Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
3300 Eger, Vécsey S. U. 26.

Herczeg Dekor Kft. térkép

Herczeg Dekor Kft.


Telefon: 70/614-0749

  

Weboldal (herczegdekor.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Családi vállalkozásunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a dekorációs és reklámgrafikai termékek megtervezése és előállítása terén. Szolgáltatásainkat a 2007-ben történt cégforma váltás óta megújult, kibővített formában kínáljuk kedves ügyfeleinknek, immár Herczeg Reklámdekor Kft. néven. Vállalkozásunk arculatát az idősebb generáció professzionális szakmai tapasztalata, valamint az új generáció modern, fiatalos lendülete jellemzi.


Szolgáltatás kategóriái

Dekoráció / Design  

Hasonló szolgáltatások

Rólunk Családi vállalkozásunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a dekorációs és reklámgrafikai termékek megtervezése és előállítása terén. Szolgáltatásainkat a 2007-ben történt cégforma váltás óta megújult, kibővített formában kínáljuk kedves ügyfeleinknek, immár Herczeg Reklámdekor Kft. néven.Vállalkozásunk arculatát az idősebb generáció professzionális szakmai tapasztalata, valamint az új generáció modern, fiatalos lendülete jellemzi.
Gépparkunkat a változó igényekhez és a fejlődő technológiához igazítva folyamatosan bővítjük, emellett versenyképes, korrekt árakkal és tisztességes üzleti magatartással igyekszünk megfelelni a piaci versenyben.

Miért érdemes minket választani? mert a tervezéstől kezdve a megvalósításig nyugodtan ránk bízhat mindent, mert az ország egész területén vállalunk munkavégzést kiszállással, mert rugalmasak vagyunk és maximálisan igazodunk az Ön igényeihez: az időhiányból eredő problémákat konstruktívan oldjuk meg (pl.: ha az céges autója csak késő este, vagy csupán hétvégenként szabad, számunkra ez sem gond), mert korrekt árakkal dolgozunk, mert nálunk Ön gyors, becsületes, megbízható munkát kap a pénzéért, mert sürgős esetben rendkívül rövid határidőt is vállalunk, mert számunkra Ön nem csupán egy ügyfél a sok közül, hanem Ön az Ügyfél. Reméljük, elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és Önt is folyamatosan bővülő, elégedett ügyfélkörünkben köszönthetjük!

BÉLYEGZŐKÉSZÍTÉS AKÁR 1 ÓRA ALATT!

EMBLÉMÁZOTT PÓLÓK 500 FT/DB-TÓL!

JÁRMŰ DEKORÁCIÓ 1 NAP ALATT!

TELJES KÖRŰ DEKORÁCIÓ AKÁR 3 MUNKANAPON BELÜL!

FULLCOLOR SZÓRÓLAP MÁR 11 FT-TÓL!

MOLINÓ KÉSZÍTÉS AKÁR 1 MUNKANAPON BELÜL!A jármű dekoráció és egyedi póló készítése mellett legnépszerűbb szolgáltatásaink közé tartozik a szórólap és molinó készítés.

A molinó előnyeit egyre több cég aknázza ki: mind gyakoribbak a különféle alkalmi rendezvényeken, kiállításokon való megjelenéshez csináltatott, céges arculatot, cégismertető funkciót ellátó molinók, mind a szezonális jellegű, üzletbe kihelyezett, akciót vagy új terméket ismertető molinó típusok. A molinó tehát egy sokoldalú reklám- és dekorációs eszköz, amely könnyen tárolható/szállítható, strapabíró és vízálló.
h2>Molinó tervezését és gyártását többféle méretben vállaljuk, technikailag kétféle kivitelben: Molinó banner fóliával: A speciálisan lágy banner fólia rugalmas anyagának köszönhetően kitűnő kis- és középméretű molinó készítéséhez. Előnye, hogy pl. árváltozás esetén a fólia visszaszedhető és a kívánt szövegrész cserélhető. További előnye, hogy a kész molinó rendkívül könnyű, egyszerűen felfüggeszthető.
Molinó nyomtatással: Ebben az esetben a kiválasztott ponyvaanyagra oldószeres nyomtatással kerül fel a felirat, kép vagy grafika, így készül a molinó.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika