Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
Szombathely, Szent Flórián 15.

Eurostatik R Kft. térkép

Eurostatik R Kft.


Telefon: 94/506-945, 94/506-946 Mobil: 70/703-0268

  

Weboldal (eurostatik.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Az Eurostatik R Kft. elődjeként működő vállalkozás 1996-ban indult útjára. A kezdetben egyszemélyes magánvállalkozás 1999-től folyamatosan bővült, 2002-ben Kft-ként folytatta tovább tevékenységét s jelenleg már 10 fővel állunk a megrendelők szolgálatára. Fő tevékenységünk a szerkezettervezés de emellett jelentős építészeti alkotások is fémjelzik cégünket. Az épülettervezési munkáink során a generáltervezési feladatokat is ellátjuk jól bevált szakági tervezőinkkel. Terveztünk társasházat, középületet is de a szerkezettervezési irányvonal miatt főleg ipari épületek, csarnokok komplex tervezése illetve monolit többszintes épületek statikai tervezése a legkedveltebb feladatunk. Statikában a sokszintes monolit társasháztól a többszintes acélszerkezetű csarnokig bármit kiszámolunk, kiviteli és gyártmánytervet készítünk.

Felépítés: Irodánkban jelenleg 2 fő vezető statikus tervező, 3 fő statikus tervező, 2 fő statikus szerkesztő, 2 fő építész tervező, 1 fő adminisztrátor dolgozik. A tervezők önálló munkát végeznek a partnerekkel önállóan tartják a kapcsolatot.

Tevékenység: Statikus, építész, generál tervezés, beruházás bonyolítás, műszaki ellenőrzés.


Szolgáltatás kategóriái

Építészet / tervezés  

Hasonló szolgáltatások

BUDAPEST, XIII. ROZSNYAI U. 14-18. ALATTI TÁRSASHÁZ

BUDAPEST, VII. SZÁZHÁZ U. 29-37. ALATTI TÁRSASHÁZ

BUDAPEST, VII. SZÍV U. 36. ALATTI TÁRSASHÁZ

BUDAPEST, IX. TOMPA U. 7. ALATTI TÁRSASHÁZ

SZOMBATHELY, SZT. MÁRTON U. - NAPHÁZ

BUDAPEST, SZENT LÁSZLÓ ÚT 180.

NOVA, NOVA-BÚTOR VARRODÁJA II. ÉS III. ÜTEM

BUDAPEST, VII. KERTÉSZ U. 39. TÁRSASHÁZ ÁTÉPÍTÉS

BUDAPEST, VI. PAULAY U. 33. TÁRSASHÁZ ÁTÉPÍTÉS

Cégismertetõ Történet: Az Eurostatik R Kft. elõdjeként mûködõ vállalkozás 1996-ban indult útjára. A kezdetben egyszemélyes magánvállalkozás 1999-tõl folyamatosan bõvült, 2002-ben Kft-ként folytatta tovább tevékenységét s jelenleg már 10 fõvel állunk a megrendelõk szolgálatára. Fõ tevékenységünk a szerkezettervezés de emellett jelentõs építészeti alkotások is fémjelzik cégünket. Az épülettervezési munkáink során a generáltervezési feladatokat is ellátjuk jól bevált szakági tervezõinkkel. Terveztünk társasházat, középületet is de a szerkezettervezési irányvonal miatt fõleg ipari épületek, csarnokok komplex tervezése illetve monolit többszintes épületek statikai tervezése a legkedveltebb feladatunk. Statikában a sokszintes monolit társasháztól a többszintes acélszerkezetû csarnokig bármit kiszámolunk, kiviteli és gyártmánytervet készítünk.
Felépítés: Irodánkban jelenleg 2 fõ vezetõ statikus tervezõ, 3 fõ statikus tervezõ, 2 fõ statikus szerkesztõ, 2 fõ építész tervezõ, 1 fõ adminisztrátor dolgozik. A tervezõk önálló munkát végeznek a partnerekkel  önállóan tartják a kapcsolatot.
Tevékenység: Statikus, építész, generál tervezés, beruházás bonyolítás, mûszaki ellenõrzés.
Szoftverek: A tervezést jog tiszta AUTOCAD és ARCHICAD programok, AUTOCAD alatt futó a vasbetonszerkezetek tervezését támogató VB-EXPRESSZ illetve az acélszerkezetek tervezését megkönnyítõ PROSTEEL szoftverek segítik. A tartószerkezetek számítását AXIS programmal készítjük.
Referenciáink: Széleskörûek: lakóépületek, ipari létesítmények, középületek építészeti és statikai tervezése vagy csak statikai tervezése külsõs építész irodákkal, tervezõkkel közremûködve.
Gondolkodás: Cégünk komplex gondolkodását az "elképzeléstõl a megvalósulásig" szlogennel jellemezhetjük, vagyis a kezdeti, építtetõ által felvázolt elképzeléstõl, a kivitelezés helyszíni nyomon követésével, kiviteli csomópontok készítésével vagyunk jelen az építés teljes fázisa alatt. Ezzel az építtetõ, s beruházó érdekeit, elképzeléseit igyekszünk maradéktalanul teljesíteni.
Elkötelezettség: A tervezésnél alapvetõ szempontnak tekintjük a gazdaságosságot, a szép szerkezetek, épületek, építmények megalkotását a lehetõ legegyszerûbb, és leggazdaságosabb módon úgy, hogy az messzemenõkig feleljen meg a kor esztétikai és funkcionális elvárásainak.

Copyright 2009 Eurostatik R Kft. | cégismertetõ :: szolgáltatások :: állásajánlat :: elérhetõség

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika