Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
8600 Siófok, Mészáros L. U. 60/A.

Játékbirodalom Kft. térkép

Játékbirodalom Kft.


Telefon: 20/3410-948

  

Weboldal (jatekbirodalom.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Cégünk felfújható, szórakoztató játékok és egyéb rendezvénykellékek bérbeadásával, rendezvények komplett lebonyolításával foglalkozik. Megrendeléseket az ország egész területén, valamint határainkon túl is teljesítünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a magasabb színvonal elérésére, a folyamatos fejlesztésre, bővítésre és a biztonságra. A nálunk bérelhető játékokat bárki használhatja súly és korhatár nélkül!
Minden játékunkon a legszigorúbb ÉMI-TÜV vizsga minősítése szerepel!


Szolgáltatás kategóriái

Játék  

Hasonló szolgáltatások

Légvár, felfújható légvárak, játszóház, légvár bérlés - Játékbirodalom - ugráló, mini légvár, légvár csúszdával, szülinapi légvár, légvár kölcsönzés, labdás légvár, trambulin, akadálypályás légvár, ugrálók, ugrálóvár, ugrálóház ;
Üdvözlöm Önt a Játékbirodalom Kft. weboldalán!

a kis légvárakra családi rendezvény esetén
Cégünk felfújható,szórakoztató játékok és egyéb rendezvénykellékek bérbeadásával , rendezvények komplett lebonyolításával foglalkozik. Megrendeléseket az ország egész területén, valamint határainkon túl is teljesítünk. ; Nagy hangsúlyt fektetünk a magasabb színvonal elérésére, a folyamatos fejlesztésre, bõvítésre és a biztonságra. A nálunk bérelhetõ játékokat bárki használhatja súly és korhatár nélkül!
Minden játékunkon a legszigorúbb ÉMI-TÜV vizsga minõsítése szerepel! Olyan lehetõséget ajánlunk Önnek, melyben képzett, segítõkész kezelõszemélyzettel együtt bérelhetik ki légvárainkat és a gyerekek a bérlési idõtartam alatt ingyen használhatják azokat. Amíg áll a vár, minden gyermek jól érzi magát és a szüleit is maradásra kérleli. Amennyiben a gyermek félne, a szülõt is beengedjük vele .
Céges és családi rendezvényekre játszóház, különféle légvár, trambulin, akadálypálya, sumo, ugráló, csúszda, mászófal, alagút áll a rendelkezésükre. Arcfestés, kézmûves foglalkozás, lufihajtogatás is bérelhetõ! Tekintsék meg kínálatunkat: ; ; ; ; ; Amennyiben céges rendezvényre nagy légvárat bérel ( kalózhajó , akadálypálya , bakancs ), akkor egy születésnapi kis légvárat adunk mellé a kicsiknek 23.000Ft bérleti díj helyett kedvezményesen csak 10.000Ft-ért.
A 13.000Ft-os különbözet a mi ajándékunk. Megrendelés esetén vállaljuk: A megrendelõ által megjelölt helyen és idõben felállítjuk a légvárat A légvár bérleti díja 8 óra idõtartamra érvényes, de igény szerint ettõl eltérhetünk Megteremtjük a biztonságos üzemeltetés feltételeit: maximális létszám az ugrálóban, folyamatos felügyelet, cserék lebonyolítása Felmerülõ igény szerint akár a helyszínen is módosítható az üzemeltetési idõ Az elszámolás megegyezés szerint, a légvár bontásakor történik Áraink megfizethetõek. Több napos rendezvény vagy több légvár, ugráló megrendelése esetén kedvezményt adunk! Nagyfokú rugalmasságról teszünk tanúbizonyságot Ha kérik a légvár elé egy táblára kiírhatjuk pl. ezt:
"Az Önkormányzat jóvoltából a légvár ma egész nap INGYENES" Szükséges feltétel: 230V / 16A Bízunk abban, hogy játékaink felkeltik érdeklõdését és hamarosan Önt is partnereink sorában üdvözölhetjük valamelyik rendezvényünkön. Várjuk megtisztelõ jelentkezését az alábbi elérhetõségeinken: Cím: 8600 Siófok, Mészáros L. u. 60/A.
Tel.: 20/3410-948
E-mail: [email protected]
www.jatekbirodalom.hu ;

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika