Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
2600 Vác , Kosdy U. 2.

Net 94 Kft. térkép

Net 94 Kft.


Telefon: 27/510-195 20/935-0538

  

Weboldal (net94bt.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Az olyan ügyfelek számára, akik Magyarországon és az Európai Unióban a minőségre és jövedelmezőségre törekszenek, a NETLABOR Informatika mint kiemelkedő gazdasági- és technológia gyakorlattal rendelkező vállalkozás, szolgáltatásaival kívánja megteremteni az egyensúlyt a minőség, megbízhatóság és korrekt ár között.

1999-es megalakulásunk óta igen rugalmasan és gyorsan tudunk alkalmazkodni az ügyfelek igényeihez, nagyrészt elébe megyünk az igényeknek, és kész megoldásokat ajánlunk.
Gyakorlott, diplomás informatikusok, grafikusok és kiadványszerkesztők erősítik sorainkat, akik az elméleti- és gyakorlati szaktudás folyamatos és tudatos fejlesztésével, a korszerű ismeretek alkalmazásával, megrendelőink számára kompromisszum mentes megoldást tudunk nyújtani.


Szolgáltatás kategóriái

Számitástechnika / Informatika  

Hasonló szolgáltatások

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Étterem / Pub / Söröző  Egyéb  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika