Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1053 Budapest, Curia U. 3.

Városi Biciklizés Baráti Egyesület térkép

Városi Biciklizés Baráti Egyesület


Telefon: (30) 922-7064

  

Weboldal (vbb.hu)


Email cím: [javascript protected email address]




A VBB célja a mindennapi kerékpározás, mint környezetbarát közlekedési mód népszerűsítése, valamint hozzájárulás egy kerékpárosok, gyalogosok, mozgásukban korlátozottak számára barátságos légkör megteremtéséhez a fővárosban és az országban.
A VBB küzd a városlakókat érő környezeti ártalmak ellen és egy a lakosság egészséges környezethez, természethez való jogát a gyakorlatban is elismerő kormányzati és önkormányzati közlekedéspolitikáért. Az Egyesület közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, szervezetünk pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt.


Szolgáltatás kategóriái

sport  szórakozás  Szabadidő  

Hasonló szolgáltatások

Városi Biciklizés Barátai Egyesület | Szállj ki és bringázz! Egy autóval kevesebb

Városi Biciklizés Barátai Egyesület



Szállj ki és bringázz! Egy autóval kevesebb

(4 óra) Túra az Őrségben és az Alpokalján...

(4 óra) Túra a Duna-Tisza-közén...

(27 nap) XIII. Duna Maraton....

(34 nap) Vár- és kastély túra Veszprém-Zala-Vas-megyében...

! ! ! ! ! ! ! ! E L M A R A D ! ! ! ! ! ! ! A Kihívás Napi tekerés a Normafához...



Vége: 2012-05-23 01:30 Meglepően változékony a mai időjárás. Intenzív eső, szél és madárcsicsergős napsütés váltogatja egymást. Nincs birtokunkban a tudás, amivel előre meghatározhatjuk, hogy a tekerés időpontjában milyen áldást fogunk kapni, de az eddigiek alapján bármi történhet.
Ezért a ma éjszakai tekerést elhalasztjuk egy későbbi időpontra.
Amint látunk egy olyan napot, amikor megfelelőnek igérkezik az idő, kitűzzük az időpontot.
Admin

Hajós András kerékpáron érkezik. Civil ruhában, félvallás táskával közlekedik, kerékpárjan a hátsó villogó az egyedüli extra felszerelés. Körülnéz a 13 kerületi kisvendéglő körül, majd inkább a kerítésen belül támasztja le bringaját. Kólat rendel jéggel, megkérdi, hogy szabad e dohányozni? Halkan, kissé rekedten beszél. Szabad. Majd a kisboltban vesz egy doboz kék Marlborot. A cigarettát gyufával gyújtja meg. Megtudakolja, hogy a hagymas rostélyos nem túl kiadós-e, majd inkább gombapaprikást rendel tejfölös uborkasalátaval. Az étel kiérkezéseig többször nyomkodja mobiltelefonját, beszél a fiával. Az étellel aránylag hamar végez, majd egy újabb cigaretta és a fizetés után távozik.

Miénk a pálya....bringával a HUNGARORING-en...



Vége: 2012-05-19 20:00

  

      2012. május 19., szombat - Hungaroring

 
Az Opel Magyarország együttműködésével a Vuelta Sportiroda kerékpáros napot és túrát szervez a Hungaroringre.

"Békésen békésen" teljesítménytúra...



Vége: 2012-05-19 18:00 "Békésen békésen"
Kerékpáros teljesítménytúra indul Békés-Dánfokról május 19-én !

Vége: 2012-04-30 20:30 Szomorúan és döbbenettel olvasom, hogy a hétvégi többnapos eseményetek meghiúsult. Aki mindenképpen menne valahová és tetszene a túratervem,

szóljon még ma , mert talán találunk még neki helyet a Vérteslovasnál.

A MÁV korszerű utasforgalom átszervezéhez....



Egy Kedves Barátunk kommentjéhez... 
 "Így is van Kedves Zsurmi!
A MÁV vezetése az idei évre igazán kitett magáért! bejelentésük alapján 2012-ben 50%-al csőkkentik a kerékpár szállításra alkalmas vasúti kocsik számát! Azért ez nem semmi... Már csak azért is, mivel egyik Kedves Bringás Barátunk, aki anno a MÁV-nál dolgozott, Ő indította be a régi nem használatos postavagonok átalakíttatását kerékpár szállítására alkalmas szerkezetekké! Azonban ahogy teltek-múltak az évek szépen lassan elfelejtődtek ezek a kocsik. Mint minden másra, ezek karbantartására, felújítására sem jutott. Voltak fellángolások, melyek csak látszat megoldások voltak. A MÁV több kerékpáros akciója kirakat mutatvánnyá avanzsált. Több ilyen rendezvényen is ott voltam, de látható volt a kényszeredett mosoly és cselekedet a vezetők részéről. Pedig nem olyan régen még egy új, a kocsik oldalára festhető, kerékpáros logó tervezésére is pályázatot írtak ki. Nos néhányat lehet is látni, de a legtöbbet még a régi kicsi piktogramm díszíti. Az igazság az, hogy nem is nagyon lenne mire felfesteni az új logókat, mivel mára már úgyis csökkentették a számukat.

Érd Körbe 2012 április 29. vasárnap 10 óra...



Vége: 2012-04-29 16:00 Idén is megrendezésre kerül az egyre népszerűbb tavaszi bringás gurulás, az "Érd Körbe".
ÉRD KÖRBE PROGRAMJA:
8-10 óráig gyülekező . Élő zene, jó hangulat, bringaszervíz, kerékpár kölcsönzés, ( Ha véletlen anélkül jönnél. Korlátozott számú jármű áll rendelkezésre, ezért itt -

freemail [pont] hu - jelezzd előre ha igényelsz egyet. Ha pl. nincs még vagy már (pl.ellopták) a bringád, vagy messziről érkeznél és körülményes a szállítás. Tehát tényleg olyanoknak tartanánk fenn a bringákat, akik szintén gurulnának velünk a közös ügyért, csak a jelen körülményük nem segíti, hogy a sajátjukkal tekerjenek.) információ a jelenlegi kerékpáros helyzetről, rajz és fényképkiállítás, stb. 10 órakor elindul az Érd Körbe felvonulás minden táv résztvevői egyszerre indulnak. 11 órakor visszaérkezik a családi kör (8km) eleje és ezzel megkezdődik az ügyességi-, illetve aszfaltrajzverseny a  gyerekeknek kézműves foglalkozások stb. 13 órakor visszaérkezik az Érdet megkerülő (30km)menet eleje. Bemutatók. Rajz pályázat eredményhírdetése, stb. 14 órakor megköszönjük nektek, partnereinknek, támogatóinknak a segítséget.  

Még több Föld Napi rendezvény...



Nos idén is több érdekes egyéni, csoportos ill. családi programleheőség lesz április 18-a és 22-e között.
Remélhetőleg mindenki megtalálja a számára, családjának ill. baráti társaságának megfelelő szórakozási lehetőséget?!

CriticalMass 2012...



Idén is sor kerül a Föld Napi kerékpáros városi gurulásra 2012 április 22-én.
Újra ellepjük hát a várost drótszamarainkkal. Az autós társadalom nagy örömére!
Remélhetőleg nem fogják annyira a szívükre venni a dolgot. Kétszer egy évben ki lehet bírni! Szerintem legalábbis! Csak mindenkinek jusson eszébe, hogy annak idején honnan is indult el a közlekedési tudomány útján, míg autóba helyezte ülőgumóit?!

Pisztolylövéssel indult a tavaszi Bringázz a munkába! kampány...



A kampány 2008 óta évente több mint 30 ezer résztvevőt aktivizál, akik az 5 hetes kampányidőszak alatt kerékpárral járnak munkahelyükre.
A „Bringázz a munkába!” (Bam!) kampány tavaszi nyitó eseményére 2012. április 11-én, szerdán reggel fél nyolckor került sor a Parlament előtt. A Bam! önkéntesei, a meghívott parlamenti képviselők – köztük Szabó Rebeka (LMP) -, a kampány nagykövetei (például Hajós András) és mintegy száz „egyszerű” bringás a Parlament előtt gyűlt össze a Kossuth téren. László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke és Dr. Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkára rövid beszédet mondott. Ezután Völner Pál pisztolylövésére a Bam! pólóba öltözött kerékpáros csapat munkába indult az Alkotmány utcán keresztül.
Bővebb infót itt olvashattok.

Megpróbáltam értelmesen
16 óra 32 perc Megkérnélek, hogy ezt az
2 nap 20 óra Miért kellett elhalasztani?
3 nap 3 óra A YouTube-ra két videót is
4 nap 3 óra Két kört sikerült
4 nap 15 óra

Jelenleg 0 felhasználó és 6 vendég van a webhelyen.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika