Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
3300 Eger, Szépasszony-Völgy Disznófősor 43.

Sike Pincészet térkép

Sike Pincészet


Telefon: +36 30 742 9024

  

Weboldal (sikeboraszat.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeink nagy része az egerszóláti határban található. A legnagyobb egybefüggő terület a 16 ha nagyságú Szarvas-dűlő, másnéven Nagyhatár, mely egyedi fekvésű és kiváló talaj adottságokkal rendelkezik. Éppen ezért erre a területre a borászat meghatározó fajtáit telepítettük. Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Syrah, Alibernet, Kadarka, Pinot Noir, Olaszrizling. A kellemes illatokkal rendelkező Cserszegi Fűszeres a Paptetőn terem 1,8 ha területen. A szóláti Tóbérc-dűlőben öreg Merlot és Kékfrankos, valamint új ültetvényben egy fajtakisérlet Viogniere és egy régi álom a Furmint lett telepítve.


Szolgáltatás kategóriái

Gasztronómia / Borászat  

Hasonló szolgáltatások

Szeretettel köszöntjük Önt a Sike Pincészet honlapján!A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeink nagy része az egerszóláti határban található. A legnagyobb egybefüggő terület a 16 ha nagyságú Szarvas-dűlő, másnéven Nagyhatár, mely egyedi fekvésű és kiváló talaj adottságokkal rendelkezik. Éppen ezért erre a területre a borászat meghatározó fajtáit telepítettük. Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Syrah, Alibernet, Kadarka, Pinot Noir, Olaszrizling. A kellemes illatokkal rendelkező Cserszegi Fűszeres a Paptetőn terem 1,8 ha területen. A szóláti Tóbérc-dűlőben öreg Merlot és Kékfrankos, valamint új ültetvényben egy fajtakisérlet Viogniere és egy régi álom a Furmint lett telepítve.

2012.05.12. Wine Lounge Sessions - VAM Design Center
Május 12-én várunk minden borkedvelőt az első bemutatkozó borkóstolóra a VAM Design Centerbe -1061 Budapest, Király utca 26. A borkóstoló mellett élő dj szett fokozza a hangulatot! A Sarki Fűszeres és a Vespa Pizza borokhoz komponált remek gourmé kínálatából válogathatnak a kedves vendégek. Mi is ott leszünk!

bővebben»
;
2012.02.21.-22. - Lengyelország
Lengyelországban jártunk neves szállodákkal és tokaji borászatokkal, ahol Észak-Magyarországot népszerűsítettük, egy road-show keretében.

bővebben»
;
2012. 02.18. - Borjour Magnum
Az ELTE-Kongresszusi Központ Gömb aulájában került megrendezésre Magyarország legnagyobb beltéri borkóstolója, ahol 120 borászat, 300 tétellel vett részt, 3 emeleten.

2012.02.12. Boraink a mai naptól fogva a www.net-pince.hu weboldalon kaphatóak!

Személyre szabott ajánlatainkat és asztalfoglalást itt tudnak igényelni! Figyelem! Az információs mezőket kérjük figyelmesen töltsék ki!

Kapcsolat

Sike Pince - Sike Tamás
3300 Eger, Szépasszony-völgy
Disznófősor 43.
Tel.: +36 30 742 9024
email: [email protected]

Copyright 2011. Sike Tamás | Adminisztrátor: Varga Roland

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika