Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
9021 Győr, Baross G. Utca 12

Matias Étterem térkép

Matias Étterem


Telefon: (96) 550 388

  

Weboldal (matiasetterem.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
A kettőszintes ízlésesen kialakított éttermünkben és kávéházunkban nem dohányzó és dohányzó helyiségek egyaránt rendelkezésre állnak. Emeleti helyiségünk kiválóan alkalmas rendezvények lebonyolítására akár 80 főig.Kávéházunkban a közismert Manuel kávéból kínálunk remek aromájú italokat és kávékülönlegességeket. Egy jó kávéhoz természetesen egy finom süteményt is ajánlunkSüteményeinket és desszertjeinket helyben készítik kiváló cukrászaink első osztályú alapanyagokból és friss gyümölcsből. Győr kedvenc friss epres minitortája továbbra is kapható. Torta illetve rendezvényekre történő sütemény rendelése esetén 10% kedvezményt biztosítunk.


Szolgáltatás kategóriái

Étterem / Pub / Söröző  

Hasonló szolgáltatások

Győr impozáns sétálóutcájának közepén található éttermünk megnyitása óta közkedvelt esküvőhelyszín a fiatal párok körében. Az alkalomhoz illő, elegánsan díszített helyszín mellett fiatal csapatunk szakmai felkészültsége és Turcsán Tamás vezető séfünk lélegzetelállító menüajánlata biztosítja, hogy az esküvő életre szóló, kivételes élményt jelentsen.
Tekintse meg mestercukrászunk, Lengyel József esküvőitorta-költeményeit cukrászdánk ajánlatában!
Létszám: maximum 100 fő
Ár: 3600 Ft/főtől
Igény esetén vállaljuk zenekar szervezését.

Ünnepeljen éttermünkben családi események alkalmával. Barátságos környezetben, figyelmes kiszolgálással varázsoljuk meghitté az élet fontos pillanatait. Legyen szó akár évente visszatérő alkalomról – születésnapról, házassági évfordulóról, névnapról – vagy kivételes, egyedi pillanatról – legény-, vagy leánybúcsúról, keresztelőről – számunkra az a fontos, hogy az ünnepelt és a meghívott egyaránt csak a pillanat szépségével törődjön. Mi mindent előkészítünk és gondoskodunk róla, hogy a helyszín, a zene és a dekoráció tökéletes legyen, az ünnep pedig örökre emlékezetes maradjon.

Vállaljuk külső helyszíneken szervezett konferenciák és állófogadások, szabadtéri rendezvények lebonyolítását.
A Matias Étteremtől megszokott magas minőséget séfünk és jól képzett személyzetünk biztosítja külsős helyszíneken is, hogy önnek csak a leglényegesebb dolgokkal kelljen foglalkoznia.
A finom fogások mellé vállaljuk komplett borsorok kóstoltatását sommelier-nk szakmai jelenlétével. Ezzel, a manapság egyre divatosabbá váló szolgáltatással tovább emelheti rendezvénye színvonalát.
Létszám: maximum 1000 fő

Éttermünk tökéletes helyszíne céges vacsoráknak, ünnepi rendezvényeknek. Különálló konferenciatermünkben tréningek, megbeszélések, továbbképzések lebonyolítását vállaljuk. Kiegészítő szolgáltatásaink között az egyszerű kávészünettől az exkluzív borvacsorákig, borkóstolókig mindent megtalál. Változatos kávészünetek, svédasztalos fogadások, tányérszervizes étkezések és borvacsorák színes kínálatával az igények maximális kielégítésére törekszünk. Hisszük, hogy a tökéletes körülmények biztosításával hozzájárulhatunk partnereink sikeres és eredményes munkájához.

Győr szívében, a sétálóutca legszebb pontján elhelyezkedő éttermünk rövid idő alatt a város egyik nevezetességévé vált. Az étterem mellett kávézó és cukrászda is várja vendégeinket. Teraszunkon kora tavasztól késő őszig a sétálóutca forgatagából kiszabadulva fogyaszthatja el séfünk által készített ebédjét, vagy pihenhet meg egy kávé és finom sütemény mellett. Borszaküzletünkben a Matias Borászat választéka mellett hazánk legjelentősebb pincészeteinek kínálatával és kiegészítő termékekkel is találkozhat. Szolgáltatásaink felsorolt köre és az évek során szerzett tapasztalatunk biztosítja vendégeink igényeinek teljes körű és magas színvonalú kielégítését.

Cím:
9021 Győr, Baross Gábor utca 12.
Telefon:
06 90 550 388
Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap 8-22 h
Kontakt személy:
Csonka Máté sommelier/ üzletvezető
[email protected]


Copyright © eFabric Kft., 2011 Minden jog fenntartva.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika