Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
2094 Nagykovácsi, Nagykovácsi Út 3.

Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola térkép

Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola


Telefon: 391-3548,

  

Weboldal (arszki.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Rendészeti Szakközép


Szolgáltatás kategóriái

Oktatás  

Hasonló szolgáltatások

Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola » 2094 Nagykovácsi, Nagykovácsi út 3.

Kezdőlap Magunkrol Bemutatkozás A képzést meghatározó dokumentumok Közoktatási törvény Szakképzési törvény Felnőttképzési törvény 32/2005. (VI. 30.) BM-OM együttes rendelet Alapító okirat Intézményi akkreditáció Működési engedély Szervezeti és Működési Szabályzat Intézményi Minőségirányítási Program Pedagógiai Program Szervezeti felépítés Vezetők elérhetőségei Oktatói Bizottság Osztályfőnöki Munkaközösség Minőségirányítás Alapadatok Elérhetőségek Képzések Oktatási Szerv Iskolarendszerű rendőr és határrendész alapképzés Iskolarendszeren kívüli képzés Szaktanfolyami képzés Körzeti megbízott Egységes bűnügyi Felvételi Tájékoztató a felvételi eljárásról A felvételi eljárás részei Többletpontok, kedvezmények Felvételi ponthatárok Járandóságok és térítési díjak Felvételi Szabályzat kivonat Jelentkezési egységcsomag Üvegzseb Közbeszerzés Letöltések Programok Acrobat Reader Total Commander Jelentkezési egységcsomag Jogszabályok Diákélet Diákönkormányzat Ady-pódium Akadálypálya Olasz liga I. forduló II. forduló III. forduló IV. forduló V. forduló VI. forduló VII. forduló VIII. forduló IX. forduló X. forduló Mentor Megbízási szerződés Teljesítési igazolás Csoportos igazolás Nyilatkozat Pályázat Fotóalbum Videóalbum

március 27, 2012 – 9:33 de.

rendőrszervező szakképesítés-elágazás képzés 2012. április  03-ai képzése az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola elektromos hálózatának ELMŰ Nyrt. részéről történő, bejelentett karbantartása miatt elmarad . A korábban meghirdetett, 2012. április 02-ai beiratkozás és megnyitó időpontja változatlan!

A kellemetlenségért szíves megértésüket kérjük.

Szerző: Goór Szilárd r. őrnagy

március 20, 2012 – 6:56 de.

Tisztelt Beiskolázott Érdeklődő!
Az alábbi letöltési linkeken megtalálhatja a 2012. április 02-től induló Rendőrszervező szakképesítés-elágazás  képzésre

beiskolázottakra vonatkozó információkat, illetve a kitöltendő jelentkezési lapot és szakmai gyakorlatról szóló igazolást:
- tájékoztató
- szakmai gyakorlati igazolás
- jelentkezési lap
A képzésnek része a “rendőri testnevelés és önvédelem” tananyagegység is, ezért kérjük, hogy a beiskolázottak sportfelszerelést is hozzanak magukkal a képzésre!
Szállás igényelhető a 38-326, illetve a 36-324 BM telefonszámokon Illés Éva Úrhölgynél, és Kovács Károly Úrnál.

Szerző: Goór Szilárd r. őrnagy

február 10, 2012 – 9:48 de.

Okmányvizsgálói továbbképzés oktatói
feladatok ellátására (megbízási vagy vállalkozói szerződéssel).
A pályázathoz közvetlen szolgálati elöljárói engedély is szükséges.
Pályázati feltételek: 
Okmányvizsgálói továbbképzés oktató:
okmányszakértői végzettség, vagy legalább 5 éves, szakirányú (okmány/dokumentációs) gyakorlat, iFADO ismerete és hozzáférési jogosultsággal való rendelkezés, NEKOR ismerete és felterjesztői jogosultság megléte, készségszintű fotózási ismeretek, a fotószerkesztő szoftverek készségszintű ismerete. A pályázathoz csatolni kell:
szakmai önéletrajzot, végzettséget, képesítést tanúsító okiratok fénymásolatát. Óradíj: bruttó 8.000 Ft/óra.
A megbízás határozott időre szól, az oktatás előre egyeztetett időpontban, órarend szerint történik.
A pályázat benyújtásának határideje:

2012. február 21.
Elbírálás határideje:   2012. március 02.
Az elbírálást a szakközépiskola igazgatója által megbízott bizottság személyes meghallgatással egybekötve végzi. Az elbírálás eredményéről a pályázó írásban tájékoztatást kap.
Ezt követően a sikeresen pályázók prezentáció formájában elkészítik az általuk tartott előadásanyagot.
A pályázat benyújtása:
az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola címére (2094 Nagykovácsi, Nagykovácsi út 3.), Dr. Békésiné Sóti Orsolya r. őrnagy nevére, vagy elektronikus úton a [email protected] címre, vagy személyesen az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskolán Dr. Békésiné Sóti Orsolya r. őrnagy részére. A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást nyújt:
DR. BÉKÉSINÉ SÓTI ORSOLYA R. ŐRNAGY
Telefon:    391-35-70
BM:           38-201

december 7, 2011 – 10:37 de.

Tisztelt Érdeklődők!
A 2012/2013. tanévre szóló felvételi eljárás FELVÉTELI EGYSÉGCSOMAG -ja letölthető a “

november 8, 2011 – 1:43 du.

2011. november 29-én 09.00-tól kerül megrendezésre a

nyílt nap , melyre mindenkit szeretettel várunk.
A nyílt nap programja:
09.00  Megnyitó
09.05  Általános tájékoztató a szakközépiskoláról, a képzésről
09.20  A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója a szervezet felépítéséről, feladatairól és az elhelyezkedési lehetőségekről
09.35  A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatója a szervezet felépítéséről, feladatairól és az elhelyezkedési lehetőségekről
09.50  A Készenléti Rendőrség tájékoztatója a szervezet felépítéséről, feladatairól és az elhelyezkedési lehetőségekről
10.05  A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság tájékoztatója a szervezet felépítéséről, feladatairól és az elhelyezkedési lehetőségekről
10.20  A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója a szervezet felépítéséről, feladatairól és az elhelyezkedési lehetőségekről
10.45  A BRFK Közrendvédelmi Főosztály Járőrszolgálati Osztály Gyorsreagálású Mobil Csoportjának szakmai bemutatója

(Tekintettel arra, hogy ezen bemutatóra az iskola alakuló terén kerül sor, kérjük, az öltözködésnél szíveskedjenek figyelembe venni az esetlegesen kedvezőtlen időjárási körülményeket is.)
11.15-12.45  Bemutatók
Red Man Tájékoztató a fizikai (erőnléti) vizsga követelményeiről, a vizsga feladatainak bemutatása 2. számú gyakorló bázis bemutatása Tantermi épület bemutatása (alaptanterem, informatikai szakkabinet) Fegyverzettechnikai bemutató Akadálypálya, lőtér bemutatása (időjárástól függ) Tanulói szállás bemutatása 12.45  Tájékoztató a felvételi eljárásról
13.00  Pályaválasztási tájékoztató

Felvételi tájékoztató 2012/2013.november 5, 2011 – 11:11 de.

A 2012/2013. tanévre szóló felvételi eljárás

FELVÉTELI EGYSÉGCSOMAGJA a hivatkozásra kattintva érhető el.

Alaki szemle – 2011.október 7, 2011 – 11:24 de.

A korábbi évek hagyományainak megfelelően iskolánk első évfolyamos tanulói a beiratkozást követően alapozó képzéssel kezdik a tanintézeti oktatást, melynek célja, hogy a fokozott fizikai és pszichikai igénybevétel során felkészítsük diákjainkat a rendőri pályára.
Az alapozó képzés során elsajátítják a hivatali érintkezés, az egyénileg és kötelékben történő mozgás, valamint az alakiasság szabályait. Gépkarabély alaplőgyakorlaton vesznek részt, megtanulják leküzdeni az akadálypályát, napi szinten fejlesztik fizikai állóképességüket, melynek során minden nap reggeli tornával indul az élet, valamint a képzés második hetében 10, negyedik hetében pedig 20 km-es menetgyakorlatot kell teljesíteniük.
Célunk tová
a is az, hogy kialakuljanak az osztály- és tanulói közösségek, megkezdődjön a rendvédelmi pályára, illetve hivatásra történő felkészítés.
2011. október 03-án 10.00-kor az I. évfolyamos tanulóink alaki szemle keretében mutathatták be az első hónap alatt elsajátított ismereteiket . Az ünnepség elöljárója Dr. Sóti Kálmán r. ezredes, az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola igazgatója volt.

szeptember 27, 2011 – 1:52 du.

2011. szeptember 22-én az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központjában került megrendezésre az Országos Tanintézeti Labdarúgó Bajnokság, melynek eredménylistája az alábbi linkre kattintva tölthető le:
Eredménylista
A versenyt Simon Géza r. ezredes, a ORFK RSZKK igazgatója nyitotta meg, az elért helyezések kupáit és okleveleit Dr. Sóti Kálmán r. ezredes, az ARSZKI igazgatója, a különdíjakat Simon Géza r. ezredes úr adták át, majd Dr. Sóti Kálmán r. ezredes úr zárta a bajnokságot.
Ezúton mondunk köszönetet a csapatoknak és kísérőknek a versenyen való részvételért, valamint az ORFK RSZKK vezetésének, hogy biztosították a helyszínt a bajnokság színvonalas lebonyolításához.

augusztus 30, 2011 – 10:27 de.

Az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola 2011. szeptember 22-én megrendezi az Országos Tanintézeti Labdarúgó Bajnokságot, melynek versenykiírása az alábbi hivatkozásra kattintva tölthető le:
Versenykiírás

augusztus 5, 2011 – 9:46 de.

okmányvizsgálói és módszertani oktatói
feladatok ellátására (megbízási vagy vállalkozói szerződéssel).
PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

Okmányvizsgálói oktató:
okmányszakértői végzettség, vagy legalább 5 éves, szakirányú (okmány/dokumentációs) gyakorlat, iFADO ismerete és hozzáférési jogosultsággal való rendelkezés, NEKOR ismerete és felterjesztői jogosultság megléte, készségszintű fotózási ismeretek, a fotószerkesztő szoftverek készségszintű ismerete.

Módszertani oktató:
határrendészet/határőr végzettség, legalább 5 éves szakmai tapasztalat határrendészeti területen, előadói gyakorlat, téma magas szintű elméleti és gyakorlati ismerete. A pályázathoz csatolni kell:
szakmai önéletrajzot, végzettséget, képesítést tanúsító okiratok fénymásolatát. Óradíj: bruttó 5500,- Ft/óra.
A megbízás határozott időre szól, az oktatás előre egyeztetett időpontban, órarend szerint történik.
A pályázat benyújtásának határideje:

2011. augusztus 28.
Elbírálás határideje:

Az elbírálást a szakközépiskola igazgatója által megbízott bizottság végzi. Az elbírálás eredményéről a pályázó írásban tájékoztatást kap.
A pályázat benyújtása:
az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola címére (2094 Nagykovácsi, Nagykovácsi út 3.), Góger Róbert László főtanácsos, vagy elektronikus úton a [email protected] címre, vagy személyesen az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskolán Góger Róbert László főtanácsos részére. A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást nyújt:
GÓGER RÓBERT LÁSZLÓ főtanácsos
Telefon:    391-3548/38-010
BM:           38-010

Tanulmányi osztály:
Tel.: + 36 (1) 391-3563
Ügyfélfogadás:
Hétfőtől-csütörtökig: 09:00-14:00
Pénteken: 09:00-11:00

május 2012 H K S C P S V « márc ; ; ; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ;

Archívum

2012. / március 2012. / február 2011. / december 2011. / november 2011. / október 2011. / szeptember 2011. / augusztus 2011. / április 2011. / február 2010. / november 2010. / október 2010. / szeptember 2010. / augusztus 2010. / június 2010. / május 2010. / április 2010. / március 2010. / január 2009. / december 2009. / november 2009. / október 2009. / szeptember 2009. / augusztus 2009. / május 2009. / január 2008. / december 2008. / november 2008. / október 2008. / augusztus 2008. / június 2008. / április 2008. / március 2008. / február 2008. / január 2007. / december 2007. / április

LátogatókKategóriák

Felvételi (6) Hírek (68) Képzések (5) Pályázati felhívások (5) Rendezvények (29) Tanfolyamok (4) Vizsga (2)

Linkek

Belügyminisztérium BM Nemzetközi Oktatási és Polgári Válságkezelési Központ Katasztrófavédelmi Oktatási Központ Körmendi Rendészeti Szakközépiskola Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Magyar Rendőrség Magyarország.hu Miskolci Rendészeti Szakközépiskola Nemzeti Védelmi Szolgálat Rendőrtiszti Főiskola Septimiu Mureşan Szegedi Rendészeti Szakközépiskola Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem

Friss híreink

Kiemelt közlemény Rendőrszervező szakképesítés-elágazás képzés Pályázat KHA oktatói feladatok ellátására Felvételi egységcsomag NAPPALI TAGOZATOS képzésre Nyílt nap

Ajánlott letöltésekNépszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika