéket biztosítunk. A kiemelt együttműködéseket projektvezetéssel fogjuk össze, referenciáink között szerepel vegyesvállalat alapítása és tulajdonosi képviselet biztosítása, technológiai transzferben való aktív részvétel, beszerzési és értékesítési koordináció.


Szolgáltatás kategóriái

Piackutatás  

Hasonló szolgáltatások

Az Ön böngészőjében nincs a tartalom megtekintéséhez szükséges Flash bővítmény (plug-in) telepítve.Kérjük, a telepítéshez kattintson az ikonra.
Üzleti hírek Rólunk Szolgáltatások Tanácsadás Befektetés-koordináció Cégátvilágítás Piackutatás, partnerkeresés Cégképviselet Áruellenőrzés Kártérítési ügyintézés Nyelvi szolgáltatások Egyéb szolgáltatások Hírlevél Tudásbázis Esettanulmányok Tájékoztató anyagok Referenciák Elérhetőségeink

2011.október 4. Számítógépek ajándékba A Szentgyörgyi Albert Általános Iskola Terényi Tagiskolája számítógépes gépparkjának és az ott tanuló gyerekek megfelelő színvonalú informatika-oktatásának fejlesztésére az Eastinfo Kft. számítógépeket és perifériákat ajándékozott. Az adományozással az Eastinfo Kft. segítséget kíván nyújtani a korszerű informatika oktatás megvalósításához, valamint a tanulók számítógépes ismereteinek fejlesztéséhez.
( tovább )

2010.október 6. Sikeres volt a Fókuszban: Ázsia rendezvény A Joint Venture Szövetség, az ITD Hungary Zrt., valamint a Külgazdasági Szövetség szervezésében, nagy érdeklődés mellett került sor a „Fókuszban Ázsia” című rendezvényre június 16-án a Telecom székházában.
( tovább )

2010. július 7. Fókuszban: Ázsia Üzleti konferencia és panelbeszélgetések Ázsiáról, a világ egyik legkomolyabb gazdasági tényezőjéről a Joint Venture Szövetség szervezésében. A panelbeszélgetések moderátora Kuntner András, az Eastinfo Kft. ügyvezető igazgatója.
( tovább )

2010. június 24. Kínai Nemzetközi Kiváló Borok Kiállítása 3. Kínai Nemzetközi Kiváló Borok Kiállítása (Kínai Borexpo) 2010. augusztus 27-29. Kína, Szecsuán, Chengdu
( tovább )

2010. augusztus 27-29. Könnyűipari kiállítás és vásár a Budapest China Mart-ban Kínai gyártók kiállítása és termékbemutatók a China Martban, üzleti fórum és kínai-magyar üzleti találkozó lesz június 15-17. között a Budapest China Martban. Június 16-án a Magyar-Kínai Gazdasági Kamara szervez üzleti fórumot, 17-én üzleti szemináriumra és üzletember-találkozóra kerül sor.
( tovább )

2010. június 15-17. Üzleti szeminárium a magyar-kínai gazdasági kapcsolatokról A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara üzleti szemináriumot szervez 2010. június 8-án kedden, 15.00 órától.
( tovább )

2010. június 8. Tavaszünnep (Holdújév) Kínában – 2010. január 27. Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy a Tavaszünnep (Holdújév) Kínában hivatalos ünnep. A hivatalos munkaszünet február 14-21., de sok vállalat és gyártó az ezt megelőző és követő 1-1 hétben sem elérhető. Ez idő alatt a kínai feleket nem lehet elérni, ilyenkor a Kínába való vagy Kínán belüli utazás nehézkesebb és drágább lehet.
Az ebből fakadó késedelmekkel kapcsolatban kérjük szíves türelmüket és megértésüket. Ebben az időszakban az Eastinfo Pekingi Irodája is csak korlátozottan lesz elérhető.

2010. január 27. Munkaszünet Kínában 2009. október 1-8. Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a Kínai Népköztársaság kikiáltásának napja, október elseje Kína nemzeti ünnepe. 2009. a Kínai Népköztársaság kikiáltásának 60. évfordulója.
A nemzeti ünnep alkalmából október 1-től kezdődően Kínában egy hetes munkaszünet lesz, ez idő alatt a kínai tárgyaló feleket nem, vagy csak korlátozottan lehet elérni. Az ebből fakadó késedelmekkel kapcsolatban kérjük szíves türelmüket és megértésüket. Ebben az időszakban az Eastinfo Pekingi Irodája is csak korlátozottan lesz elérhető.
Az ünnep utáni első munkanap október 9., péntek

2009. szeptember 30. Kínai-Magyar Üzleti Fórum június 2-án a China Martban A Magyar-Kínai Gazdasági Kamara meghívására Magyarországra látogat Chen Yun Xian úr, Foshan főpolgármestere. A küldöttséget nagyszámú üzletember delegáció kíséri. A kínai vállalatok képviselői számára üzletember-találkozóval egybekötött Kínai-Magyar Üzleti Fórumot szervezünk, melyre ezúton meghívjuk Önt, illetve vállalkozását.
( tovább )

2009. május 26. Ipari görgőket gyártó kínai cég magyar partnert keres Foshan város Nanhai kerületében különféle ipari görgőket gyártó cég magyar üzletfelekkel szeretné felvenni a kapcsolatot.
Kapcsolat: Eastinfo

2009. május 14. China Hi-tech Fair Budapest 2009 Május 19.-én kínai-magyar csúcstechnológiai együttműködési konferenciát rendeznek Budapesten, a Hotel Marriott szállodában.
( tovább )

2009. május 11. Hotelfelszerelés-gyártó cég együttműködő partnereket keres Szállodaipari felszereléseket és berendezéseket tervező és gyártó cég keres együttműködő partnereket. A vállalat vállalja szállodák külső és belső arculatának megtervezését, szállodai felszerelések, bútorok és eszközök gyártását.
Kapcsolat: Eastinfo

2009. május 4. hétfő Ékszerdobozokat, kozmetikai, alumínium, pilóta-, cd, számítógép-, banki, orvosi készülékek tárolására alkalmas táskákat gyártó cég keres partnereket. A vevő igényeinek megfelelő alumínium táskák elkészítését is vállalják.
A cég jelenleg Kínában, Dél-kelet Ázsiában, Közel-keleten, Amerikában, Európában és Koreában értékesíti termékeit.
Kapcsolat: Eastinfo

2009. április 30. Kínai felvonógyártó cég keres partnereket Liftek, mozgólépcsők gyártására szakosodott kínai cég, amely jelenleg több, mint 20 országba exportál, a magyar piacon is szeretne megjelenni termékeivel, ehhez keres együttműködő magyar vállalkozásokat.
Kapcsolat: Eastinfo

2009. április 29. A kínai piac - mint a túlélés egyik formája 3. rész - Beszerzés Kínából – miért van szükség szakértők bevonására? Lépéselőny, Mohr Richárd-Kuntner András, 2009.04.07., magyar (részletes!)
Cikksorozatunk harmadik részében azokat az eszközöket ismertetjük, amelyekkel mérsékelhetőek a kínai beszerzés kockázatai. Kína immár a világ gazdasági fejlődésének motorjává vált, ezért egyedi és gyorsan változó körülményeinek megismerése a nyelvi nehézségek, a távolságon, kulturális különbségeken túl is komoly kihívás és önálló szakma.
( tovább )

Ha a XXI. század új gazdasági nagyhatalmával, Kínával szeretne kapcsolatba kerülni, akkor jó helyen jár! Az Eastinfo több mint tíz éves múltjával a kínai-magyar együttműködés meghatározó tanácsadói cégcsoportja, saját tulajdonú kínai irodával.
Kínai beszerzés vagy értékesítés érdekli? Vegyesvállalatot vagy önálló céget alapítana? Üzleti partnert keres? Csökkentené gyártási költségeit? Akadozik Kínával a kommunikáció? Kártérítési igénye van? Kínával kapcsolatos kihívásaira felkészült és professzionális megoldást nyújtunk! Vegye igénybe szolgáltatásainkat még a kínai kapcsolat kiépítése előtt , hogy megóvhassuk Önt is a buktatóktól! Szolgáltatásainkkal rövidebb idő alatt, kedvezőbb feltételekkel és biztonságosabban érheti el céljait Kínában.
Ha többet akar tudni Kínáról, látogassa meg Tudásbázisunkat . Ingyenes Hírlevelünk több éves híranyaga immár kereshető formában is elérhető oldalunkon. Esettanulmányaink és tájékoztató anyagaink egyaránt megkönnyítik a tájékozódást Kína bonyolult világában.
Ha Kínával kapcsolatban bármilyen további kérdése van: keressen minket !

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Étterem / Pub / Söröző  Egyéb  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika