Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1105 Budapest , Kozma U. 5.

Kőbányai Darazsak Egyesület térkép

Kőbányai Darazsak Egyesület


Telefon: 1/260-3663

  

Weboldal (darazsak.hu)


Email cím: [javascript protected email address]




Szolgáltatások

sport
sport eszközök
sportegyesületek, szövetségek
oktatás
kosárlabda
szervezet


Szolgáltatás kategóriái

sport  szórakozás  Szabadidő  

Hasonló szolgáltatások

;

1%

Kérjük, hogy adójának 1%-ával támogassa sportegyesületünket, melynek összegét sportoló gyermekeink minél magasabb szintű versenyeztetésére használunk fel.
Kedvezményezett neve: Kőbányai Diákok Sportegyesülete
Kedvezményezett adószáma: 18159439-1-42
;

MEGVÉDTE CÍMÉT KENGURU CSAPATUNK!

A Kőbányai Kenguru Kupa záró fordulója méltó befejezése volt az egész éves versenynek. A "nagydöntőt" csapatunk a Pannóniával vívta és egy rendkívül szoros csatában végül elhódította a kupát. GRATULÁLUNK!
h3>SERDÜLŐ LEÁNY CSAPATUNK 6. AZ ORSZÁGBAN! ;
A Jánossy Ervin edző által vezetett serdülő leány csapatunk az ország hatodik legjobbja lett. GRATULÁLUNK!!! A csapat tagjai: Kucsák Vivien, Czövek Bea; Farkas Eszter; Naszvetter Nóra; Csejtei Anna; Lajos Anna; Kovács Daniella; Ujj Réka; Fige Fruzsina; Mógor Edina; Tatár Lotti; Barkó Panni; Szabados Nóra; Szollár Zsófia
;

STREETBALL 2012

A műsorfüzet megtekinthető itt. >>
;

EREDMÉNYEKÉRT ÉS FOTÓKÉRT KLIKK A KÉPRE
;

SERDÜLŐ LÁNYAINK A LEGJOBB 8-BA JUTOTTAK!

Idén sem maradtunk országos döntős csapat nélkül. Serdülő lányaink 2 győzelemmel és 1 vereséggel zárták az elődöntőt, így az ország legjobb 8 csapata közé jutottak! GRATULÁLUNK!!!
h3>ELŐKÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁSOK Szeretettel várunk minden 2001 és 2004 között született gyermeket előkészítő foglalkozásainkon. Az edzések hétfőn, kedden és csütörtökön 17:00-tól vannak a Szent László Gimnáziumban (1102 Budapest, Kőrösi Cs. Sándor út 28.). Érdeklődni lehet a helyszínen, illetve Hajdu Péter edzőnél (30/961-4881). Természetesen az idősebbeket is szívesen látjuk, ők tájékozódhatnak az EDZÉSEK menüpontban, korosztályuk szerint.

BEADTUK A TAO PÁLYÁZATOT

A Kőbányai Diákok Sportegyesülete 2010-2015 közötti – a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége által is elfogadott – sportfejlesztési programja a 2012. évre tartalmazza a Kada Mihály Általános Iskola területén tornacsarnok építését. A RÉSZLETEK ITT. >>
h3>KÖZGYŰLÉS - BESZÁMOLÓ Egyesületünk 2011. évi beszámolója megtekinthető itt. >>
h3>TISZTELT SZÜLŐK! KEDVES SPORTOLÓINK! Az elmúlt esztendőben a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkor-mányzat Képviselő-testülete költségvetésében 18.000.000 Ft támogatást biztosított sportegyesületünk részére. Ezt az összeget az egyesület működésével, a versenyeztetéssel és a létesítmények fenntartásával összefüggő bérköltségekre, megbízási díjakra, bérleti díjakra, játékvezetői díjakra, utazási-, szállás- és étkezési költségekre, nemzetközi tornákon való részvételre, fenntartási és karbantartási költségekre költöttük sportoló gyermekeink minél színvonalasabb sportolási lehetőségeinek biztosítása érdekében. A támogatás arra is lehetőséget adott, hogy ne terheljük a szülők pénztárcáját magas összegű tagdíj fizetésével.
A 2011-es évben 141 aktív igazolt sportolót regisztrált egyesületünk, valamint 15 csapattal a legifjabbak részére Kenguru Kupát szerveztünk, mely további 150 gyermek bevonását eredményezte.
Fentiekből következik, hogy az önkormányzati támogatás hozzávetőlegesen gyermekenként éves szinten 60.000 Ft-ot (havi 5000 Ft-ot) tett ki.
;

LEGKISEBBJEINK A FRADI PÁLYÁN VENDÉGESKEDTEK

Kenguru csapatunk az FTC-ZTE NB I-es női kosárlabda rangadó mérkőzés szünetében legkisebbjeink dobóversenyen vettek részt, melynek csapatkapitányai Dragóner Attila (labdarúgás),Dajka Bettina (kézilabda), Ambrus Tamás (vízilabda), Várkonyi Attila (DJ. Dominique). A dobóversenyt végül fiú csapatunk nyerte.
;
;

MEGJELENT A DARAZSAK ELSŐ NAPTÁRJA!



Megvásárolható az edzőknél 500.- Ft-ért. A különböző hónapoknál a különböző csapataink láthatók.
;

SPORTFEJLESZTÉSI TERV ÉS PROGRAM

A KŐBÁNYAI DIÁKOK SPORTEGYESÜLETE SPORTFEJLESZTÉSI TERVE ÉS PROGRAMJA 2010-2015 megtekinthető itt. >>
;

KUPAGYŐZTES U12 CSAPATUNK SZLOVÁKIÁBAN



Szlovákiában járt U12 csapatunk, ahonnan tornagyőztesként tért haza. A részletek itt. >>
;

MEGJELENT ÉVZÁRÓ KIADVÁNYUNK

A 2010/2011-es bajnoki évad statisztikáit és csapatképeit tartalmazó kiadványunk megtekinthető itt. >>
;

DARAZSAK - FTC EGYÜTTMŰKÖDÉS

Határozatlan idejű együttműködési megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Club és a Kőbányai Darazsak, mely deklarálja, hogy Budapesten a kosárlabda utánpótlást nevelő egyesületekben sportoló fiatalok előtt nincs budapesti továbblépési lehetőség. A kiválasztásnál a rendelkezésre álló minta minősége és mennyisége évről évre romlik. A jelenlegi utánpótlás nevelő klubokban felnövő játékosok részére alapvetően szükséges egy jövőkép biztosítása Budapesten mind a sport, mind a tanulás területén. Ezen kívül nincsenek vonzó, sikeres élsportolók, mint példaképek ebben a sportágban, a budapesti lakosság pedig láthatóan és kézzel foghatóan igényli az élvonalbeli kosárlabdát (és ez nézőszámban is kifejeződik).
Fentiek érdekében együttműködő felek fő célja egy olyan szakmai együttműködés, melynek keretében egy élvonalbeli klub részére egy kizárólag utánpótlás neveléssel foglalkozó egyesület biztosítja sportiskolai rendszerű modell működtetésével a fiatal kosarasok képzését.
A 2011/2012-es bajnoki évtől Kőbányai Darazsak-FTC néven leány U14, U16, valamint gyermek és kenguru korosztályú csapatok szerepelnek a budapesti és országos bajnokságokban.
Az erről szóló cikk a Nemzeti Sport Onlinetól itt. >>
A Kőbánya.info-n megjelent cikk itt. >>
;

EURÓPAI UNIOS PÁLYÁZATOT NYERT A DARAZSAK

A sportegyesület csatlakozott a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett „Nevelési-oktatási intézmények tanórai, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységeinek támogatása” c. pályázati felhíváshoz, melyen eredményesen vett részt és 15 790 509 forint támogatást nyert el.
A Kőbánya infoban megjelet cikk megtekinthető itt. >>
A Kőbánya infoban megjelet cikk webes verziója itt. >>
A Kőbányai Hírekben megjelent cikk megtekinthető itt. >>
A pályázat keretében készült és folyamatosan nyomon követhető volt a Kőbányai Kenguru Kupa, mely megtekinthető itt. >>
A pályázat keretében elkészült KOSÁRLABDA TEMATIKA megtekinthető itt. >>
; ; ;

AZ 5. LEGJOBB LETT SERDÜLŐ CSAPATUNK

Május12-15 között rendezték meg a Pasaréti Sportcentrumban az Országos Serdülő Bajnokság nyolcas döntőjét. Csapatunk a csoportban a 3. helyet szerezték meg, majd a keresztjáték után előbb a Kecskemét, majd aZ Újbuda-MAFC csapatát legyőzve végül az 5. helyen végeztek! GRATULÁLUNK!
;

VEZETŐSÉGVÁLASZTÁS A KÖZGYŰLÉSEN

Új elnököt és elnökséget választott decemberben a Kőbányai Diákok Sportegyesületének (Kőbányai Darazsak) közgyűlése. Gróf Csaba elnök lemondását követően az egyesület közgyűlése egyhangúlag Hajdu Pétert, a Fővárosi Önkormányzat Városüzemeltetési Főpolgármester-helyettesi Irodájának vezetőjét választotta elnöknek, dr. Pap Sándor kőbányai alpolgármestert pedig elnökségi tagnak. Edényi László, a Zrínyi Miklós Gimnázium igazgatója tová
a is az elnökség tagja maradt. A közgyűlés Gróf Csabát tiszteletbeli elnökének választotta és egyebek mellett alapszabályt módosított és elfogadta 2011. évi költségvetését is.
; ; ARCHÍV HÍREK

CSAPATAINK

OLDBOYS JUNIOR LEÁNY CSAPAT JUNIOR FIÚ CSAPAT KADETT LEÁNY CSAPAT KADETT FIÚ CSAPAT SERDÜLŐ LEÁNY CSAPAT SERDÜLŐ FIÚ CSAPAT GYERMEK LEÁNY CSAPAT GYERMEK VEGYES CSAPAT KENGURU CSAPATAINK HETI MŰSOR

fOTÓGALÉRIA

CSAPATAINK EDZŐINK, VEZETŐINK KÉPTÁR

EGYEBEK

A 13 ŐSSZABÁLY FIBA33 ETIKAI KÓDEX JÁTÉKSZABÁLYOK (ENG) A PÁLYA MÉRETEI

ALAPÍTVÁNYUNK

A KOSÁRVARÁZS ALAPÍTVÁNY a kosárlabda játék népszerűsítése és az utánpótlás nevelésének segítése érdekében. Cím: 1105 BUDAPEST, IHÁSZ UTCA 24.  Kérjük támogassa Ön is a kosárlabdázás érdekében alapítványunkat! Bankszámlaszám: 11710002-20080815 OTP X. ker. fiók.

Utolsó módosítás dátuma: 2012-05-21 16:32 .
[email protected]
;

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika