Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
9444 Fertőszentmiklós, Kolozsvári Utca 24 .

Sziszi Vendéglő térkép

Sziszi Vendéglő


Telefon: (30) 247 6060

  

Weboldal (sziszivendeglo.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Egy kellemes hosszúhétvégére vagy egy tartalmas nyaralásra vágyik? Szeretne kikapcsolódni családdal, barátokkal? Ha az osztrák határ tőszomszédságában, nagyvárosok közelében szeretné élvezni a vidéki élet nyugalmát, válassza a Láma Vendégházat!

Családdal, baráti társasággal érkezők számára ideális választás lehet vendégházunk, hiszen akár a nappaliban akár az udvaron található helység remek helyszín lehet összejöveteleik megrendezéséhez. Lehet szó egy kerti partiról, lábtengó, csócsó vagy ping-pong meccsről, esetleg egy kis medencei fürdőzésről, a Láma Vendégház udvarán biztosan nem fog unatkozni a társaság.


Szolgáltatás kategóriái

Étterem / Pub / Söröző  

Hasonló szolgáltatások

Rólunk Menük Étlap Csoportos rendezvények Táboros-Diák étkeztetés Kapcsolat

Elérhetőségeink

9444 Fertőszentmiklós
Kolozsvári utca 24.
+36 99 382 955

Egy kellemes hosszúhétvégére vagy egy tartalmas nyaralásra vágyik? Szeretne kikapcsolódni családdal, barátokkal? Ha az osztrák határ tőszomszédságában, nagyvárosok közelében szeretné élvezni a vidéki élet nyugalmát, válassza a Láma Vendégházat!
Családdal, baráti társasággal érkezők számára ideális választás lehet vendégházunk, hiszen akár a nappaliban akár az udvaron található helység remek helyszín lehet összejöveteleik megrendezéséhez. Lehet szó egy kerti partiról, lábtengó, csócsó vagy ping-pong meccsről, esetleg egy kis medencei fürdőzés ről, a Láma Vendégház udvarán biztosan nem fog unatkozni a társaság.
A kisgyermekekkel érkező szülők is nyugodtan pihenhetnek, miközben gyermekeiket is biztonságban tudhatják, hiszen zárt udvarunkban hinta, homokozó különböző gyermekjátékok is biztosítja a kicsik szórakozását. Emellett az udvar végén található karámban legelésző barátságos háziállataink is nagy örömet szerezhetnek a gyermekeknek, hiszen vendégházunk névadó lámája mellett szelíd hátaslovunkat akár meg is lovagolhatják vendégeink.
Aki pedig kettesben érkezik párjával szintén jól érezheti magát, hiszen minden szobánk külön konyhával és fürdőszobával rendelkezik. A közelben több termálfürdő is található, így egy kellemes fürdőzés után, akár vendégháztól néhány háznyira található hangulatos kiséttermet is felkereshetik. Vacsora után pedig a közeli erdő és kastélypark romantikus séták helyszíne lehet.
Érkezhet családdal vagy barátokkal, gyermekekkel vagy párjával, nyáron vagy akár télen, a Láma Vendégház ideális helyszín pihenésre, feltöltődésre. Ismerje meg a vidéki élet nyugalmát, miközben nyüzsgő nagyvárostól és Ausztriától is csak néhány kilométerre van.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika