Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
8372 Cserszegtomaj, Sümegi U. 9.

Napraforgó Vendéglő térkép

Napraforgó Vendéglő


Telefon: 36-30/3155-482,

  

Weboldal (napraforgovendeglo.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
A vendéglő Hévíztől 1 km-re, a Margit Kilátótól északra (300m ) található.
Az ide betérő vendéget meghitt családias hangulat, egyedi berendezés fogadja.

Az étlap az évszakok szerint , időről-időre változik, gerincét a hagyományokat követő mai magyar konyha és a ház specialitásainak ötvözete adja, ami egyben vidékies és ínyenc.
Ajánljuk gondosan válogatott borainkat és a tomaji szőlőhegyen termelt Cserszegi Fűszerest is. A vendéglõnk gyermek- és bababarát!


Szolgáltatás kategóriái

Étterem / Pub / Söröző  

Hasonló szolgáltatások

"Az étel a bevezetés, az ital a szárnyalás"

Napraforgó vendéglő:

A vendéglõ Hévíztõl 1 km-re, a Margit Kilátótól északra (300m) található.
Az ide betérõ vendéget meghitt családias hangulat, egyedi berendezés fogadja.
Az étlap az évszakok szerint , idõrõl-idõre változik, gerincét a hagyományokat követõ mai magyar konyha és a ház specialitásainak ötvözete adja, ami egyben vidékies és ínyenc.
Ajánljuk gondosan válogatott borainkat és a tomaji szõlõhegyen termelt Cserszegi Fûszerest is.
A tökéletes nyári este receptje : hozzon egy jó társaságot, leültetjük õket a kellemes teraszra, fõzünk nekik finom, csakis tûzhelyen fõtt friss ételeket, nyitunk egy üveg bort, esetleg sört, aztán már csak annyi marad, hogy élvezzék a beszélgetést, a zenét és a tücsökciripelést.
Köztudott, hogy az éttermek akkor nem unalmasak, ha mindig valami újat hoznak a kínálatukba. Szakácsaink már sok éve azon fáradoznak, hogy a modern, nemzetközi és magyaros- csakis tûzhelyen fõtt, kézzel készült- ételekkel színesebbé varázsolják az Ön hétköznapjait is.
Ennek megfelelõen igyekszünk vendégeinknek minden szezonban új ízélményt biztosítani. Több új és könnyû étel is került az új étlapunkra.
Fõszezonban a hétköznapokat fûszerezik:
hétfõn élõzene, pénteken tánczene, szombaton családi ebéd 12.00-15.00-g : - 10 % kedvezmény a számla végösszegébõl a gyermekeikkel érkezõ vendégeinknek. A vendéglõnk gyermek- és bababarát! Vállaljuk ballagások, születésnapok, esküvõk és más családi-baráti események lebonyolítását.
“Testünk és környezete között egyik legfontosabb kapocs minden bizonnyal az élelem. Az élelem képében a környezet ténylegesen bekerül testünkbe és átjárja azt.” (Szent-Györgyi Albert)
h2> Éves program és vacsoraajánlataink: • Nyitás Bálint napkor, február 14-én.
• Húsvétkor ünnepi ételspecialitások, húsvét hétfõn élõzene.
• Májusban , júniusban készülünk a ballagási ebédekre és vacsorákra.
• Szeptember közepétõl, 3 egymást követõ hét hétfõjén különleges büfévacsorákkal várjuk a vendégeinket. Kóstolják meg az õsz ízeit: zamatos szõlõételeket, ízletes tökféléket, az új burgonyából készült fogásokat, a frissen szüretelt szõlõfejek nedûit…
• November 2. hetét a libáknak szenteljük. Márton napi libagaliba.
• December 24-n zárva
• December 25, 26-n különleges karácsonyi étlappal is várjuk Önöket.
• December 31-n fergeteges szilveszteri parti, hajnalig tartó tánczenével.
• Január 2. hetétõl Bálint napig zárva tartunk.
;
;

H-8372 Cserszegtomaj, Sümegi u. 9. Tel: +36-83-310-554 vagy +36-30-2263-473 , Web: www.napraforgovendeglo.hu , [email protected]

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika