Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika 
6000 Kecskemét , Szolnoki Út 31. Térkép

76/507-458

Kecskeméti Térségi Integrált Szakképző Központ Kht.

Szolgáltatások

oktatás
szakképzés
továbbképzés
felnőttképzés


Kecskeméti Térségi Integrált Szakképző Központ Kht. adatlap     Kecskeméti Térségi Integrált Szakképző Központ Kht. weboldal (ketiszk.hu)
6000. Kecskemét Izsáki Út 2.

76 417-387

Faktum Gyermeklakberendezés

Bútorainkat olyan szeretettel készítjük, mint amilyen szeretettel saját gyermekeinkről gondoskodunk.

Vállalatunk - benne minden dolgozójával - elkötelezett a gyermekek harmónikus, biztonságos fejlődése iránt.

A Faktum által képvisel értékrend találkozik a vevői elvárásaival. Ez a záloga vállalatunk folyamatos fejlődésének, ez biztosít munkatársainknak, partnereinknek, tisztes megélhetést, tervezhető jövőt.


Faktum Gyermeklakberendezés adatlap     Faktum Gyermeklakberendezés weboldal (faktumbutor.hu)
A legjobb i szolgáltatók kínálata, akciók, engedmények.

Szolgaltatasok.com

A legjobb i szolgáltatások!6000 Kecskemét, Mester U. 2.

20-97-44-588

Hajóbázis Kft.

Amikor valaki hajót keres magának, nem csak a műszaki adatokat, paramétereket böngészi. Ugyanilyen fontos szempont a szívdobogtató, elegáns megjelenés is. És valljuk be, azért ebben mégis csak az olasz design a meghatározó...


Ezért választottuk mi is kínálatunkba Itália elismert hajógyárainak legjobb modelljeit. Az egyedülálló olasz design és életfilozófia most elérhető közelségbe került a hajózás hazai megszállotjainak számára is!
Élvezze hát e


Hajóbázis Kft. adatlap     Hajóbázis Kft. weboldal (hajobazis.hu)
6000 Kecskemét Mindszenti Krt. 65.

20/941-7010

Acrux Bt.

Cégünk fő profilja az épületgépészeti generál kivitelezés. 15 éve foglalkozunk lakások, családi házak, társasházak, közintézmények, ipari létesítmények teljes körű, korszerű víz, gáz, fűtés szerelésével. Az Acrux tagja a Gázszolgáltató Partnergáz hálózatnak. Tevékenységeink közé tartozik még ezen felül energetikai hálózatok, létesítmények javítása, kivitelezések.

Kazánházak, transzformátorállomások, gázfogadóállomások üzemeltetése, javítá


Acrux Bt. adatlap     Acrux Bt. weboldal (acrux.hu)
6000 Kecskemét, Petőfi S. U. 9.

+36 (76) 506-295

Komfortteka Fenyobutor Aruhaz

Bács-Kiskun megye legnagyobb bútor forgalmazója. Több, mint 300 m2-es üzlettel, egyedi bútorgyártási lehetőségekkel 20 éve várja régi és új vásárlóit. Nagyon kedvezménes házhozszállítás, összeg határtól függő vásárlási kedvezmények.


Komfortteka Fenyobutor Aruhaz adatlap     Komfortteka Fenyobutor Aruhaz weboldal (komforteka.hu)
6000 Kecskemét, Csányi János Krt. 12. Iii/304.

Tel: +36-70/235-4589

Készház Építő Kft

A Készház Építő Kft. 2003-ban alakult, az elmúlt pár évben több mint 150 házat építettünk.
Kecskeméti központunkból kiindulva szinte az egész országban építettünk már könnyűszerkezetes ill készházakat.
Dolgozóink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, minden területen jól kipróbált, precíz szakemberekkel dolgozunk együtt.
Technológiáinkat folyamatosan fejlesztjük, 2009-től már nagypaneles készházakat építünk, minőségi, válogatott faanyagokból.
Készház Építő Kft adatlap     Készház Építő Kft weboldal (keszhazepito.hu)

Kecskemét, Budai U. 1.

76/412-050

Kiskun Autósiskola Kft.

1998-ben életre keltett weblapunkat a jogosítványra vágyóknak és azoknak hoztuk létre, akik fel szeretnék eleveníteni az autóvezetéssel kapcsolatos tudásukat. Ugyanis amellett, hogy cégünkkel, oktatóinkkal, tanfolyamainkkal megismerkedhet, a Kresz és más közlekedési információkat is találhat oldalainkon.
A Kultúrált Közlekedésért Alapítvány tulajdonaként és a Magyar Autósiskolák Szövetsége tagjaként Bács-Kiskun megye területén célunk az elsők között lenni a minősé...


Kiskun Autósiskola Kft. adatlap     Kiskun Autósiskola Kft. weboldal (kecskemet.kiskun.autosiskola.hu)
Kecskemét

203956949

It-Futár Számítástechnikai Kft.

Online Laptop, és Irodatechnikai, Cégellátó webáruház országos házhoz szállítással. www. itfutar. hu - Laptop, GPS, Projektor. . . webshop www. kellekfarm. hu - Cégellátás, irodatechnika Webáruházaink hatalmas kínálata minden érdeklődő keresletét kielégíti. Nálunk mindent megtalál, de ha mégsem rövid határidővel beszerezzük.


It-Futár Számítástechnikai Kft. adatlap     It-Futár Számítástechnikai Kft. weboldal (itfutar.hu)
6000 Kecskemét , Nyíri Út 28. Térkép

76/486-322

Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium

A Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium felügyeleti szerve Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyulése. A kollégiumot eredendoen is azért építették, hogy elhelyezést valamint pedagógiai felügyeletet - nevelést adjon a vidékrol kecskeméti gimnáziumokba, középiskolákba érkezo diákoknak. Joggal állíthatjuk, hogy intézményünk története eddigi húsz évében tradicionális gyökereket eresztett a megyeszékhely oktatási – nevelési életében. Kollektívánk számos városi – országo


Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium adatlap     Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium weboldal (tancsics-koll.sulinet.hu)
Kecskemét, Izsáki Út 44.

20 / 474-2088

Fg-Tech Kereskedelmi És Mérnöki Tanácsadó Kft.

Ha földmunkagépe- vagy útépítőgépe meghibásodik, vagy kopóalkatrészre van szüksége, akkor nálunk jó helyen jár. Márka függetlenül, szinte az összes típusú útépítőgép és földmunkagép alkatrészeit megtalálja nálunk.

Az FG-TECH KFT 2002 óta foglalkozik finisher és földmunkagép alkatrészeinek forgalmazásával. Termékpalettánk, ügyfeleink és beszállítóink száma folyamatosan bővül. Áraink versenyképesek.

Fontosnak tartjuk a személyes kapcsol


Fg-Tech Kereskedelmi És Mérnöki Tanácsadó Kft. adatlap     Fg-Tech Kereskedelmi És Mérnöki Tanácsadó Kft. weboldal (fgtech.hu)
6000 Kecskemét , Szt. István Krt. 24. Térkép

76/482-210 76/504-886

Dutker Zrt.

A Dutker Építőanyag és Fürdőszoba Áruház termékpalettáján a hagyományos építőanyagok mellett kiemelt fontoságú helyet foglalnak el az ismert, jó minőségű termékek.

Vevőink széles nyílászáró kínálatunkból azonnal vagy egyedi igények alapján is választhatnak.

Vevőszolgáltaunk szaktanácsadással, házhozszállítással áll ügyfeleink rendelkezésére.


Dutker Zrt. adatlap     Dutker Zrt. weboldal (dutker.hu)
6000 Kecskemét , Kadafalva-Heliport 11751/1 Hrsz. Térkép

76/481-515

Autóflex-Knott Közlekedési Eszköz, Gyártó, Szolgáltató És Kereskedelmi Kft.

Cégtörténet

Az AUTÓFLEX-KNOTT Kft. elődje 1982-ben alakult elsősorban személygépkocsi utánfutó gyártásra, kizárólag a belföldi vevők kiszolgálására. 1989-ben külföldi tőkebevonás mellett alakult ki a jelenlegi vállalkozási forma, ezután indult el a cég máig töretlen, felfelé ívelő fejlődése.

Jelenlegi telephelyünket 1992-ben hoztuk létre Magyarország középső részén, Kecskeméten. A több, mint 40 ezer m2-es telken korszerű gyártócsarnokokat,


Autóflex-Knott Közlekedési Eszköz, Gyártó, Szolgáltató És Kereskedelmi Kft. adatlap     Autóflex-Knott Közlekedési Eszköz, Gyártó, Szolgáltató És Kereskedelmi Kft. weboldal (autoflex.hu)
6000 Kecskemét , Kulai Köz 9.

76/505-536

Autóflex-Ker Kft.

Cégtörténet

Az AUTÓFLEX-KNOTT Kft. elődje 1982-ben alakult elsősorban személygépkocsi utánfutó gyártásra, kizárólag a belföldi vevők kiszolgálására. 1989-ben külföldi tőkebevonás mellett alakult ki a jelenlegi vállalkozási forma, ezután indult el a cég máig töretlen, felfelé ívelő fejlődése.

Jelenlegi telephelyünket 1992-ben hoztuk létre Magyarország középső részén, Kecskeméten. A több, mint 40 ezer m2-es telken korszerű gyártócsarnokokat,


Autóflex-Ker Kft. adatlap     Autóflex-Ker Kft. weboldal (autoflex.hu)
6000 Kecskemét, Halasi Út 29.

Tel.: 20/327-4635 Tel./Fax.: 76/322-236

Neomedical Amulance Service Kft.

2006. áprilisában indítottuk el vállalkozásunkat Neomedical Egészségügyi és Szolgáltató Betéti Társaság néven. Fő tevékenységünk az egyéb humán egészségügyi szolgáltatás, amely a mindenkori érvényes jogszabályoknak megfelelően magában foglalja

- rendezvények (sport-, kulturális- és minden egyéb) egészségügyi biztosításának megszervezését és lebonyolítását,
- betegszállítást (térítés ellenében),
- akkreditált- és nem akkreditált el...


Neomedical Amulance Service Kft. adatlap     Neomedical Amulance Service Kft. weboldal (neomedical.hu)
6000 Kecskemét , Ceglédi Út 62. Térkép

76/505-640

Hírös Mester Szolgáltató És Kereskedelmi Kft.

A HÍRÖS MESTER Kft-t 1998. június 28-án azzal a céllal alapítottuk hogy a vízművek és egyéb szivattyút üzemeltetők részére szivattyújavítással, szivattyúk kereskedelmével, valamint a beépítésükkel kapcsolatos perifériák kiépítésével álljunk rendelkezésre. Az igényeknek megfelelően a tevékenységünk kiterjed a szivattyúk üzembe helyezéséhez szükséges csőrendszerek kiépítésére, valamint a gépegységek vezérlő szekrényeinek a tervezésére, gyártására, illetve


Hírös Mester Szolgáltató És Kereskedelmi Kft. adatlap     Hírös Mester Szolgáltató És Kereskedelmi Kft. weboldal (hirosmester.hu)
6000 Kecskemét, László K. Utca 16 .

(76) 484 675

Kriolit Építőipari, Kereskedelmi És Szolgáltató Kft.

Építőipari kivitelezés, magasépítés, társasházak, családi házak, lakások, egyéb létesítmények kivitelezése vagy felújítása.


Kriolit Építőipari, Kereskedelmi És Szolgáltató Kft. adatlap     Kriolit Építőipari, Kereskedelmi És Szolgáltató Kft. weboldal (kriolit.hu)
6000. Kecskemét, Wéber Ede Út 10.

76 507-655

Dobos Lakberendezés Kft.

Köszönjük, hogy megtisztelte oldalunkat figyelmével! Ezúton szeretnénk Önnek bemutatni cégünk 2004-es termékkatalógusának ajánlatát. A több mint 10 éves tapasztalatunk alapján tűztünk ki feladatunknak, hogy a vásárlóink igényeinek és pénzügyi lehetőségeinek megfelelő termékkínálatot forgalmazzuk. Tevékenységünkkel a Dél-Alföldi régióban szereztünk piacvezető szerepet. Emellett természetesen nagykereskedelmi hálózatunknak köszönhetően országos lefedettségű üzleti ka


Dobos Lakberendezés Kft. adatlap     Dobos Lakberendezés Kft. weboldal (doblakber.hu)
6000 Kecskemét, Bodzai U. 4

76/507-686 (ügyfélszolgálat H-Cs. 7-16, P. 7-12:30-ig)

Siker Kft

Cégünk különféle méteráruk importőreként nagy választékban kínálja pamut és pamut-poliészter vásznait (fehér és nyomottmintás vásznait), viaszos vászon terítőanyagait, szenny- és víztaszító damaszt anyagait, flaneleit, valamint különböző színű és minőségű TNT-it (nem szőtt textília). Emellett molino (nyers vászon) forgalmazásával is foglalkozunk.

Kínálatunkban szerepelnek még ágyneműk, törülközők, gyapjú- és műszál töltésű párnák, paplanok,


Siker Kft adatlap     Siker Kft weboldal (sikerkft.hu)
Kecskemét, 6000 Málna U.16.

20 311 7454

Expert Fordítócsoport

Fordítói csapatunk általános és szakszövegek fordításával foglalkozik orosz, angol, cseh és szlovák nyelvekre illetve ezekről a nyelvekről magyarra, valamint egyik idegen nyelvről a másikra.


Expert Fordítócsoport adatlap     Expert Fordítócsoport weboldal (expert-fordit.hupont.hu)
6044 Kecskemét , Hetényvezér U. 7-9.

76/473-200 30/935-4373

Omikron Kereskedelmi, Gyártó, Javító És Szolgáltató Kft..

Cégünk, a sokak által csak OMI-nak, vagy OMIKRON-nak nevezett csapat, 2006. január 1-től OMIKRON Informatika Kft. néven, az OMIKRON Számítástechnikai és Informatikai Szövetkezet általános és teljes körű jogutódjaként, folytatja tevékenységét.
Megalakulásunk, azaz 1986 óta olyan rendszerek forgalmazását és magas színvonalú műszaki kiszolgálását tekintettük alapvető feladatunknak, melyek alkotóelemei a világpiacon is jól ismert, márkás, az átlagosnál jóval megbízhat�


Omikron Kereskedelmi, Gyártó, Javító És Szolgáltató Kft.. adatlap     Omikron Kereskedelmi, Gyártó, Javító És Szolgáltató Kft.. weboldal (omikron.hu)
Népszerű városok