Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1015 Budapest Hunfalvy U. 8

Marketing-Mix 7000 Kft. térkép

Marketing-Mix 7000 Kft.


Telefon: 225-07-77, 457-07-77

  

Weboldal (marketingmix7000.hu)
Marketing-Mix 2000 Kft. néven 1995-ben alapítottuk, családi vállalkozásként, egészségvédő készülékek importjára és forgalmazására.


Szolgáltatás kategóriái

fitness  kozmetika  szépségápolás  gyógyászati segédeszköz  egészséges életmód  fekvő és ülő napsugárszaunák  chi-gépek  masszázsfotel  

Hasonló szolgáltatások

1015 Budapest, Hunfalvy utca 8.

Hétfő-Csütörtök: 9.00-tól 17.00-ig
Pénteken: 9.00-14.30-ig
Egészségügyi készülékek és tartásjavítók üzlete

A  komplett rendszert kínálunk a  szalonok számára is, melynek elemei önmagukban is hatékonyan alkalmazhatóak…

…de egymás hatását folyamatosan erősítve a legrövidebb idő alatt biztosítják a lehető legnagyobb eredményt: a folyamatos jó közérzetet, megfiatalodást és betegség nélküli életet minden korosztály számára:  Infraszauna  -  Napsugármatrac  -  Oxigénterápia
Továbbá megoldást kínálunk gépjárművezetőknek nyak-, hát- és derékfájás megelőzésére az alábbi termékeink ajánlásával:  PRO-LUMBAR masszírozó melegítő gyógy-támasz ,  négy-, öt- és hétmotoros masszírozó gyógy-ülésborító.
Sunlight Saunas  TM   infraszaunáink  a legmodernebb szabadalmaztatott sugárzási technológiával, a  Solocarbon technológiával üzemelnek. Több távoli-infravörös hőt ad, mint bármilyen más szauna az egész világon. Sunlight Saunas  TM   az egyetlen távoli-infravörös szauna gyártó, akinek ISO 9000* minősítése van így  gyártóüzemük megfelel a legszigorúbb gyártási szabványoknak!      A hagyományos és a más gyártmányú távoli-infravörös szauna fűtőelemek 150 – 540 C fokos felületi hőmérsékleten működnek, a Sunlight Solocarbon fűtőelemek pedig alacsony, 38 – 66 C fokos hőmérsékleten. A létfontosságú távoli infravörös sugár energia kibocsátása főleg alacsonyabb felületi hőmérsékleten történik.
h3> Az infraszauna alkalmazási területei,  fő különbség a hagyományos infraszauna és a napsugárszauna  között Az utóbbi 25 évben a szaunázás területén három forradalmi újdonság született. Az első az infraszauna megjelenése volt a hagyományos, gőz- és forró levegős szaunákkal szemben. A második a fizikai, geometriai és élettani szempontból is a leghatékonyabb konstrukció  a fekvő rendszerű, hordozható konstrukció kialakítása. A harmadik pedig a legmodernebb SOLOCARBON® sugárzókkal működő napsugárszaunák megjelenése.
Az infravörös hő természetes forrása a Nap, nélküle nem létezne élet a Földön. A távoli infravörös sugarak hullámhossz tartománya 1 és 1000 mikron között van, tehát egy nagyon széles tartományban. A  napsugárzásnak egy nagyon szűk, 8 és 14 mikron közötti tartományát nevezik biofénynek, biosugárzásnak   vagy érlelő fénynek és ezt a tartományt hasznosítja a napsugárszauna (sunlightsauna) is.
A 8 és 14 mikron hullámhosszú sugárzás az emberi testben elnyelődik és arra jótékony hatást gyakorol. Ezt a hullámhossz tartományt nevezik érlelő fénysugárnak. (1 mikron = 1/1.000 mm).  Az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatás ekkor a legerősebb , mert a spektruma az emberi test saját sugárzása (9,4 mikron) közelében van. Ekkor rezonancia alakul ki, nő a sejtjeink vibrációja, aktivitása. A sugárzás nem csak a bőr alsóbb rétegébe jut el, hanem testünkbe is behatol, 4-6 cm mélységben. Tehát a napsugárszauna is az infra-sugárzás tartományában működik,  mégsem lehet minden infraszaunát napsugárszaunának nevezni!
Oldal ajánló az infraszauna témában: (hogy könnyebb legyen a választás)  Infraszauna  - (http://www.infraszauna.info)  oldalunkon további érdekes és hasznos információ találhatüó az infraszauna hatásaiól, használatáról és az egészséges fogyásban betöltött szerepéről.
Az amerikai Alternative Medicine szakfolyóirat 2001-ben - már a  SOLOCARBON®  sugárzótestek létrehozásának az évében - közölte: japán, kínai és amerikai kutatók egymástól függetlenül megállapították: a napsugárszauna energiája ugyanaz az energia, amely az ősi, érintéssel gyógyító mesterek tenyeréből árad. A szakcikk szerint ez a sugárzás pozitív hatással van az emberi sejtekre, serkenti azok növekedését és a fehérjeszintézist. Erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásos folyamatokat és a reumatikus fájdalmakat , sokkal hatékonyabb a  méregtelenítésben  is.
Az   infraszauna  infravörös sugárzás elvén működik melyet az 1980-as évek óta egyre kiterjedtebben alkalmazzák kórházak, klinikák, egészségvédő, természetgyógyászati -és szabadidőközpontok, fitness-szalonok, szállodák, uszodák és magánszemélyek.
Gyors elterjedését rendkívüli sokoldalúsága segíti elő:
-az infraszauna a gyógyászatban nagyon sokféle betegség kezelésére használható: izületi gyulladás, reumatikus fájdalom, izomfájdalmak, ficamok, rándulás megfázásos és allergiás megbetegedések, emésztőszervi problémák, keringési betegségek, bőrbetegségek, veseműködési zavarok stb. Tapasztalatok és esettanulmányok:  fekvő infraszauna használatáról
-  Fitness célokra  is kivállóan alkalmazható, a  fogyókúra leghatékonyabb  és legegészségesebb eszköze.
-Az infraszauna az öregedési folyamatot hosszú távon lassítja.
-Bemelegítésre, sérülések gyógyulásának meggyorsítására kivállóan alkalmazható.
;
h3> A hő élettani hatásai és az infraszauna (napsugárszauna) kialakulásának története Az emberi test felmelegítése  jótékony hatással van a szervezetre. A vérellátás fokozódik, az anyagcsere és a kiválasztási folyamatok meggyorsulása következtében fokozódik a szervezet salakmentesítése (izzadás), csökken a túlzott savasodás. Testünk immunrendszere aktivizálódik, védekező és öngyógyító erőink növekszenek: a test melegének növekedése mozgósítja a fehér vértesteket, védekező anyagainkat és mechanizmusainkat. A vérkeringés gyorsulása jótékony hatást gyakorol a szív- és keringési rendszerre is.
A meleg gyógyító hatását  az emberiség már évezredekkel ezelőtt felfedezte és használta reuma, köszvény, isiász, stb. gyógyítására. Parmenidész, a 2500 évvel ezelőtt élt orvos azt mondta: “Adjatok egy szert, amivel lázat kelthetek és minden betegséget meggyógyítok.” Régóta közismert a meleg gyógyító hatása a megfázás hurutos és reumatikus következményeinél is. Korábban felforrósított téglát, korsót, különböző anyagokból készített ágymelegítőket, később elektromos fűtőpárnát használtak.
Az emberi test természetes  infravörös kisugárzásának gyógyító hatásán alapul az évezredek óta használt kézrátételes gyógyítás. Korunkban fejlesztették ki az infravörös sugárzású elektromos lámpákat.  Az egész emberi testet jótékony infravörös sugárzással elárasztó infravörös hőkabinok pedig napjainkban kezdenek rohamosan elterjedni.
A hő gyógyító hatását  legeredményesebben a következő betegségeknél lehet alkalmazni: mindenféle reumatikus jellegű betegség, az izmok és izületek megbetegedései, hosszú ideje tartó gerinctáji fájdalmak (hát- és derékfájás, lumbágó, isiász, Bechterew-kór, nyakmerevedés), izületi elváltozások, vállmerevség ill. váll-kar tünetcsoport, csípő- és térdizületi panaszok, izommerevség; továbbá: megfázásos és allergiás megbetegedések, nátha, melléküreg- és egyéb gyulladások, légúti megbetegedések, hörgőasztma, krónikus hörghurut. (Az infraszauna is a hő gyógyító erejét használja!)
A természetgyógyászatban:  méregtelenítés. A szervezet salakmentesítése csökkenti a mozgásszervek, izmok, ínszalagok, kötőszövetek, izületek fájdalmas elváltozásait, az életkor növekedésével gyakoribbá váló krónikus megbetegedéseket, amelyek okozati összefüggésben állnak a szervezet elsavasodásával.  Szépségápolás:  a hőmérséklet emelése a bőr vérellátását is javítja - a bőr ezáltal hamarabb megszabadul a szennyeződésektől, az elhalt hámsejtektől. Ezáltal “megfiatalodik”, lágyabb és puhább, rugalmasabb lesz. A szépségiparban igy egyre elterjedtebb az infraszauna és az infrasugarak alkalmazása.
Az  infraszauna   kúraszerű vagy rendszeres használata tudatos táplálkozás mellett biztosítja immunrendszerünk megerősödését, az egészség és ellenálló képesség, a fizikai erőnlét helyreállítását és növelését.
h3> Betegségek megelőzésére és kezelésére infraszaunával A szakirodalmi adatok szerint az infraszaunát a következő betegségek megelőzésére és kezelésére használják eredményesen: izületi gyulladás, ágyéktáji fájdalmak, izommerevség, kompressziós csonttörések, trauma után tartósan fennálló sokkállapotok, reuma, isiász, menopauza-szindrómák, álmatlanság, akne (pattanás, pörsenés), emésztőszervi problémák, fülbetegségek, szöveti károsodások, kereszttáji fájdalmak, vállizom- és vállízület gyulladás, ekcémák, műtét utáni fertőzések, arcidegbénulások, hasmenés, epehólyag gyulladás, neuraszténia, a medencei szervek gyulladásai, gyermekkori tüdőgyulladások, fagyási sebek.
Vérkeringést serkentő hatás:  bizonyos testrészek felmelegítése a test többi részében reflexeket vált ki és értágító hatást eredményez. Az izmok felmelegedése ugyanúgy mint a mozgásuk, a vérkeringés fokozódását idézi elő.
Keringési betegségek kezelése:  ha a vér sok koleszterint és zsírt tartalmaz, akkor sűrűbb lesz és a vörös vérsejtek összetapadnak. A vérsejtek felszínének ilyen csökkenése oxigénhiányt okoz, az artériák eltömődhetnek, ez fokozza a vérnyomást és szívinfarktust okozhat. Ha pedig a zsír blokkolja a vércukor sejtek általi felvételét és megszakad az inzulin kiáramlás, cukorbetegség jöhet létre. Az említett folyamatokra - a vér koleszterin és zsír tartalmának csökkentése által – igen kedvező hatást gyakorol az infravörös hő kabin használata.
Bőr- és egyéb betegségek kezelése:  az infraszaunával végzett kezelés után jó eredmények mutatkoztak az alábbi betegségek esetén: égési sebek, napégés által okozott fájdalom leküzdése, égések után a hegképződés megakadályozása, a bőr pórusainak eltömődése, pikkelysömör, akne, testszag, ekcéma, lázzal járó csalánkiütés, továbbá krónikus középfülgyulladás vagy középfül-fertőzés, fülzúgás, torokfájás, orrvérzés, (esetleg melléküreg gyulladás.)
Veseműködési zavarok:  a mérgező anyagoknak erős kiválasztódása tehermentesíti a vesét, ennek következében csökkennek a veseműködési zavarokból eredő panaszok (pl. bokaödéma)
Fájdalomcsillapítás, sérülések kezelése:  Az infravörös sugárzás - amint az a fenti felsorolásból is kitűnik -hatékony az ízületi gyulladás, fej- és hátfájdalmak, izomgörcsök és izomfájdalmak csökkentésére. Mivel elősegíti azt, hogy az oxigénhiány az izmokban hamarabb megszűnjön, a rándulások és izomhúzódások is gyorsabban és jobban gyógyulnak.
h3> Az infraszauna  terjedése a szépségszalonokban törvényszerű: Kis helyigényű, könnyen kezelhető és teljesen meg lehet újítani vele a szépségszalonok, fitnesz- és wellness klubok szolgáltatásait. Az  infraszauna  lehetőséget kínál úgy a hagyományos profil megerősítésére, mint új arculat kialakítására. A XXI. század szaunájának nevezik az infraszaunát, mert fizikai, geometriai és élettani szempontból egyaránt a leghatékonyabb. Idősek, gyenge egészségűek is használhatják. Látványos eredményeket produkál az infraszauna a fogyasztás, alakformálás, cellulitkezelés és bőrszépítés területén. Kiemelkedően jó energiaszint-növelő, feszültségoldó, közérzetjavító hatása is van. A fáradékonyság megszűnik, az alvásigény csökken, megnő a fizikai és szellemi teljesítőképesség. Évtizedek óta rendszeresen előforduló náthák, torokgyulladások teljesen elmaradnak, izületi panaszok csökkennek, hosszú ideje meglévő ekcémák, bőrszárazság, egyéb bőrbetegségek megszűnnek. A beruházás még alacsonyabb kezelési díjaknál is nagyon rövid idő alatt megtérül. (infraszauna kezelés: 800 Ft -1 800,-Ft) Az infraszauna használata nem idény-jellegű. A fürdőruhaszezon alatt az intenzív fogyasztóés bőrszépítő hatás miatt a készülék igénybevétele sok helyen még nőtt is. A működtetés rendkívül gazdaságos, a költségigény minimális. Fogyasztása mindössze max. 960 Watt. Fél órás  infraszauna működtetés kb 30 Ft-ba kerül. (930W-960W)

Az  infraszauna  egészségjavító és szépségipari hatásai

Az infraszauna  méregtelenítő hatása egyedülálló  : amíg hagyományos szaunában a verejték 97%-ban vízből áll, a  fekvő infraszaunában  csak 80% vizet veszítünk, a többi 20% összetétele:zsírban oldott mérgező hatású anyagok, nehézfémek és savas bomlástermékek.
Fogyasztás: A rendkívül hatékony fogyókúrát  kényelmesen fekve, relaxálás közben lehet végezni. “A 60 éves hölgy erős diétát nem tartott, némi odafigyelés az étrendre elegendő volt ahhoz, hogy a kívánt 8kg-ot leadja.”
(Dr. Gajdos, Arthrokomlex, orvosi vélemény az infraszauna alkalmazásáról).
A gyors  fogyást nem követi újra súlygyarapodás  : “Már 7 kezelés után 8 kg-mal és deréktől lefelé két ruhamérettel lett kevesebb. Két-három hetente jön fenntartó kezelésre. Még 3 kg-ot lefogyott és nem hízta vissza.” (Korall Szépségszalon: a fekvő infraszauna súlycsökkentő hatásairól).
Alakformálás súlycsökkenés nélkül is! A testszövetek tömörítése által ideálisan átformálja az alakot: “A hasi és a háti zsírpárnák eltűntek, a combon lévő hurkás részek leapadtak, bár még csak 3 kg fogyást mutatott a mérleg. 10 kezelés után újabb 3 kg, és egy ruhaméret lett a csökkenés, cellulitisze látványosan javult.” (Korall Szépségszalon).
Bőrszépítés: “A narancsbőr már néhány kezelés után látványosan csökken  és a kezelés – ugyanúgy, mint a fogyasztás területén – kivétel nélkül mindenkinél eredményes.” (Tanayné Környei Judit előadása az infraszauna bőrszépítő hatásairól a Beauty Fórumon).
Stresszoldás  - a Wellness-érzés kialakulása: Homor Györgyné 28 éves vendége 8 kg súlyfeleslegtől kívánt megszabadulni: ” Teljesült a vágyam a fogyást illetően, az 5-ször 40 perc kiegyensúlyozottabbá tett, szinte lebegek, családommal, kisgyermekemmel sokkal türelemesebb vagyok”.
Tapasztalatok és esettanulmányok:  fekvő infraszauna használatáról
;
h2> A XXI. század csúcstechnológiája… áll a ven dégeik rendelkezésére a napsugárszaunát használó szalonokban. Az amerikai Alternative Medicine szakfolyóirat közlése szerint az infraszauna sugárzása ugyanaz az energia, amely az ősi, érintéssel gyógyító mesterek tenyeréből árad. Ez adta az ötletet a NAPSUGÁRMATRAC  kifejlesztésére,  amely szintén a biosugárzás elvén működik.  További információk a napsugármatracról .
;

h2>Sunburst Tm  infrasugárzó A SUNLIGHT SAUNAS Tm  cég forradalmian új fejlesztése, a SUNBURST Tm  lehetővé teszi, hogy bármilyen meglévő szaunát – minden átalakítás nélkül – a legkellemese bb és leghatékonyabb napsugárszaunaként üzemeltessünk. A SUNBURST Tm  alkalmazásával Önnek kétféle szaunája lesz egy helyen: meglévő szaunáját működtetheti a korábbi üzemmódban, forró levegős, vagy gőz-szaunaként is, de percek alatt átalakíthatja napsugárszaunává is.  Tovább >>>
h3> A napsugármatrac és az infraszauna új dimenziót ad a vitalitásnövelők használatának is! A napsugármatrac a  Sunlight Saunas  cég  Jolly Jokere: gyengeség, fáradtság, elesettség esetén és időskorúak energiahiányos állapotának megszüntetésére önmagában is nagyon jól használható. Ha viszont a vitalitásnövelő használata előtt 15 percre napsugármatracra fekszünk, akkor előre feltölthetjük testszöveteinket energetizált biosugárzással. Így a ritmikus mozgás következtében keletkező csí energia többszörösét élvezhetjük: a vitalitásnövelő készülék a napsugármatrac által bevitt csí energiát is mozgásba hozza a testünkben.
Próbálja ki kockázatmentesen,  hogy az Ön problémájára jelent-e megoldást két készülék egyidejű használata, kevés időt és pénzt igénylő módon, de hosszú távon. Ebben szeretnénk most egy merész,  Magyarországon egyedülálló konstrukció vállalásával segíteni.  Kísérleti jelleggel bevezetünk egy új szolgáltatást: a vásárlás előtti otthoni kipróbálást. Mi meg vagyunk győződve a készülékek hatékonyságáról.
Ön is meggyőződhet róla! Hogyan?  Egy három hetes intenzív kúrára bérbe adjuk Önnek a GD-900 (SOLOPAD) napsugármatracot és egy hagyományos, vagy egy levegőágyas CSÍ-gépet, az Ön választása szerint. (A kiválasztáshoz az Ön szempontjait figyelembe véve segítséget nyújtunk).  Az akció keretében azonban akár a család minden tagja végezhet egy három hetes gerinc-tornáztató, vitalitásnövelő kúrát.  Gyakorlatilag kisebb összegért, mint egy egyszemélyes Wellness hétvége!

Webáruház megtekintése Kérdése van? Tegye fel most!

(* minden kérdésre egy munkanapon belül válaszolunk!) Fekvő napsugárszauna

A napsugárszauna a naphő erejével megsokszorozza és otthonába viszi a napozás és a szaunázás jótékony hatásait, miközben megvédi azok káros következményeitől.
Napsugárszaunák itt! Oxigénterápia otthon!

A Ricana oxigénfejlesztő gömb a müncheni műszaki egyetem klinikája által ajánlott készülék, mely háromféle anyagból kémiai úton tiszta, elemi oxigént fejleszt.
RICANA oxigéngömb

Kik vagyunk?

Dr Peller Kálmán
Ügyvezető - az egészségügyi termékek forgalmazója immáron 12 éve!

Hol találhat meg bennünket?

Marketing-Mix 7000 Kft. - 1015 Hunfalvy u. 8
/ > Vezetékes telefonszám: 06-1-457-0777
Mobil: 06-20-577-0777

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika