Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
3300 Eger Kertész Ut 81/B

Mikronetwork Kft térkép

Mikronetwork Kft


Telefon: 20/3900404

  

Weboldal (mikronetwork.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
A szélessávú internet használata alapvetõ tényezõ a társadalmi fejlõdésben és az információ áramlás terén, életbevágóan fontos elõfeltétele a gazdasági növekedésnek, a magasabb életszínvonal és versenyképesség elérésének és megõrzésének. Cégünk alapvetõ tevékenységi köre a mikrohullám segitségével nagyobb távolságba eljuttatni a szélessávú internetes lehetõséget.

A vezeték nélküli technológia lehetõvé teszi, hogy alacsony költség mellett - és fõleg telefondíj nélkül - internetezhessen. A hagyományos, vezetékes technológiákkal egyenértékû, azonban azoknál versenyképesebb alternatív megoldást kínál azokon a területeken, ahol az ADSL hozzáférés nem kiépíthetõ, vagy az elõfizetõ nem kíván vezetékes telefont használni. Az új technológiának köszönhetõen alacsony szolgáltatási díjat, gyors telepítést tesz lehetõvé, járulékos telekommunikációs költségek, telefondíjak és más rejtett költségforrások nélkül.

Ennek eredményeképpen a költségek elõre tervezhetõvé válnak. A szolgáltatás továbbá lehetõséget teremt az ügyfeleivel, partnereivel azonnali, idõveszteség nélküli kommunikációra, távoli munkavégzésre és minden, az internet által nyújtott lehetõség kiaknázására. A vezeték nélküli internet alapja a drótnélküli helyi hálózatnak nevezett WLAN, vagy wireless technológia, amely a mikrohullámú jelek segítségével köti össze a gerinchálózathoz kapcsolt bázisállomásokat a felhasználók számítógépeivel.

A mikrohullámú internet abban különbözik a jelenleg áltálában elérhetõ internet technológiáktól (modem, ADSL, kábeles internet), hogy míg azok kábeles gerinchálózatot használnak az adatforgalom lebonyolításához, addig a mikrohullámú internet antennák (adó és vevõ) felhasználásával vezeték nélkül juttatja el és fogadja az adatokat szórt spektrumú mikrohullámú rádiós (DSSS) átvitellel. A települések közötti átvitel mikrohullámú láncon, az épületeken belüli kommunikációt Ethernet elosztó rendszer biztosítja.
A rendszer röviden egy vagy több jól látható helyen kihelyezett adó antennából és az egyedi elõfizetõknél (pl. házak tetején) felszerelt vevõ antennákból áll. A jelenlegi technológiai feltételek az adótól akár 10 km-es távolságban elhelyezkedõ vevõk számára teszik lehetõvé a sugárzás problémamentes vételét. A megvalósíthatóság további feltétele a vételi pont és az adóegység közötti tiszta rálátás. Érdeklõdõ ügyfeleink kérésére a vételi lehetõségeket díjmentes próbaméréssel ellenõrizzük a helyszínen.

A mikrohullámú internet technológia elõnye, hogy mivel vezetékhálózatot nem igényel, így olyan elõfizetõk számára teszi elérhetõvé az internetet, ahol sem ADSL, sem kábel rendszerû kiépítettség nincsen, sõt akár vezetékes telefon sem elérhetõ. A rendszer további elõnyei közé tartozik, hogy nem perc alapú, tehát a telefonszámlát nem terheli, így jelentõsen olcsóbban lehet internetezni.


Szolgáltatás kategóriái

internet  távközlés  Informatika  

Hasonló szolgáltatások

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika