Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
3300 Eger Heves Megye Széchenyi Út 18.

Eger És Környéke Takarékszövetkezet térkép

Eger És Környéke Takarékszövetkezet


Telefon: Tel.:+36 (36) 511-060 Fax:+36 (36) 421-617

  

Weboldal (egertksz.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Bank, Befektetés, Pénzügy, Hitel, Takarékszövetkezet, Hitelügyintézés,


Szolgáltatás kategóriái

jog  pénzügy  Gazdaság  

Hasonló szolgáltatások

Kombinált Mikrohitel Program


;
h2>Támogatható projektek: ;- Új, egyenként minimum nettó 200.000,- Ft beszerzési értékű tárgyi eszköz
eszerzése;
- Információs technológia fejlesztéshez kapcsolódó, egyenként minimum
nettó 30.000,- Ft értékű hardver beszerzése;
- Információs technológia fejlesztéshez kapcsolódó szoftverek beszerzése
(egyedi fejlesztésű szoftverek kivételével)
;
Ügyféltájékoztató Kombinált Mikrohitel [99,50 K]
;
A Kombinált Mikrohitel Programról részletes tájékoztatás az alábbi elérhetőségeken:
;
Vállalkozói Hitelezési Osztály
3300 Eger, Széchenyi út 18.
Tel.. 36/511-079, 511-080
;

Betéti akciók 2012.05.02-tőlAz Eger és Környéke Takarékszövetkezet aktuális betétiakciói
(lakossági folyószámla mellett leköthető betétek 2012.05.02-től)

Gyorsulnak a forint átutalások

;
Tisztelt Ügyfelünk!
;

Az Ön számára kedvező változások várhatók 2012 júliusától a forint átutalások terén. Ez az új, korszerűbb átutalási rendszer bevezetésének lesz köszönhető, amelynek legfőbb célja két bank ügyfelei közötti átutalások felgyorsítása.

Jelenleg egy ilyen átutalás csak másnap érkezik meg a megbízótól a címzetthez. A jövőben, ha Ön elektronikus úton (interneten, elektronikus banki rendszeren vagy telefonon keresztül, nem faxon) adja meg nekünk belföldi forint átutalási megbízását az általunk aznapi teljesítésre meghirdetett időszakon belül, akkor az átutalás aznap teljesül. Azaz: a megszokotthoz képest egy munkanappal kevesebb lesz a belföldi forint átutalás ideje. Így nem csak az Ön által utalt pénz érkezik meg gyorsabban - jellemzően 4-5 órán belül - a címzetthez, hanem Ön is hamarabb hozzáfér a más által küldött pénzhez.

Az új rendszer 2012. július 2-ától indul. Addig még tájékoztatjuk a fontosabb tudnivalókról.

Hirdetmény módosítás

;
Tisztelt Ügyfeleink!
;
A számlavezetési Hirdetmények díj- és költségtételei minden év május 1-i napjával módosíthatóak az előző év összesített éves fogyasztói árindex (KSH inflációs index) értékével.
Az egyes díjtételek módosítása során a Takarékszövetkezet a módosuló díjakat a kerekítés általános szabályai szerint, illetve a %-os érték esetén 2 tizedes jegyig állapítja meg.
;
A 2012. május 1-től érvényes díjak a Hirdetmények menüpont alatt megtalálhatóak.
;
Eger és Környéke Takarékszövetkezet

Ingatlanok

;
;
Az Eger és Környéke Takarékszövetkezet értékesítésre kínált ingatlan airól az Eladó ingatlanok menüpontban tájékozódhat. Az ingatlanokról minden esetben érdeklődni lehet a Takarékszövetkezet központjában: Eger, Széchenyi út 18. Titkárság, tel.: 36/511-060.

Betéti akciók 2012.04.30-ig

Az Eger és Környéke Takarékszövetkezet aktuális betéti akciói
(lakossági folyószámla mellett leköthető betétek)

OBA ügyféltájékoztatás

Az OBA Igazgatótanácsa a hitelintézeti ügyfelek pénzügyi tájékozottságának és pénzügyi tudatosságának növelése érdekében módosította a Konszolidált Biztosított Betét (KBB) ügyfél-tájékoztató kiküldésére vonatkozó, 2010. szeptember 22-én és 2011. szeptember 19-én hozott határozatait az alábbiak szerint:
;
Az OBA tagintézetei a betétes kérésére kötelesek az Igazgatótanács által elfogadott minta ( Ügyfél-tájékoztató minta [42,00 K] ) szerinti ügyfél-tájékoztatót díjmentesen az ügyfelek erre irányuló kérése alapján az ügyfelek rendelkezésére bocsátani.
;
Az ügyfél-tájékoztató rendelkezésre bocsátása a betétes kérése szerint történhet postai vagy elektronikus úton, valamint a bankfiókban történő személyes átadással.
;
Az ügyfél-tájékoztató személyes átadása esetén annak az átadás időpontjában aktuális adatokat kell tartalmaznia. Egyéb módon történő rendelkezésre bocsátás esetén az ügyfél-tájékoztató az elkészítésének időpontjában aktuális adatokat kell, hogy tartalmazzon.
Tovább»
;
;

Segítségnyújtás


Az ivádi Balogh család tűzeset miatt mindenét elvesztette, családi házuk leégett.
Az Eger és Környéke Takarékszövetkezet a család megsegítésére,
pénzadományok fogadására az alábbi számlát nyitotta:
h3>62800314-00000347 ;
Segítségüket köszönjük
;
Eger és Környéke Takarékszövetkezet
;
;

Deviza Kiváltó Hitel

Tisztelt Partnereink! Takarékszövetkezetünk 2012. január 16-tól kezdődően új devizahitel kiváltó kérelmet nem fogad be.

Törvényi előírások következtében lehetővé válik a fogyasztói devizaalapú jelzáloghitelek rögzített árfolyamon történő teljes törlesztése , az úgynevezett „ végtörlesztés", illetve a devizaalapú hitel forint hitelre történő kiváltása.

Ezen lehetőséggel egy 2011 december 30-ig benyújtott kérelemmel lehet élni a devizaalapú hitelt folyósító pénzintézetnél. Ezt követően 60 nap áll rendelkezésére a pénzintézetnek a devizaalapú hitelügylet lezárására. A végtörlesztés az ügyfél részére többletköltséggel nem járhat.
Amennyiben élni szeretne a lehetőséggel de a törlesztésre nem rendelkezik teljes mértékben saját megtakarítással , a Takarékszövetkezet - hitelképességének függvényében - kedvező hitellehetőséget biztosít , bármely pénzintézetnél fennálló hitele rendezésére.
Deviza Kiváltó Hitel
;

A fedezetként szolgáló ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének megfelelő nagyságrendben a Takarékszövetkezet jelzálogkölcsönt nyújt, maximum 20 éves futamidővel, minimum 1,0 millió és maximum 30 millió forint összegben . A törlesztés havonta, annuitásos módon történik.
Kamatozása referencia kamathoz kötött .
További információkért, illetve a hitelkérelem benyújtása kapcsán forduljon kollégáinkhoz!
;
;

Devizakölcsönök árfolyamrögzítése

;
Az elmúlt időszakban és jelenleg is jelentős devizaárfolyam-ingadozás tapasztalható, amely megnehezíti a deviza alapú hitelek törlesztését. Az árfolyam-ingadozások hatásainak átmeneti tompítása és a devizahitelesek helyzetének kiszámíthatóbbá tétele érdekében az Országgyűlés elfogadta a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről szóló törvényt.
;
Az árfolyam rögzítése esetén a devizahitelesek fizetési terhei annyiban mérséklődnek, hogy a forint/deviza árfolyamváltozások hatásai a hitel törlesztő részleteiben egy átmeneti - maximum 36 hónapos - időszakban nem jelennek meg . Az átmeneti időszak lejáratát követően azonban újra az aktuális piaci árfolyam lesz a mérvadó, azaz a hitelt a korábbi feltételek szerint kell törleszteni tovább. Az árfolyamrögzítés időszaka alatt felhalmozódott különbözet lényegében további hitelfelvételt jelent, amelyet kamatokkal együtt kell visszafizetni .
;
Az árfolyamrögzítés lehetőségének igénybe vétele abban az esetben lehet megfontolandó, ha Önt jelenleg komoly törlesztési gondok fenyegetik, de anyagi helyzete, pénzügyi lehetőségei egy-három éven belül várhatóan kedvezőbben alakulnak, és ezért a többletterheket később nagyobb biztonsággal tudja vállalni.
Tovább»
;

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika