Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1078 Budapest , Hernád U.33.

Go 98 Ipari Szolgáltató És Kereskedelmi Bt. térkép

Go 98 Ipari Szolgáltató És Kereskedelmi Bt.


Telefon: 1/283-5049 30/982-9403

  

Weboldal (go98.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Cégünk több cég közvetlen képviseletét látja el a HEIDENHAIN, a Dugard Eagle, az MTS, a CYLON szerszámgépek (Niitakayama, Lymco, Finetech) magyarországi szervizbázisa és forgalmazójaként. Partnereinkkel szorosan együttműködve komplett technológiai, kereskedelmi szolgáltatást, szervizt és oktatást végzünk.
A DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH. út- és szögelfordulás mérőket, forgóadókat, helyzetkijelzőket és CNC vezérlőket fejleszt és gyárt. Szinte valamennyi szerszámgépgyártó alkalmaz HEIDENHAIN termékeket, továbbá az automatizált berendezések és gépek gyártói és az egyedi felhasználók is.


Szolgáltatás kategóriái

gyártás  Ipar  

Hasonló szolgáltatások

Üdvözöljük a GO98 Bt. honlapján!

GO98 Ipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.

Üdvözöljük a GO98 Bt. honlapján!

Cégünk több cég közvetlen képviseletét látja el a HEIDENHAIN, a Dugard Eagle, az MTS, a CYLON ; ;szerszámgépek (Niitakayama, Lymco, Finetech) magyarországi szervizbázisa és forgalmazójaként. Partnereinkkel szorosan együttműködve komplett technológiai, kereskedelmi szolgáltatást, szervizt és oktatást végzünk.

A DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH. út- és szögelfordulásmérőket, forgóadókat, helyzetkijelzőket és CNC vezérlőket fejleszt és gyárt. Szinte valamennyi szerszámgépgyártó alkalmaz HEIDENHAIN termékeket, továbbá az automatizált berendezések és gépek gyártói és az egyedi felhasználók is.

A HEIDENHAIN a világ 50 országában van jelen, Magyarországon a GO98 Bt. a hivatalos szervizbázisa. E tevékenységi körben folyamatosan ellátjuk ügyfeleinket HEIDENHAIN elektronikai eszközeikkel, javítjuk azokat meghibásodás esetén. Vállaljuk meglévő szerszámgépek korszerűtlenné vált elektronikájának teljes körű cseréjét, új HEIDENHAIN vezérlők, motorok, hajtások, mérőrendszerek, munkadarab- és szerszámtapintók, kézikerekek és ezek kábeleinek beépítését.

A Dugard Eagle szerszámgépek választékába korábban CNC esztergák és CNC megmunkálóközpontok tartoztak. Az utóbbi évek fejlesztései révén azonban gépeik a forgácsoló technológia más területein is megjelentek, hasonlóan jó műszaki tartalommal és kedvező árral.

Az első újdonság az ellenorsós, 3 m-es rúdadagolóval ellátott, hajtott szerszámokkal felszerelt E25/E32 hosszeszterga központ volt. Hamarosan következtek ezek különböző változatai, az egyorsós kivitel vagy a revolverfejes MiniTurn. Jelentős technológiai ugrás volt a forgószerszámos megmunkálás terén a portálmarógép, a HBM horizontál fúró-marómű vagy a mozgóállványos TC sorozat, mely felépítésében hasonlít az AXA mozgóállványos VSC gépeihez.
A vezérlések rohamos fejlődésének köszönhetően ma már a gép mellett állva programozhatunk szimultán öttengelyes megmunkálást. A Heidenhain iTNC 530 vezérlője bő három éve ad lehetőséget a döntött, elforgatott síkokban való megmunkálásokhoz tartozó szerszámok korrekciójának kezeléséhez, a szerszám forgácsolópontjának felületen tartásával (TCPM, Tool Center Point Management funkció), továbbá a Plane parancsokkal. Így született meg X5 típusú, nagysebességű, szimultán öttengelyes, függőleges megmunkálóközpont.

Az MTS a CAD/CAM és CNC programozó, szimulációs és oktatószoftvereket immáron 20 éve fejleszti. A TOPCAM, TOPTURN és TOPMILL modulokból álló programrendszer elsősorban az oktatási területen - a középfokú képzéstől az egyetemig - alkalmazott, de jól illeszthető az ipari gyártásba is. A folyamatos fejlesztés része, hogy a legújabb CNC vezérlõk, azok szolgáltatásai, programrendszerek része legyen és figyelembe vegyék a technológia legújabb eredményeit a szerszámozás terén is.

CYLON szerszámgépek a mechanikát gyártókkal közösen kerülnek kialakításra, melyek gyártása Tajvanon kezdődik, és a nagytarcsai műhelyünkben fejeződik be, ;a CNC elektronika készreszerelésével.

GO98 Ipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.
2142 Nagytarcsa, Szent László utca 18. Tel: (+36-1) 283 5049 Fax: (+36-1) 421 0242 E-mail: [email protected]

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Étterem / Pub / Söröző  Egyéb  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika