Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1212 Budapest , Béke Tér 1.

Sportegyesületek Országos Szövetsége térkép

Sportegyesületek Országos Szövetsége


Telefon: 1/420-8932 1/420-8932

  

Weboldal (sosz.hu)


Email cím: [javascript protected email address]




ZOLGÁLTATÁSOK
sport
egyesület
szövetségek
érdekvédelem
érdekképviselet
információ szolgáltatás
szakmai tanácsadás
sport rendezvények szervezése


Szolgáltatás kategóriái

sport  szórakozás  Szabadidő  

Hasonló szolgáltatások

Ki olvas minket?

Jelenleg 33 látogatónk van.

Képgalériák

XIV. Sportbál
XV. Sportbál
20 éves a SOSZ
Sportkonferencia 2008
XVI. Sportbál
SOSZ - 2010 Küldöttgyűlés
SOSZ - 2011 Küldöttgyűlés

Küzdelem a túlélésért

2012. május 19. szombat, 09:11

Megtartotta idei küldöttgyűlését a Sportegyesületek Országos Szövetsége. A tanácskozás is felszínre hozta, hogy rendkívül nehéz helyzetben vannak az egyesületek. A regionális szövetségek megalakulása is azért csúszik, mert a tagegyesületek energiáit a megszűnés réme ellen, a túlélésért folytatott küzdelem köti le. A kapaszkodót jelentő pályázatok között is csak kevés vonatkozik a sportra. A SOSZ több fronton igyekszik segítséget kérni. Még törvénymódosító javaslat is születhet, hogy a TAO-pénzek maradványát az egyesületek kapják meg.
Bővebben...

Az elnökség elfogadta

2012. május 15. kedd, 10:55

A honlapunk működését megzavaró technikai problémák miatt csak most (de még időben) tudunk beszámolni arról, hogy a SOSZ elnökségének áprilisi ülése döntött: május 18-án 10 órától a Magyar Sport Házának földszinti tanácstermében kerül sor a szövetség idei küldöttgyűlésére. A grémium megvitatta, majd egyhangúlag elfogadta a SOSZ-parlament beszámolóit. Sok szó esett ezúttal is a TAO-val kapcsolatban felmerülő értelmezési és adminisztrációs gondokról; a szövetség tanácskozást hívna össze az ügyben.
Bővebben...

Jánossomorja jubileuma

2012. április 15. vasárnap, 09:12

Fennállásának kilencvenedik évfordulóját ünnepli a Jánossomorjai Sportegyesület. A húszas évektől minden településrészen működtek sportkörök, amelyek aztán a hetvenes években olvadtak össze. Az egyesület 1990-től viseli a mai nevét. Nagy fegyvertény volt a jelenlegi, színvonalas sportpálya létrehozása 1981-re. A JSE ma közel kétszáz tagot számlál, hét szakosztályban sportolhatnak itt a helyiek. A jubileum tiszteletére jelent meg Balsay Sándornak a város sporttörténetét feldolgozó könyve.
Bővebben...

Regionális sportági egyesület

2012. április 10. kedd, 08:28

Világszínvonalú szakmai napot tartottak a birkózásról Abaújszántón. A rangos előadók az Észak-keleti Regionális Mr. Tus-sportiskola Egyesület meghívására érkeztek a településre. Az új egyesületi forma már három megye tizennégy szakosztályát fogja össze. A kistérségi társulás jelentős támogatásban részesítette a korszerű kezdeményezést, amely az országhatárokon túlra is terjeszkedne. Szakmai napokat, edzőtáborokat szerveznek, és a térség válogatottjával még külföldi versenyekre is el akarnak jutni.
Bővebben...

Kitekint a Nyírsuli

2012. április 15. vasárnap, 08:12

Környékbeli általános iskolákkal szerződött, kosár- és kézilabdában is elindította Kitekintő-programját a Nyírsuli Kft. Azt szeretnék elérni, hogy a megyei bázisokról és Sátoraljaújhelyről a legtehetségesebb gyerekek idővel, döntően középiskolás korukban, bekerüljenek a sportági műhelyekbe. Az 1958-ban átadott nyíregyházi stadion önálló, egyesületi profiljába sportiskola és -kollégium is belefért az idők folyamán. Jelenleg hat sportágban (atlétika, úszás, labdarúgás, kézi-, kosár- és röplabda) ezerkétszáz fiatal sportol itt.
Bővebben...

Matura-emléktábla Angyalföldön

2012. április 15. vasárnap, 09:30

2012. április 5. Matura Mihály a magyar birkózás kiemelkedő személyisége volt: Eb-bronzérmes versenyző, a válogatott edzője, a szövetség elnöke. Az egykori lakóházára elhelyezett emléktáblát dr. Tóth József, a XIII. kerület polgármestere és Szekeres István, a birkózószövetség elnökségének tagja leplezte le. Az angyalföldi Tahi utca 58. számú ház előtt megtartott avató ünnepség nagy érdeklődés mellett zajlott, a birkózótársadalom számos képviselője között megjelent Varga János olimpiai bajnok és Kruj Iván, a nemzetközi Hírnév Csarnokának tagja.
Bővebben...

Demonstráció az uszodáért

2012. március 25. vasárnap, 13:33

Nehéz helyzetben van Kazincbarcika, így a város sokszínű, sikeres sportélete is egyre kopik. Ennek egyik jele volt az a szárazföldi edzésnek nevezett demonstráció, amelyet a kazincbarcikai fedett uszoda megmentését célul maga elé tűző Facebook-csoport szervezett a polgármesteri hivatal elé. A képviselő-testület február végén úgy határozott, hogy pénzhiány miatt nem finanszírozza tovább a városi fedett uszoda működtetését. Április elsejével bezárja. A helyzetről az összefoglalónk a Borsod Online cikkei alapján készült.
Bővebben...

Kecskeméti konferencia

2012. március 10. szombat, 08:20

A támogatás akár még forráskivonást is jelenthet, ami új típusú terheket ró a magyar sportra. A rejtélyesnek tűnő megállapítás valós helyzetet tükröz. Amikor egy település önkormányzata a társasági adóból történő támogatásra hivatkozva csökkenti a saját finanszírozási keretét, akkor a TAO nem tölti be azt a hivatását, hogy többlet forrást biztosítson. Egyebek között ez is témája volt annak a kecskeméti konferenciának, amelyet a megyei, látványsportágakat működtető sportegyesületek számára szervezett a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége.
Bővebben...

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika