Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
3300 Eger , Kisasszony U. 34. Térkép

Installer Kft. térkép

Installer Kft.


Telefon: 36/511-530

  

Weboldal (installer.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Szolgáltatásaink főbb területei:

Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása és felülvizsgálata:
Behatolásjelző rendszerek
Beléptető rendszerek
Videomegfigyelő rendszerek
Tűzjelző rendszerek
Szaktanácsadás
Gépjármű nyomkövetés


Szolgáltatás kategóriái

Szolgáltatás  

Hasonló szolgáltatások

Installer Vagyonvédelmi Kft. - Főoldal

főoldal

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük Önt az Installer Kft. megújult weboldalán. Reméljük, oldalunkon megtalál minden olyan információt, mely az Ön számára fontos lehet, ha a biztonságot keresi.
h1>cégismertető
h2>Több mint 20 év tapasztalattal az Önök és értékeik védelmében
Cégünk jelenlegi formájával, 1997. óta működik a biztonságtechnikai piacon, de a cégvezetés szakmai múltja egészen 1987-ig nyúlik vissza. Kezdettől fogva alaptevékenységnek számított a különböző elektronikus vagyonvédelmi rendszerek tervezése, kiépítése, javítása és karbantartása.
Tevékenységünk során mindig a megbízhatóság és a minőség kettős követelményét szem előtt tartva végezzük munkánkat. Ennek érdekében, lehetőleg csak a legjobb nemzetközi és hazai minősítésekkel rendelkező termékeket építünk be rendszereinkbe, valamint fenntartjuk, és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerünket.
A minél jobb és komplexebb szolgáltatás érdekében szerződéses kapcsolatokat alakítottunk ki a szakma kiemelkedő cégeivel, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a biztonságtechnika szinte minden területén képesek vagyunk megrendelőink igényeit kielégíteni.
A tárgyi feltételek mellett jól képzett és gyakorlott személyi állomány is biztosítéka a minőségi és magas szintű munkánknak. Telepítőink rendelkeznek a megfelelő rendőrhatósági- és BM - OKF engedélyekkel, Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagsággal, szakképesítésekkel és több éves gyakorlattal. Így nem csak a beépített termékek minősége, hanem a szakszerű tervezés és kivitelezés is garantálja, hogy az általunk telepített rendszerek a legmagasabb szintű előírásoknak is megfelelnek. Tevékenységünk során maradéktalanul betartjuk, betartatjuk a vonatkozó előírásokat, szabványokat.
Megrendelőink minél tökéletesebb kiszolgálásának egyik biztosítéka a 24 órás műszaki ügyeleti rendszerünk, amely lehetővé teszi a mielőbbi hibaelhárítást. Hibabejelentés esetén, – távolságtól és szerződéstől függően – 4, 6, vagy 12 órán belül megkezdjük a rendszer hibamentes állapotának helyreállítását.
Szolgáltatásaink főbb területei:
Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása és felülvizsgálata: Behatolásjelző rendszerek Beléptető rendszerek Videomegfigyelő rendszerek Tűzjelző rendszerek Szaktanácsadás Gépjármű nyomkövetés 24 órás távfelügyelet kivonuló szolgálattal

copyright © 2011 Installer Kft. Minden jog fenntartva. | Érvényes XHTML 1.1 & CSS | készítette: bóta norbert | design by dcarter

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika