Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
8360 Keszthely, Bercsényi Út 60.

Margaréta Étterem térkép

Margaréta Étterem


Telefon: T./F.: +36-83-314-882 Mobil: +36-30-388-3614

  

Weboldal (margaretaetterem.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
A Balaton fővárosában Keszthelyen köszöntjük kedves vendégeinket! Éttermünk a belvárosban, a sétálóutcától 400 m-re, a nemrég létrehozott körforgalomnál található. Az étterem udvarában ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Családias légkörben, elérhető árakon kínáljuk magyaros és nemzetközi ételeinket.

Éttermünk két 30 főt befogadó teremből áll, a belsőben zárt körű rendezvényeket is vállalunk.

Fedett teraszunkon illetve kerthelyiségünkben 120 főt tudunk egyidőben fogadni.

Szeretettel várja Önt, családját és barátait a sok éve együtt dolgozó Margaréta Étterem személyzete.

Üdülési Csekket, Étkezési Utalványt, Sodex ho PASS, Ticket Restaurant, Cheque Déjeuner utalványokat is elfogadunk éttermünkben.


Szolgáltatás kategóriái

Étterem / Pub / Söröző  

Hasonló szolgáltatások

Home Figyelem! Fotóalbum Ételek fotói Az Étterem Kapcsolat Rólunk Vendégkönyv Információk Épül az új éttermünk Kerékpárútbővítés Zalaapátiban

Margaréta Étterem 8360 Keszthely, Bercsényi út 60., T./F.:36-83-314-882

A Tompos 2000 Kft. olyan meleg-konyhás éttermet alakított ki a GOP-2.1.1-09/A-2009-3205 számú projektje keretében, amely Keszthely Tapolcai út és a Libás strand között, közel a Balaton-parthoz modern gépekkel, berendezésekkel biztosítja közel 100 vendég egyidejű ott tartózkodását és az ízletes, tájjelegű- valamint tradicionális és egyéb ízvilágú ételek megkóstolását.
A beruházás végrehajtásához az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 15.120.191.-Ft. Az új egység konyhatechnológiai háttere megfelel a hatályos környezetvédelmi előírásoknak, valamint a szakhatósági elvárásoknak, így vendégeink napi étkezését magas színvonalon, higiénikus körülmények között biztosítjuk. A konyhán szinte kivétel nélkül az általunk képzett szakácsok dolgoznak majd, akik gyakorlati tudásának fokozására ősszel és tavasszal külön tréningeket tartunk. A tréningek fő jellemzője az lesz, hogy az éttermi felszolgálók bekapcsolódnak a konyhai munkába, valamint a szakácsok is részt vesznek az ételek felszolgálásában. Új alkalmazott felvételekor az egész stáb egy hét tréningen vesz majd részt.
A változatosság jegyében minden évszakban külön gasztronómiai ajánlattal készülünk, melyben helyet kapnak balatoni halspecialitások, hideg-meleg magyaros ételek, a reform konyha ételei, az évszaknak megfelelő zöldségek, gyümölcsök és sok egyéb különlegesség is.
Alapvető cél a Kft. jövedelemtermelő képességének növelése technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen keresztül. A Kft. vállalja, hogy a projekt fizikai befejezési évét közvetlenül követő 2 üzleti évben az éves átlagos statisztikai létszámának átlagos értéke nem csökkenhet a bázislétszám alá.
Projekt időszak: 2009. szeptember 20. – 2011. szeptember 15.
Kedvezményezett: ”TOMPOS 2000” Vendéglátó,- Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Közreműködők:
Szervezet neve: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Elérhetősége: Cím: 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.
Internet: http://www.nfu.hu/ Szervezet neve: MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Elérhetősége: Postacím: 1539 Budapest, Pf. 684.
Székhely: 1139 Budapest, Váci út 83.
Internet: http://magzrt.hu/

Bejelentkezés, regisztráció Bejelentkezés Bejegyzések RSS Hozzászólások RSS WordPress.org

RSS Copyright © 2012 Margaréta Étterem All rights reserved. Amazing Grace theme by Vladimir Prelovac .

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika