Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1065 Budapest Nagymező Utca 18

Főzelékfaló Ételbár térkép

Főzelékfaló Ételbár


Telefon: +36 1 209 0887

  

Weboldal (fozelekfalo-bartokhaz.hu)
A FŐZELÉKFALÓ ÉTELBÁR10 évvel ezelőtt 1997-ben nyitotta meg első éttermét a Pesti Brodway közepén a Nagymező utcában. Ebből a kedves kis családi étkezdéből fejlődött tovább és nőtte ki magát a cég, mely jelenleg a főváros területén, 7 helyszínen, 9 üzlettel nyújt magas szintű gyorséttermi kiszolgálást vendégei részére.


Szolgáltatás kategóriái

étterem  főzelékek  édesség  vendéglátás  restaurant  étel  vendéglő  vendéglátóhely  vendéglátóipar  ital  csárda  gasztronómia  desszert  vegetáriánus étel  marhahúsos étel  étkeztetés  vadétel  húsétel  kisvendéglő  vadételek  meleg étel  halétel  frissensültek  sertéshús étel  steak  magyaros konyha  étlap  meleg étkeztetés  rendezvény lebonyolítás  magyaros vendéglátás  főzelékfaló ételbár  bartók ház étterem  házias főzelékek  főzelék  főzelékfaló  étkezde  gyorsétterem  főzelék faló  vendéglátó ipar  

Hasonló szolgáltatások

Használja FŐZELÉKFALÓ TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYÁNKAT , fogyasszon kedvezményesen !

Törzsvásárlói kártyáinkat keresse éttermünkben !

1997-ben nyitotta meg első éttermét a „Pesti Brodway” közepén a Nagymező utcában. Ebből a kedves kis családi étkezdéből fejlődött tovább és nőtte ki magát a cég, mely jelenleg a főváros területén, ;8 helyszínen, ;10 üzlettel nyújt magas szintű gyorséttermi kiszolgálást vendégei részére.

védett neve alatt, a cégtulajdonos olyan szakemberekkel állítatja össze és készítteti el, az éttermek napi kínálatát, akik egyaránt jártasak a tradicionális és nemzetközi konyhák ízei ben és területén.

A főzelékek receptjeit, a cégtulajdonos nagymamája által továbbadott házias ötletek, tapasztalatok alapján fejlesztették a mai gyorséttermi igények nagyobb mennyiségű vendéglátására.

A jellemző fűszerkeverékei, a főzelékek, a házias ételek, desszertek receptjei titkosak és védettek , ezáltal ezt a sajátos, különleges ízvilágot sehol máshol nem élvezhetik a vendégek, kizárólag a Főzelékfaló üzletekben.

A kizárólag magyar érdekeltségű vállalkozás a több éves vendéglátó tevékenység alapján 2003-ban indította el franchise rendszerű üzlethálózatát Budapesten. Az üzlethálózat elindításával a

magyarországi fogyasztó igényekhez igazodva gyorsétterem jellegű vendéglátó üzletek kialakítását célozta meg, a Főváros több frekventált pontján, bevásárlóközpontok területén, a város közkedvelt helyszínein, sétálóutcákban.

Célja, hogy bővítse és népszerűsítse a már-már elfeledett házias-magyaros vendéglátás t a Főzelékfaló bevált receptjei alapján, valamint célja minél több vendéggel megismertetni, terjeszteni, és újra divatba hozni a főzelékek et, a házias ételek et, kiegészítve sajátos ételkülönlegességek kel.

Vendégeink a 3 éves gyerekektől, akár a 90 éves korosztályig szívesen fogyasztják ízletes ételeinket!

2007 Fozelékfaló ételbár Minden jog fenntartva.
Online marketing tanácsadás: ; Standard-Team Kft. ; Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, keresőmarketing: ; Abfox

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Étterem / Pub / Söröző  Egyéb  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika