Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1119 Budapest, Fehérvári U. 46. Ii. 8.

Amelis Építőipari És Szolgáltató Kft. térkép

Amelis Építőipari És Szolgáltató Kft.


Telefon: 30 3 401 323

  

Weboldal (amelis.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
A családi vállalkozásként induló cég mára már több taggal bővült és bizonyít az építőipar szerteágazó területein. A fiatalos lendület és a megfontolt tapasztaltság teszi cégünket rugalmassá, dinamikussá és ettől vagyunk Önnek a megfelelő partner.

Hisszük, hogy Megbízó és Kivitelező sikeres együttműködésének kulcsa a bizalom, amely elengedhetetlen feltétele a minőségi munkának.

Különböző területeken tevékenykedünk, mégis együtt törekszünk arra, hogy ügyfeleink azt kapják, amiért fizetnek: az elvárásaiknak megfelelő, szép eredményt.


Szolgáltatás kategóriái

Építőipar  

Hasonló szolgáltatások

Üdvözöljük az AMELIS Építőipari és Szolgáltató Kft. oldalán!

és nem talált megfelelő kivitelezőt?

Szállodáját szeretné felújítani…
és nem talált megfelelő kivitelezőt? ;
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Üdvözöljük az AMELIS Építőipari és Szolgáltató Kft. oldalán!Családi vállalkozásként induló cégünk mára már több taggal bővült és bizonyít az építőipar szerteágazó területein.
Fiatalos lendület és kivitelezői tapasztalat tesz rugalmassá, dinamikussá és ettől vagyunk Önnek a megfelelő partner.

Felelősségteljes és elhivatott kivitelezői feladat irodák, irodai munkavégzésre tervezett létesítmények belső kialakítása, átépítése, felújítása.
Komoly referenciákkal rendelkezünk szárazépítészet, hideg-, melegburkolás, asztalos-, bútorasztalos munkák, festés, világításvezérlés, és szabályozástechnikák kivitelezésében.

Szigorú minőségi elvárások mellett, a mind magasabb elvárásoknak is megfelelve ;az iroda felújításaink mellett szinte adta magát a lehetőség szállodai létesítmények- éttermek belső kialakítás átépítésére, felújítására.
Összehangolt és pontos kivitelezésnek köszönhetően a belsőépítészeti munkákat a Megrendelőink képviselőivel folyamatos egyeztetésekkel és egyedi megolásokkal teszük mások által is elismertté.

Festő kivitelezőként az a tapasztalatunk, hogy ügyfeleink számára a legnehezebb döntés a szín kiválasztása festés, mázolás vagy tapétázáskor.
A munka végeztével akkor elégedettek megbízóink, ha a szín árnyalatának megválasztásában kikérik mestereink véleményét.

Címlap ; Oldal tetejére Skip to content © ;2010 AMELIS Építőipari és Szolgáltató Kft. - Minden jog fenntartva!

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika