Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
Miskolc, Tetemvár Felsősor 161. (Deszka Templom Mellett)

Totál Tréning Oktatási Hálózat térkép

Totál Tréning Oktatási Hálózat


Telefon: Tel: 46/413-126 Fax: 46/506-686

  

Weboldal (totaltrening.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Ingyenes bemutató angol óra
Angol szintfelmérő teszt
S.O.S. angol
Ingyen lecke
Azonnal induló tanfolyamok bónusszal
Online angol tanfolyamok


Szolgáltatás kategóriái

Oktatás  

Hasonló szolgáltatások

Angol nyelviskola Debrecen, Miskolc - online angol nyelvtanfolyam - Totál Tréning Oktatási Kft.

Angol nyelviskola

oktatási hálózat
Alapítva: 1996
Elérhetõségeink:
Skype:
Miskolc: 46/413-126
Debrecen: 52/452-946.
Ügyfélszolgálat: hétfõ - péntek 9.00 - 17.00

Jöjjön el bemutató óránkra, a mi számlánkra!

Rólunk Módszer Elérhetõségek Kiadványok Referenciáink Pályázati tájékoztató Simon says come back Ingyenes bemutató óra Angol szintfelmérõ
teszt S.O.S Angol Ingyen lecke Azonnal induló tanfolyamok bónusszal Online angol tanfolyamok

Beszéd centrikus angol nyelvtanfolyamok, speciális módszertannal, magyar anyanyelvûeknek!
;

Ha már sokat tanultál, de nem beszélsz angolul, akkor változtatni kell!

Beszélj angolul!Próbáld ki, online!>
S.O.S angol, ha azonnal kell!>

Egyszerû, érthetõ, idõ és pénz takarékos nyelvoktatás azoknak, akiknek nincsenek éveik arra, hogy jól beszéljenek angolul!

; I. Angol nyelvtanfolyam vállalkozások vezetõinek, munkatársainakMi ;az ;az ; 5 ; legfontosabb ; különbség, ; amitõl ; valaki ; BESZÉL, ; vagy ;NEM ; BESZÉL ; ANGOLUL?
5 kulcsfontosságú ;oktatási hiba ;létezik, amely nem csak hogy nem támogatja angol beszédkészségünk kialakulását, hanem egyenesen gátolja azt.

Amint ;felismered ezeket a hibákat, rájössz arra,hogy mire kell figyelned, amikor angol nyelviskola, vagy nyelvtanár választás elõtt állsz.

Ismerd meg ezeket a kulcsfontosságú adatokat!
Ingyenes tanulmány letöltése! >>>
II. Angol nyelvtanfolyam külföldi munkavállalóknak, utazóknak

Ha ;már ; nincsenek ; éveid ; arra, ; hogy ; megtanulj ; beszélni ; angolul, ; akkor ;válassz ; egy ;4x ; gyorsabb ; módszert!
amellyel:

A nyelvtanfolyam 2. hónapja után ;rendelkezel 900 angol szó ;és az egyszerû igeidõk ismeretével,melyet önálló mondatokban ;képes vagy ;alkalmazni.
6 hónap után 2400 ;angol szó és a 12 igeidõ ; ismeretével és használatával. Alapfokú szinten ;írsz,olvasol,értesz,beszélsz angolul!
11 hónap után ; 3500 szó ismeretével középfokú tárgyalási szinten beszélsz angolul! Részletekbe menõen képes vagy ;megfogalmazni közlendõdet egyénileg és csoport elõtt is. A megszerzett tudást képes vagy ;alkalmazni az életed bármely területén(tárgyalás,utazás,internet,levelezés,nyelvvizsga)

Töltsd le ingyenes leckénket, hogy megismerd a 4x gyorsabb módszert!

ingyenes lecke letöltése >>>
;
III. ;Hogyan is néz ez ki a gyakorlatban?
Ha szeretnéd megtapasztalni, hogy hogyan lehet magolás nélkül is szavakat tanulni, jelentkezz a Totál Tréning angol nyelviskola ingyenes bemutató órájára!

Angol igeidõk magyaroknak, magyarul?>>>
"Az iskola elvégzésével elértem, hogy ma már egy üzleti vacsora alkalmával nem csak mosolygok, hanem aktívan társalgok is. A ; Totál Tréning keretében alkalmazott módszer rövid idõn belül maradandó nyelvtudást biztosít!" Stán Györgyné ügyvez. Borsodi Metál Öntöde kft.
;
Ha most kezdtél angolt tanulni>>>

"A módszer felépítésében a fõ hangsúly a gyakorláson, beszéden volt. ;Ezek az angol ;órák már egy hónap elteltével mérhetõ változást hoztak az angol beszédkészségemben, valamint napi munkám során:jelentések, e-mailek, prezentációk. Az iskola valóban azt nyújtotta amit ígért." Faragó Ibolya áruházvezetõ OBI Hungary kft.
Ha már tanultál egy keveset>>>
"A módszer elõnye, hogy ez az oktatási program a fõ hangsúlyt a beszédre helyezi.Összességében az a vélemény alakult ki bennem, hogy ez a módszer hatékonyabb az általam korábban ismert nyelvoktatási módszereknél, ajánlom másnak is." Dr. Nádasdy József mk. alezredes MH Bp. Helyõrségp.
Már sokat tanultál, de kell valami bizonyosság>>>

"Egy kis étteremben dolgozom, ahol nagyon sok(német holland) a külföldi vendég.Nagyon örülök neki hogy megértem õket, és tudok velük kommunikálni az eddig tanultak alapján! Sokat jelent számomra, hogy hasznosíthatom a munkámban az angol tudásomat!" O. Andrea ;Kezdõ 3 szint
Te már sok mindent tudsz, de tovább is van>>>

"12 év angol tanulás után ez a ;nyelviskola volt ;az elsõ, ahol a beszédkészséget tartják a fontosnak!" K. Balázs ; Kezdõ 3 szint
Kérdeznek? De nem érted?>>>

"Ezen az angol nyelvtanfolyamon kaptam meg azokat az alapokat, amiket bárhol már most tudok alkalmazni!" L.-né Andrea Kezdõ 4 szint
;
Nyelvvizsgáznod kell?>>>
"Ez az új angol tanulási módszer amivel itt megismerkedtem nagyon bevált, mert mind a szóbeli, mind az írásbeli nyelvtudást folyamatosan fejleszti!" T. Ilona Kezdõ 1 szint.
"Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a nyelvtanfolyamra. Nekem nagyon fontos, hogy az órán sokat kommunikálunk. Itt minden diákot bevonnak az óra anyagába.Inkább mi kommunikálunk és nem a tanár, számomra ez nagyon lényeges." B. Henrietta Kezdõ 1 szint
;

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika