Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Étterem / Pub / Söröző  Egyéb  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika 
1137 Budapest Bojtár U. 78.

+36-70-39-720-39

Mobiliser Team Kft.

Korrekt autó-motorszerelő műhelyt keres? Megtalálta! Pontos, műszeres diagnosztika alapján szakszerű, gyors, megfizethető javítás, az általunk beszerzett alkatrészekre is kiterjedő teljes körű garanciával. Autó- és motorjavítás, autó- és motor villamosság, alkatrészek beszerzése. Profi eszközökkel diagnosztikai szolgáltatás autószerelő és -kereskedő kollégáknak is. Folyamatosan bővülő tudástár: cikkek, leírások közérthető megfogalmazásban.


Mobiliser Team Kft. adatlap     Mobiliser Team Kft. weboldal (WWW.MOBILISER.HU)
1039 Budapest Hadrianus Utca 7.

+36-70-613-9507 ; +36-30-533-3398

Fr-Sec Elektro- És Biztonságtechnikai Bt.

FR-SEC ELEKTRO - ÉS BIZTONSÁGTECHNIKAI SZOLGÁLTATÓ Cégünk 2006-ban alakult, egy 1978-ban indult vállalkozásra épült és megtartotta szerviz tevékenységét, de ma már inkább a biztonságtechnikát tartja legfőbb irányelvének. Közel 3 év alatt sikerült annyira kinőnie magát, hogy ma már állami cégeknek és nemzeközi vállalatoknak is kivitelezünk az ország bármely pontján. Kiváló háttérkapcsolatot alakítottunk ki nemzetközi beszerző és nagykereskedelmi cégekkel, így kedvező


Fr-Sec Elektro- És Biztonságtechnikai Bt. adatlap     Fr-Sec Elektro- És Biztonságtechnikai Bt. weboldal (fr-sec.hu)
A legjobb budapesti óbuda szolgáltatók kínálata, akciók, engedmények.

Szolgaltatasok.com

A legjobb budapesti óbuda szolgáltatások!1037 Budapest Bojtár Utca 33

1-250-3733

Autotext Kft. (Hyundai Autó Tarján)

Komolyan hiszünk abban, hogy a Hyundai Tarján több évtizedes jövőbeni működés előtt áll és tudjuk jól hogy ennek alapja az ügyfeleink elégedettsége. Ön tőlünk nem csak egy autót vásárol, hanem mindazt a szolgáltatási hátteret, amit cégünk nyújt.


Autotext Kft. (Hyundai Autó Tarján) adatlap     Autotext Kft. (Hyundai Autó Tarján) weboldal (hyundaitarjan.hu)
1032 Budapest Zápor Utca 69

1-388-6151

Harapó Mókus Vendéglő

Dohányfüsttől mentes, légkondicionált különtermünk tökéletesen alkalmas (20-25 fő részére) családi, baráti összejövetelek, vagy céges rendezvények lebonyolítására. A terem falát vendégeink által készített fotók, művészeti alkotások díszítik.


Harapó Mókus Vendéglő adatlap     Harapó Mókus Vendéglő weboldal (harapomokus.hu)
1123 Budapest Táltos Utca 15/b. Ii. Emelet

06-30-636-0783

Swiss Clinic

A Swiss Medical Services Egészségügyi Szolgáltató Kft. 2000 óta azon dolgozik, hogy az egészségügyi ellátást a lehető leghatékonyabbá tegye páciensei részére. Budapest több pontján elhelyezkedő, jól megközelíthető rendelőinkben mindig pácienseink közelében vagyunk. Szakorvosi hálózatunk szinte minden szakterületet felölel, kiváló szakembereink egyetemi klinikákon és neves kórházakban szerezték gyakorlatukat, végzik munkájukat.


Swiss Clinic adatlap     Swiss Clinic weboldal (WWW.SWISSCLINIC.HU)
Népszerű városok