Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
3300 Eger , Faiskola Utca 5. Térkép

Sanatmetal Kft. térkép

Sanatmetal Kft.


Telefon: 36/512-900

  

Weboldal (: sanatmetal.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
A Sanatmetal 100%-ban magyar tulajdonú középvállalkozás, mely traumatológiai, ortopédiai, gerincsebészeti, fogászati, állatgyógyászati implantátumokat és nagyízületi (csípő és térd) protéziseket gyárt és forgalmaz.


Innováció versenyáron

Cégünk nemzetközi ismertségét a rendkívüli termék-innovációkkal érdemelte ki. A növekvő szabadalmak számát a Magyar Szabadalmi Hivatal éves jelentései név szerint kiemelik, termékválasztékunk évenként mintegy 1000 termékkel bővül. Az innovációs erőt a Nemzeti Minőségi Díj, az Ipari Innovációs Díj, a Magyar Termék Nagydíj, az Észak-Magyarország Legdinamikusabban Fejlődő Vállalkozása Díj is egyértelműen bizonyítják.

Folyamatosan együtt dolgozunk magyarországi klinikák (SOTE, SZOTE, POTE, DEOEC) orvosprofesszoraival, ötvözve az innovációs elképzeléseket szakértelmükkel, a Műszaki Egyetemek és Intézetek szakmai támogatásával. Módszeresen keressük az orvosok, szakápolók ötleteit, összesítjük a 3 világcég követelményeit, élenjáró megoldásokkal segítjük az életminőség javítását. Mindezt tesszük úgy, hogy az árszínvonalat továbbra is az elfogadható szinten tartsuk, és rendszereink, új innovációink elérhetőek legyenek minden felhasználó számára.

Gazdálkodás

A több mint 1,5 milliárd forint saját tőkéjű vállalkozásunk jelenleg 219 főt foglalkoztat. A stabilitást, fejlődést mutatja, hogy árbevételünk 2010-ben 34%-kal növekedett, azonos hozzáadott érték emelkedés mellett. E mutató alapján több éve a Heves megye TOP 50 vállalkozása között tevékenykedünk. Az innovációs sikerek érdekében az árbevétel közel 6%-át költjük Kutatás+Fejlesztésre. Az elkövetkező 2 évben több mint 700 millió forint értékű beruházást tervezünk.

Számos olyan beszállítóval dolgozunk a térségből is (elsősorban szerszámellátás, hűtő-kenő folyadék ellátás, kooperációban készülő bérmunkák és gyártási segédeszközök, gépkarbantartás, vizsgáló laboratóriumok, rendezvényszervezés és egyéb szolgáltatások), akiknek a Sanatmetal fejlődése kiemelkedő lehetőségeket jelent a növekedésben.


Termékek és gyártásuk

Különleges rozsdamentes acél és titán ötvözetekből a több mint 22.000 féle termék gyártása csúcstechnikájú CNC gépeken, tisztítása és csomagolása steril munkakörnyezetben történik. Az integrált vállalatirányítás (SMPS), vevő és belső kapcsolatok menedzselése (CRM), a Lean termelési rendszer és egyéb korszerű módszerek, technikák a vevői igények megvalósítását segítik.

Minőség

A termékek minőségét azok anyagi és fizikai paraméterein túl a harmonizált Európai Uniós jogszabályok szerinti tervezés, gyártás és minőségirányítás garantálja (ISO 9001:2000, ISO 13485:2003, ISO 14001:2005). Auditáló testületünk a BSI, az FDA és az EMKI.


Piacok

Bevételeink 75%-a exportból származik, vállalkozásunk jelen van az amerikai, ázsiai, EU, arab és a FÁK területeken 35 országban. A magyar piacon cégünk piacvezető pozíciót tölt be.

Cégfejlődésben a nemzetközivé válás útján járunk, megkezdtük saját disztribútor cégeink létrehozását (SM-Germany, SM-FÁK, SM-Románia, SM-Törökország).

A multinacionális cégek mögötti mezőny elismert tagja vagyunk, termékeinket nemzetközi kiállításokon (AAOS - USA, EFORT, Arab Health - Dubai, ESTES) és számos nemzeti kongresszuson (Oroszország, Kína, Németország) is megmérettetjük.


Beszállítói kapcsolat

A cég elismerését is jelenti, hogy az ortopéd-traumatológia első öt piacvezető világcégéből három multinacionális vállalattal beszállítói, stratégiai kapcsolat alakult ki.


Szolgáltatás kategóriái

szépség  Egészség  

Hasonló szolgáltatások

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika