Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
4031 Debrecen Trombitás U. 12.

Arctorna Debrecen térkép

Arctorna Debrecen


Telefon: 30/488-3661

  

Weboldal (arctornadebrecen.hu)
Arctorna a természetes szépségápolás. Természetes módszer arra, hogy botox injekciók és plasztikai műtét nélkül megőrizzünk arcunk fiatalságát, megelőzzük arcizmaink megereszkedését, megtartsuk lányos arckontúrjainkat. Az arctorna erős izommunka, és nem grimaszolás! Arctorna gyakorlatok után nő az izomtömeg az arcon, ami alulról tölti föl az apró ráncokat. Ha az izmot karbantartjuk, az a helyén marad, és nem nyúlik meg a fölötte lévő arcbőr sem az ereszkedő arcizom súlyától, így jó időre elkerülhető az igen költséges plasztikai műtét. 30 év fölött mindenkinek ajánlott!


Szolgáltatás kategóriái

plasztikai sebészet  wellness  masszázs  bőr  szépség  egészség  smink  fitness  fodrászat  kozmetika  relaxáció  egészséges életmód  műköröm  kozmetikai szalon  bőrápolás  arckezelés  arc  sminktetoválás  torna  műkörmös  ránctalanítás  arcmasszázs  natúr kozmetika  arcápolás  wellness szolgáltatás  plasztika  arcplasztika  mezoterápia  botox  ránc  ránckezelés  natúr kozmetikum  aloe vera  arckrém  biobolt  fiatalítás  bőrfiatalítás  sheavaj  collagen  kozmetikai szolgáltatások  kollagén  arctorna  arcbőr  arcizom  arcfeltöltés  arcfelvarrás  arcfeszesítés  arcjóga  arckontúr  arctorna tréner  arcépítés  izom  kötőszövet  plasztikai műtét  szemránc  szarkaláb  homlokránc  ajakránc  30 év fölött  35 év fölött  40 év fölött  45 év fölött  50 év fölött  hialuronsav  

Hasonló szolgáltatások

Arctorna, arcvonal torna

Arctorna Debrecenben. Arcvonal arctorna tréningek a fiatalos arc megőrzéséért.
Az arctorna a ránctalanítás világszerte használt módszere. A módszer másnéven arcvonal torna, arcgimnasztika, arcépítés, arcjóga, természetes arcfeltöltés, arcizomtréning. Az arctorna a fiatalos arcbőr hosszú távú megőrzésének titka. Az arcvonal torna erőteljes arcedzés során a kialakult ráncokat kisimíthatja. Az arctorna, arcvonal torna során az arcizmok feszesítése hozzájárul az arc ráncainak halványulásához, az arc fiatalabbnak látszik.
Az arctorna napi 3-5 perc alkalmazása javasolt a tartós fiatalságért, javítja az arc vérkeringését is. Az arcizmokat csak a mozgás ösztönzi megújulásra, ebben segít az arcvonal torna. Arctorna természetes módszer a ráncok enyhítésére. Arctorna, arcvonal torna alkalmazásával nincs szükség botoxra vagy plasztikai sebész bevatkozására.

Arctorna információk

Az arctorna, arcvonal torna tréninggel kapcsolatos kérdéseit felteheti telefonon vagy e-mailben . Az arctorna tréningre elérhetőségeinken jelentkezhet.

ARCVONAL Arctorna

Az arckontúrok vonalait, és az arc karakterét az izmok állapota és formája nagymértékben befolyásolja. Az arcbőr és az arcizom szorosan kapcsolódik egymáshoz, a bőr azonnal követi az izmok mozgását.  Az arcizmok idővel veszítenek feszességükből és tömegükből, ezért maga az arcizom és vele az arcbőr is megereszkedik. Az arc felépítése lassan megváltozik, az arc fáradtabbá és petyhüdté, a bőr ráncosabbá válik.
A bőr csak egy bizonyos mértékig tudja követni az alatta lévő izomtömeg csökkenését, de rugalmassága véges. A fogyatkozó izom fölött holt tér alakul ki, mert kevesebb lesz az anyag, ami a bőrt alulról kitölti, így a bőr összegyűrődik. Az izom nem csak csökken, hanem puhul is, mert veszít rugalmasságából.  Az arctorna ezt a folyamatot fordítja vissza.
Az ARCVONAL arctorna természetes módszer arra, hogy sebészeti beavatkozások és különböző vegyi anyagok (pl. botox) nélkül megőrizzük arcunk fiatalságát. Arctorna, a természetes szépségápolás egyik legjobb módszere.
h1>Arctorna Módszer Lényege Arcunk izmainak is szüksége van erősítő és szálkásító gyakorlatokra, hogy jó formában maradjanak. Az arctorna lényege a kb. 200 féle arctorna  gyakorlat és az ellentartások, melyekkel meggátoljuk, hogy bőrünk a gyakorlatok végzése során összetörjön, de nehezítjük is vele az izmok munkáját, így elérjük, hogy még gyorsabban fejlődjenek.
Az ARCVONAL arctorna a közhiedelemmel ellentétben nem grimaszolás, hanem erős izommunka!  Az arcizom hasonlóan feszül, ég, és dolgozik, mint bármely testrészünk edzés során.
A rendszeres arctorna gyakorlatok végzése után már 2-3 hónap múltán nő az izomtömeg, ami alulról tölti föl az arc bőrét, mely ezáltal újra feszes lesz. Az edzett erős izom kirúgja magát és kisimítja a fölötte lévő apró ráncokat. Az eredmény nem csak pillanatnyi, amíg az izom dolgozhat, addig megőrzi tömegét és állagát. Bárki végzi is a gyakorlatokat, már az első órák után láthatóan üde, élettel teli lesz arca.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

2012. április 2.
Az arctorna tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges!

Bíró Éva okleveles arctorna tréner. Arctorna tréning Debrecenben.
Arctorna tréner: Bíró Éva
Telefon: 06 (30) 488 3661

Bojtor Márta által kidolgozott Arcvonal arctorna egy jogvédett, hatékony arcépítő rendszer. Arctornával megerősíthető, rugalmassá tehető az arc izomzata, ezáltal megemelkednek a kontúrok, kisimulnak a ráncok, az arc bőre feszesebbé válik.

Arctorna Debrecen Bíró Éva arctorna tréner Bojtor Márta féle arcvonal arctorna
Minden jog fenntartva! (c) Bíró Éva | 2008-2012.
Arctorna tréner: Bíró Éva | Telefon: 06 (30) 488 3661 | E-mail:

Fejléc: SzB Weblapkészítés: S-Space Bt.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika