Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
Tatabánya, Vértanúk Tere 13.

Tröszti Klub Étterem térkép

Tröszti Klub Étterem


Telefon: 34/300-318

  

Weboldal (trosztiklub.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Hosszú idő után, Tatabánya közkedvelt éttermét újra megnyitottuk 2001 május 1-jén. A tulajdonos szakmai hozzáértése, felkészültsége, régi híréhez méltó szintre emelte az éttermet, a vendégek megelégedésére.

Konyhánkban kitűnő szakácsok, magyaros és nemzetközi ételek színes palettáját készítik, amihez előzékeny és gyors felszolgálás is párosul.


Szolgáltatás kategóriái

Étterem / Pub / Söröző  

Hasonló szolgáltatások

Asztalfoglalás
Amennyiben nagyobb társasággal érkeznének éttermünkbe, legyenek szívesek elõzetesen éttemünket felhívni az alábbi telefonszámon, annak érdekében, hogy elegendõ számú asztalt biztosíthassunk az Önök számára.
Köszönjük!
________________
Telefon:06 34 111 - 111
________________
;

Néhány hasznos tanács a borfogyasztáshoz. Ha Ön szereti a bort, olvassa el ezt a néhány gondolatot, hogy ezzel is kellemesebbé tehesse a borozás pillanatait.

;
Üdvözöljük éttermünk honlapján!
;

Kívánjuk Önöknek, hogy éttermünkben megtalálják a saját ízlésüknek és szájízüknek megfelelo ételeinket, italainkat. Éttermünk egész személyzete azon fáradozik, hogy mind ételeink mennyisége és minosége megfeleljen Önöknek, szintúgy, mint felszolgálóink figyelmessége, kedvessége.
Reméljük, hogy mielõbb üdvözölhetjük éttermünkben, és Ön is csatlakozik törzsvendégeink táborához.

- magyaros ételkülönlegességünk Bízom benne, hogy Kedves Vendégeinknek sikerül választani ételkínálatunkból, és az étel elfogyasztása után sem éreznek majd csalódást. Ha meg vannak elégedve, mondják el barátaiknak, ismerõseiknek, ha valamilyen problémát észlelnek, kérem azt jelezzék munkatársaink felé!

Konyhánkban kitûnõ szakácsok, magyaros és nemzetközi ételek színes palettáját készítik, amihez elõzékeny és gyors felszolgálás is párosul. Ezúton meghívjuk Önt és kedves családját, térjen be hozzánk !
A mihamarabbi találkozás reményében ajánlom bemutatkozó oldalunkat.
;
Tisztelettel:
Kovács József
;
;
;

Copyright 2007 @ Tröszti Klub Étterem Az oldal megtekintéséhez flash lejátszó szükséges . Flash

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika