Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1012 Budapest Márvány U.6.

Márványmenyasszony Étterem térkép

Márványmenyasszony Étterem


Telefon: 061/487-3090

  

Weboldal (marvanymenyasszony.hu)
A MÁRVÁNYMENYASSZONY vendéglô történetét a XVII.sz. fordulójáig vezethetjük visza, a Krisztinaváros egyik legnépszerubb szórakozóhelye volt. Pesten, de Budán is egyre kevesebb az árnyas fák tövében meghúzódó kis vendéglô, éppen ezért, különösen megbecsült helyek azon kevesek, melyek még megmaradtak. A Márványmenyasszony 1793 óta a hajdani Buda romantikáját ôrzi. A vadgesztenyefák árnyékában száz éve is ugyanígy mulattak cigányzene mellett, mint ma. Az 1997-ben felújított vendéglô a Krisztinaváros régi vendéglátó hagyományait szeretné folytatni, korszeru keretek között a közönség igényeihez igazodva.


Szolgáltatás kategóriái

étterem  rendezvény  vendéglátás  vendéglátóipari egység  turizmus  idegenforgalom  vendéglő  terasz  kerthelyiség  borozó  csárda  éttermi szolgáltatás  főételek  desszertek  saláták  magyaros konyha  egri bor  élőzene  levesek  márványmenyasszony  márvány  kertvendéglő  borospince  zárt parkoló  bankett lebonyolítás  hideg előételek  meleg előételek  ászár-neszmélyi borvidék  balatoni borvidék  tokaj-hegyaljai bor  villányi-siklósi bor  szekszárdi bor  balatoni bor  ászár-neszmélyi bor  

Hasonló szolgáltatások

A Márványmenyasszony vendéglõ történetét a XVII. század fordulójáig vezethetjük vissza. Krisztinaváros egyik legnépszerûbb szórakozóhelye volt. Pesten, de Budán is egyre kevesebb az árnyas fák tövében meghúzódó kis vendéglõ. A Márványmenyasszony 1793 óta a hajdani Buda romantikáját õrzi. A vadgesztenyefák árnyékában száz éve is ugyanígy mulattak, mint ma és a 97-ben felújított vendéglõ a régi vendéglátói hagyományokat szeretné folytatni!

For English language click here!

Cím:
1012 Budapest, Márvány utca 6.

Éttermünkben a hagyományos magyar fogások finomított változatait, valamint a nemzetközi konyha ínyencségeit, salátákat és a hozzá való dresszingek rafinált választékait ízlelheti meg. Ehhez járulnak a 17 magyar borvidék legkiválóbb borai.

Legyen tagja Facebook oldalunk, vagy kövessen minket a Twitteren , hogy mindig értesülni tudjon a legfrissebb hírekrõl és eseményekr?l!

Különtermeink alkalmasak fogadások, esküvõk, díszvacsorák, baráti találkozók, sajtótájékoztatók, tanfolyamok és más egyéb reprezentatív összejövetelek megrendezésére.

Márványmenyasszony étterem
Copyright 2010. - Joó László - Minden jog fenntartva!

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Étterem / Pub / Söröző  Egyéb  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika