Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1077 Budapest Dob Utca 73

Unio Szalloda térkép

Unio Szalloda


Telefon: 06 1 479-0400

  

Weboldal (uniohotel.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
A Hotel Unio a város kereskedelmi és üzleti negye- dében a Körúttól 1 percre található. Kényelmes sé- tával 10-20 percen belül elérhető az Operaház, a Liszt Ferenc Zeneakadémia, a Hősök tere, a Szép- művészeti Múzeum, a Terror Háza Múzeum és még számos csodálatos épület és látványosság. Nem kell autóba ülni akkor sem, ha esetleg valami szó- rakozási lehetőségre vágyik az ember, mert renge- teg színház és szórakozóhely is fellelhető a közel- ben.

50 db igényesen kialakított századelejét idéző bú- torokkal berendezett szobáinkban a XXI. század technikai berendezései teszik kellemesebbé a ven- dégeink kényelmét. Telefonnal, minibárral, színes televízióval és széffel ellátott szobáink szabályoz- ható légkondícionálással is rendelkeznek.

A hotel belső világa tökéletes harmóniában egyesíti a feltételeket ahhoz, hogy ha kell oázisa legyen az élet pihentető óráinak, ha kell ösztönző környezet az emberi szellem alkotó gondolatainak megterem- téséhez.

A 24 órás recepció-szolgálatunk a programok széles választékával áll vendégeink rendelkezésére, hogy segítsen Budapest szépségeinek feltárásában.

Az Ön számára is hozzáférhető myHotspot ingyenes internet szolgáltatásunk kényelmes és egyszerű megoldást kínál a biztonságos és nagy sávszéles- ségű Internet eléréséhez.


Szolgáltatás kategóriái

Hotel / Panzió / Szállás  

Hasonló szolgáltatások

Üdvözöljük!
A City Hotel Unio*** Budapest központjában, az Erzsébet körúttól ; 1 percre található. Az 52 db fürdõ- szobás, légkondicionált, kényelmes és nagyméretû szoba a budapesti háromcsillagos szállodai kategóriát meghaladó színvonalú. A hotel éttermében a déli és esti órákban gazdag ételválasztékkal várjuk Önöket. A budapesti hotel külön- termei kiválóan alkalmasak családi és üzleti rendezvények, tárgyalások, továbbképzések lebonyolítására.
;A hotelben Wi-Fi internethozzáférés biztosított, díjmentesen!

Ha gyerekekkel utazik, egyszerre csak egy szobát tud lefoglalni. Felnõttek: 0 1 2 3 Gyermekek (0-6): 0 1 2 3 Gyermekek (7-12): 0 1 2 3

Tekintse meg videón bemutatkozásunkat!

Unio Hotel Budapest © 2007. Minden jog fenntartva! FOLTnet webdesign Hotel Unio
a Facebookon

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika