Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Étterem / Pub / Söröző  Egyéb  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika 
1039 Budapest Báthory U. 12.

(+36-1) 441-2200

Üdülőszálló És Oktatási Központ Pünkösdfürdő

Ajánljuk szíves figyelmükbe az ország különböző pontjain található szállodáinkat, melyek kikapcsolódásra, aktív pihenésre egyaránt alkalmasak. A helyszíneken fakultatív programlehetőségek, kirándulási útvonalak megválasztásában szállodáink munkatársai készséggel állnak rendelkezésre.


Üdülőszálló És Oktatási Központ Pünkösdfürdő adatlap     Üdülőszálló És Oktatási Központ Pünkösdfürdő weboldal (udules.meh.hu)
1036 Budapest Perc Utca 2.pa

36 1 336 04 66

Panarom Natúrkozmetika Kft.

Alapelvünk, hogy a hozzánk forduló kozmetikusok, terapeuták és masszőrök minden esetben megbízható forrásból származó természetes alapanyagokból készült termékeket kapjanak. Kínálatunk egyre szélesebb és folyamatosan bővítjük. Az illóolajok, növényi olajok és kivonatok, aromavizek, különböző agyagok mellé a biokozmetikumok is felkerültek a termékpalettánkra.


Panarom Natúrkozmetika Kft. adatlap     Panarom Natúrkozmetika Kft. weboldal (panarom.hu)
A legjobb budapesti oktatás szolgáltatók kínálata, akciók, engedmények.

Szolgaltatasok.com

A legjobb budapesti oktatás szolgáltatások!1094 Budapest Soroksári Út 48 / Malom Udvar

06703199791

Budapesti Sminkiskola

Nálunk a Pénz Részletkérdés! Képezd Magad Sikeresre! A Budapesti Sminkiskola takarékos tanfolyam ajánlata! http://www.budapestisminkiskola.com A Budapesti Sminkiskola Nemzetközi szintű, a környező országok Filmforgatásain is biztos tudást nyújtó: Akkredeitált DIVATSMINKES + FILMES HD + és MASZKMESTER ÖSSZEVONT képzést indít az alapoktól! A képzésről KÉPZÉSI SZÁMMAL ellátott KÉTNYELVŰ vizsgabizonyítványt állítunk ki. A képzés szakmai blokkjait, Pl: TV-makeup Airbrush-


Budapesti Sminkiskola adatlap     Budapesti Sminkiskola weboldal (budapestisminkiskola.com)
1072 Budapest Akácfa U. 10.

(1) 342-3697

Szép Heléna Kozmetikai Szalon

Kozmetikai Szalon


Szép Heléna Kozmetikai Szalon adatlap     Szép Heléna Kozmetikai Szalon weboldal (szephelena.hu)
1132 Budapest Budapest

+36209805472

Gloriamentis

KINEK SZÓL A GLÓRIA MENTIS? Neked! vagyis mindenkinek aki a látásproblémája miatt szenved és boldogabbbb életet akar és hajlandó ezért tenni is, aki esetleg félénk, visszahúzódó akinek látásával problémái vannak aki társat szeretne aki több sikerre vágyik aki jobbá akarja tenni az életminőségét a gyerekével a szüleivel a szomszédaival a munkatársaival ISKOLÁNKBAN Természetgyógyász képzést is tartunk Az oktatás a természetgyógyászatról szóló 40/1997 sz. Kormányrendelet


Gloriamentis adatlap     Gloriamentis weboldal (WWW.GLORIAMENTIS.HU)
1024 Budapest Lövőház U. 2 -6

(+36 1) 453-3939

Istyle - Mammut Ii.

Az iSTYLE csapata - amely Magyarország és a régió egyik legnagyobb Apple Premium Reseller bolthálózatát üzemelteti - kiemelten fontosnak tartja, hogy az Apple értékesítést támogatva, olyan háttérszolgáltatásokat nyújtson, mint a minden nap nyitva tartó szerviz és a megfelelő oktatások biztosítása: a kezdőtől a professzionális szintig.


Istyle - Mammut Ii. adatlap     Istyle - Mammut Ii. weboldal (istyle.hu)
1033 Budapest Szőlőkert U. 4.

0612500165

Leonardo Sns Kft.

A Leonardo SNS Kft. a médiaipar különböző területein tevékenykedő alkotók, cégek, vállalatok és oktatási intézmények munkájához biztosítja a szükséges elemeket: legyen az filmes, videós vagy számítástechnika alapú eszköz, grafikai szoftver vagy akár ezeket az eszközöket működtetni képes tapasztalt technikai szakember, illetve kreatív gondolkodású, lelkes tehetség.


Leonardo Sns Kft. adatlap     Leonardo Sns Kft. weboldal (leonardo.sns.hu)
1141 Budapest Syentes U.8

06 70 610 6409

Kristály Harmónia Holisztikus Gyógy, Szépség És Oktatási Központ

szépségszalon, harmónia, holisztikus, gyógy, szépség, oktatás, központ, szépségház, smink, köröm, masszázs, kozmetika, biorezonancia, kivizsgálás, design, számmisztika, életmód, ékszer, mandala


Kristály Harmónia Holisztikus Gyógy, Szépség És Oktatási Központ adatlap     Kristály Harmónia Holisztikus Gyógy, Szépség És Oktatási Központ weboldal (kristalyharmonia.info)
1052 Budapest Erzsébet Tér 2.

0613170005

Hajas Fodrász Szalonok És Kereskedés

A Hajas szalonok legfontosabb célja a vendégek maximális kiszolgálása és az egyéniségnek megfelelő frizura kialakítása.


Hajas Fodrász Szalonok És Kereskedés adatlap     Hajas Fodrász Szalonok És Kereskedés weboldal (hajas.hu)
1125 Budapest Diós Árok 3.

(1) 356 15 22

Orvos- És Kórháztechnikai Intézet

Orvos- és kórháztechnikai eszközökkel kapcsolatos tanúsítás (NAT: 501/0935 vizsgálólaboratórium, NAT-4-0009/2001 minőségügyi rendszerek tanúsítása, és 506/0004 terméktanúsítás), teljes magyarországi eszköz- és ingatlannyilvántartás


Orvos- És Kórháztechnikai Intézet adatlap     Orvos- És Kórháztechnikai Intézet weboldal (orki.hu)
1095 Budapest Mester Utca 60-62.

(06-1) 215-3177

Fáy András Közlekedésgépészeti Műszaki Szakközépiskola

Tanulóink szakközépiskolai érettségi vizsgát tehetnek, majd autószerelő szakmát tanulhatnak. A szakma birtokában autótechnikus oklevelet szerezhetnek. Iskolánk sok-sok ember kezébe adott iránytűt, hiszen emberként, szakemberként megállták helyüket itthon és határainkon túl is.


Fáy András Közlekedésgépészeti Műszaki Szakközépiskola adatlap     Fáy András Közlekedésgépészeti Műszaki Szakközépiskola weboldal (fay-bp.sulinet.hu)
1074 Budapest Csengery Utca 11.

322-7844

Eurokonform Szakiskola

Az Eurokonform Szakoktatási Alapítvány 2001. évben létrehozta az Eurokonform Vállalkozói Szakközépiskolát, melyet 2003. évben Szakiskolával bővített


Eurokonform Szakiskola adatlap     Eurokonform Szakiskola weboldal (eurokonform.sulinet.hu)
1196 Budapest Kossuth U 197 A

36309320656

Med-Ped Bt.

Fő tevékenységeink: Gyermekorvosi rendelés ( OEP szerződött ) és Fejlesztőpedagógia ( diszkalkulia és autizmus... - magán )


Med-Ped Bt. adatlap     Med-Ped Bt. weboldal (medped.hu)
1061 Budapest Andrássy Út 35. Iii/20.

1-226-30-70

Cgshop Solutions

Softimage, szoftverház, rajztanfolyam, képzés


Cgshop Solutions adatlap     Cgshop Solutions weboldal (cgshop.org)
Népszerű városok