Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1077 Budapest Almássy Tér 11.

Zöld Pardon Kft. térkép

Zöld Pardon Kft.


  

Weboldal (zoldpardon.hu)
étterem , szórakozóhely , vendéglátás


Szolgáltatás kategóriái

étterem  vendéglátás  szórakozóhely  

Hasonló szolgáltatások

A leghosszabb nyári fesztivál blogja.

http://www.facebook.com/zoldpardon
http://twitter.com/Zoldpardon
http://www.youtube.com/thezpmusic
http://videozp.blog.hu/
http://zpfoto.blog.hu

1. Zöld Pardon Programfüzet /// 2012. április - május 2. Mi történt a ZP-vel tavaly óta? 3. Koncertek amik elmaradnak... 4. Az elmúlt órákban az alábbi elmaradt ZP-s koncerteknek sikerült helyszínt találni: 5. Az új helyszín megközelíthetőségei

2012.05.21. 16:28 zpvideo

Ma és holnap sem...2012.05.19. 09:27 zpvideo

Koncertek amik elmaradnak...Sajnos a ZP tová
a sem nyithatta meg kapuit. Az új helyszínre tervezett koncertek közűl, az alábbiak biztosan elmaradnak: 
2012. május 18 - Supernem
2012. május 19. - Kiscsillag
 


2012.05.15. 14:18 zpvideo

INGYENES Hősök ZP-pótló koncert a Szeparé Bisztróban csütörtökön!A csütörtökre tervezett Hősök koncertet az eső és hideg ellen védett Szeparé Bisztróban tartjuk meg!

Belépő: NINCS, tehát ingyenes! 
Kezdés: 20 óra

A Szeparé Bisztrót a Nyugatitól pár lépésre, az Eiffel park bal hátsósarkában találjátok. (A Nyugati McDonnald’s mögött 50 méterrel)
Pontos cím: 1062. Budapest, Teréz krt. 55. 
Térkép:  http://g.co/maps/p9u9f  (Google maps)
Helyszín infó:  http://www.facebook.com/szeparebisztro

2012.05.10. 11:40 zpvideo

Ajándékba kaptuk 2.0 :)Köszönjük meg a srácoknak egy like nyomással és megosztással! :)

2012.05.08. 15:06 zpvideo

Ajándékba kaptuk :)Köszönjük meg nekik a egy like nyomással:  http://www.facebook.com/stenkzenekar

2012.04.24. 08:18 zpvideo

Mi történt a ZP-vel tavaly óta?A leghosszabb nyári fesztivál leghosszabb éve
Miért éri ez a rengeteg támadás a Zöld Pardont? A kérdésfeltevés természetes az elmúlt napok nyilatkozat özönében, a híresztelések, hazugságok, félinformációk ismeretében. A legszomorúbb, hogy ezek alapján a Zöld Pardon egy balhés, agresszíven nyomuló, kötekedő helynek tűnik – legalábbis így próbálják meg beállítani a médiában azok, akik nem velünk szimpatizálnak. Pedig a ZP fennállása óta mindig betartotta a hatályos jogszabályokat – és ezután is be fogja. Nem értjük azonban, hogy ezeket velünk kapcsolatban miért értelmezi a hivatal most másképp, mint más, hasonló rendezvények esetében.
Mivel a sajtóban jelenleg sehol nem érhető el olyan dokumentáció, amely átfogóan tartalmazná a Zöld Pardon működésével kapcsolatos történéseket, összeállítottunk egyet. Az alábbi kronológia csak a tényeket tartalmazza, nem fűzünk hozzájuk megjegyzéseket és nem magyarázzuk azokat. Arra kérünk mindenkit, aki mostanában véleményt nyilvánítana a ZP-vel kapcsolatban vessen rá egy pillantást mielőtt – akár pro, akár kontra – érvelni kezd.
Olvass tovább, ha érdekel milyen helyzetbe kényszerítették a ZP-t!

2012.04.19. 18:54 zpvideo

Az elmúlt órákban az alábbi elmaradt ZP-s koncerteknek sikerült helyszínt találni:Kedves Barátaink
Az elmúlt órákban az alábbi elmaradt ZP-s koncerteknek sikerült helyszínt találni. Mi pedig gőzerővel dolgozunk azon, hogy az ezeket követő koncerteket megtarthassuk!
Dátum : április 25.
Fellépő : Ganxsta Zolee és a Kartell
Helyszín : A38
Kezdés : 20:30
Jegyár : 1000 Ft
Link : http://a38.hu
Dátum : április 27
Fellépő : Subscribe
Helyszín : Dürer kert,
Kapunyitás : 19:00, koncert 20:30
Jegyár : 800
Link : http://durerkert.com/
Dátum : május 9.
Fellépő : Irie Maffia
Helyszín : Budapest Park

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
A közelmúltban áthelyezett, már lezajlott események:
Dátum: április 20.
Fellépő: Magna Cum Laude
Helyszín: Barba Negra, Budapest XI., Prielle Kornélia u. 4.
Jegyár: 1.200
Link: http://music-club.barbanegra.hu/
A korlátozott befogadó képességre való tekintettel a jegyek már ma kaphatók az Interticket hálózatában (www.jegy.hu), Broadway Jegyirodákban (www.jegyplaza.hu, 06-1-340-4040) valamint a http://broadway.jegy.hu/arrivalorder.php?eid=192477&aid=3439&vid=96 és a Barba Negrában a recepción 0-24 órában.
Dátum: április 21.
Fellépő: Brains / Wondawulf / Dublic
Helyszín: A38 Hajó, Budapest, Petőfi híd budai hídfő
Kapunyitás 20:00, koncert 22:00
Jegyár: 1.000
Link: http://a38.hu/hu/program/brains
Jegyelővétel a helyszínen és a helyszín honlapján
Dátum: április 23.
Fellépő: Zaga
Helyszín: A38 Hajó, Budapest, Petőfi híd budai hídfő
Kapunyitás 20:00, koncert 22:00
Jegyár: 1.200
Link: http://a38.hu
Jegyelővétel a helyszínen és a helyszín honlapján

2012.04.19. 18:43 zpvideo

...2012.04.19. 07:28 zpvideo

A Zöld Pardon közleménye - Nem ma nyit a Zöld PardonNem értjük a helyzetet, de tudomásul vesszük
 2012. április 18-án délután hosszasan egyeztettünk a Zöld Pardon engedélyének szempontjából illetékes önkormányzat jegyzőjével és mivel egy jogszabály értelmezésében álláspontjaink nem közeledtek, arra az elhatározásra jutottunk, hogy április 19-i „0”-ik napunkat és első heti koncertjeinket elhalasztjuk.
Tová
a is fenntartjuk azon álláspontunkat, hogy az általunk jogszerűen bérelt magánterületen elhelyezett eszközeink és konténerink nem építési engedély kötelesek, mint ahogyan nem lennének azok a Hajógyári szigeten, a Tabánban vagy a város bármelyik, hasonló besorolású területén sem. A ZP a rendezvénytartáshoz szükséges szakhatósági engedélyeket egy kivétellel megkapta. Az önkormányzat jegyzője az utolsó szakhatósági engedély kiadását megakadályozta azzal, hogy konténereink használatbavételét a tegnapi napon kelt határozatban megtiltotta és ezzel számunkra érthetetlen új helyzetet teremtett. Sajnos, így lehetetlenné vált a Zöld Pardon megnyitása, hiszen a működésünkhöz szükséges infrastruktúra (irodák, mosdók, raktárak) túlnyomó többsége, csakúgy, mint a Goldmann György téren, ezekben a konténerekben helyezkedik el.
Teljesen értetlenül állunk a kialakult helyzet előtt. Bár nehezen tudjuk elképzelni, hogy a hasonló körülmények között működő hazai fesztivál- és vásárhelyszínek közül csak a Zöld Pardon nem kaphat engedélyt, de a rendezvények lebonyolításáért felelős 120 munkatársunk és a Zöld Pardon vezetősége nevében arra kérjük lekötött zenekarainkat, törzsközönségünket, rajongóinkat és pártolóinkat, bármennyire is nem esik jól, vegyék tudomásul ezt a döntést. A rendelkezésünkre álló egy hét alatt mindent elkövetünk, hogy tisztázzuk a helyzetet és mind a hatóság, mind a közönségünk számára megnyugtató módon meg tudjuk nyitni a „leghosszabb nyári fesztivál” kapuját.
2012. április 19-i Tankcsapda koncertre sms-ben elővételben eladott jegyeket természetesen visszaváltjuk és gondoskodunk róla, hogy a rajongók jegyváltáskor felmerült járulékos költségeit is megtérítsük. Erről az egyeztetést a jegyrendelésben résztvevő mobilszolgáltatókkal haladéktalanul megkezdjük és a vásárlókat meglévő adataikon keresztül 72 órán belül informáljuk.
Nagyon köszönjük az együttérzést és bátorítást, amelyet az elmúlt viharos évben kaptunk Tőletek és biztosak lehettek, hogy csakúgy, mint az ezt megelőző 13 évben, idén sem maradtok Zöld Pardon nélkül. Srácok, ne féljetek, nem adjuk fel!

2012.04.18. 14:58 zpvideo

Közlemény, 2012. április 18.Közlemény, 2012. április 18.
A Zöld Pardon Kft. jogi álláspontja szerint a 37/2007 (XII.13 ÖTM) rendelet alapján ezek az építmények sem engedély-, sem bejelentés kötelesek, ezért a benyújtott építésügyi kérelmet 2012. április 16-án visszavonta az üzemeltető, a Budai Hídfő Kft. Az erről készült dokumentum a birtokunkban van.
Ennél fogva - álláspontunk szerint - ebben a tárgyban érdemi határozat nem születhetett. A rendezvénytartási engedélyhez szükséges szakhatósági állásfoglalások - egy kivételével - rendelkezésünkre állnak. A tevékenység megkezdéséhez működési engedélyre nincs szükség, csak annak bejelentésére, ennek pedig eleget tettünk.
Nem ismerjük a sajtóközleményben írt határozat tartalmát, ezért továbbiakat csak ennek ismeretében tudunk közölni. A Zöld Pardon minden elkövet, hogy az érvényes magyarországi törvények és szabályozások szerint tartsa meg nyitórendezvényét.
Budapest, 2012. április 18.
A Zöld Pardon vezetősége

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Étterem / Pub / Söröző  Egyéb  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika