Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
6728. Szeged, Forradalom Utca 27.

Biocid Kft térkép

Biocid Kft


Telefon: Markovics Kálmán Egészségügyi gázmester Telefon: +36 70 512 7481

  

Weboldal (patkanyfogo.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
A Biocid Kft 2007-ben alakult családi vállalkozásként.

Tevékenységi körünk eredetileg rovar-, rágcsálóírásra; a hozzá kapcsolódó kártevőmentesség fenntartására, és hatékony HACCP rendszer kiépítésére és fenntartására terjedt ki.


Az addig is sikeresen működő vállalkozás szolgáltatásainak a körét 2010-ben a felmerülő igényeknek megfelelően bővítettük. Így jelenleg a HACCP, munkavédelem, kémiai kockázatbecslés és rovar-, rágcsálóírás területén is professzionális megoldásokat tudunk kínálni megrendelőink számára.


Működési területünk Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyére terjed ki. Emellett kémiai kockázatbecslés elkészítését, internetes kapcsolattartás esetén országosan vállaljuk.


Szolgáltatás kategóriái

Szolgáltatás  

Hasonló szolgáltatások

Közel 81 millió forintos bírság
Jobb megelőzni!

Közel 81 millió forintos, munkavédelemmel összefüggő bírságot szabtak ki 2011 első félévében a munkavédelmi felügyelők – tájékoztatta az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi felügyelőséget (OMMF) az MTI-t.

Az idei év első féléves ellenőrzéseiről szóló közlemény szerint az OMMF által kiszabott bírságok legnagyobb hányadát, 60%-át tették ki a munkavédeemi bírságok, ezek összege összesen 49,18 millió forint volt. A kiszabott bírságok 17%-a volt eljárási, ezek összege 13,63 M Ft, 12%-ot tett ki a helyszíni bírság 9,327 M Ft értékben és 11%-ot a szabálysértési bírság 8,715 M Ft értékben.

2011 első félévében a munkavédelmi hatósági ellenőrző munka 10.466 munkáltatóra terjedt ki, a felügyelők ellenőrizték az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkakörülményekre vonatkozó szabályok betartását.

A munkavédelmi felügyelők az ellenőrzött munkáltatók 83,6 százalékánál tapasztaltak munkavédelmi szabálytalanságot.

2011. január 1. és június 30-a között a munkavédelmi hatóság összesen 191 bejelentett foglalkozási megbetegedés gyanúját és 49 fokozott expozíciós esetet vizsgált ki, majd ezt követően továbbította a bejelentést a vizsgálati dokumentációkkal együtt az Országos Munkahigiénés és Foglalkozásegészségügyi Intézet (OMFI) részére. A legtöbb vegyi anyagokkal hozható összefüggésbe.

Az idei első félévben 7343 súlyos munkabalesetet jelentettek be, ezek közül 41 volt halálos; a tavalyi első félévben 8488 súlyos munkabalesetet regisztráltak, ezek közül 40 volt halálos.

Kevés olyan munkáltató ellenőrzésére került sor, ahol a felügyelőknek nem kellett intézkedniük a munkabalesetek, foglalkozási megbetegedések, fokozott expozíciók megelőzése érdekében – áll a közleményben.

(Forrás: Munkahelyi Módi XIV. évfolyam 3. szám)

Ha szeretné, hogy cége elkerülje az esetleges munkavédelmi bírságot, hívjon minket bizalommal, hogy a segítségére lehessünk!
A Biocid Kft. csapata

www.biocid.hu: markovicsb - Csoport: Egyéb

Mi is az a kémiai kockázatbecslés és miért van rá szükség?

Sok vállalkozó úgy gondolja, hogy ez is csak egy újabb felesleges, de kötelező pénzkiadás, amiből semmi hasznuk nem származik, azon kívül, hogy egy esetleges hatósági ellenőrzés során elkerülik a büntetést, azonban sokkal több gyakorlati haszna van, mint gondolnánk.

Hogy ezt belássuk, először is tisztáznunk kell, hogy mit is tartalmaz egy ilyen kémiai kockázatértékelés.

A kockázatbecslés célja, hogy meghatározza a vállalkozás működése során használt kémiai anyagok veszélyeit, mint például: maró, irritáló, rákkeltő hatású, mérgező, vagy a természetre van káros hatással. Ezeket a veszélyeket és az elkerülésük módját ismerteti a felhasználókkal. Meghatározza, hogy kiket érhet bármilyen káros hatás, ha nem megfelelően használják ezeket az anyagokat, és hogy ennek mekkora a valószínűsége.

A kémiai kockázatbecslés tartalmazza a felhasznált anyagok biztonsági adatlapjait, mely az anyagok összetevőit és a biztonságos felhasználás módját tartalmazza, mint például, hogy kell-e a használat során maszkot vagy kesztyűt viselni.

A biztonsági adatlapok tartalmát oktatás keretében ismertetni kell a dolgozókkal, hogy a rájuk vonatkozó szabályokkal és a veszélyekkel tisztában legyenek, és az esetleges baleset során azonnal tudják, hogy mi a teendő.

Fontos, hogy a kémiai kockázatbecslés ne csak ellenőrzésekkor kerüljön elő, hanem a dolgozók is ismerjék a tartalmát!
Szervezetbe jutásos baleset során az orvosnak nyújtanak segítséget a leírtak, ha nagyobb mennyiségű anyag jut a környezetbe, a katasztrófavédelemnek van szüksége a biztonsági adatlapok tartalmára, tűz esetén pedig, az oltás módjának meghatározásához van szükség rá.

Ha az ön cégének még nincs kémiai kockázatbecslése, vagy már elavult, forduljon cégünkhöz bizalommal, hogy ne csak az ÁNTSZ büntetést, de az esetleges balesetek súlyos következményeit is elkerülhesse!

www.biocid.hu: markovicsb - Csoport: Egyéb

Weboldalunk átalakítása a végéhez közeledik, már csak kisebb módosítások vannak hátra. Kérjük, nézzenek körül a különböző menüpontok alatt, és ha bármilyen észrevételük van, írják meg nekünk a [email protected] címre!

Célunk, hogy az Önök igényeinek megfelelően a lehető legteljesebb tájékoztatást nyújtsuk a rovar-rágcsálóirtással, HACCP-vel, kémiai kockázatbecsléssel és a munkavédelemmel kapcsolatban.

Kérjük, javaslataikkal segítsék munkánkat!
Üdvözlettel:
A Biocid Kft csapata

www.biocid.hu: markovicsb - Csoport: Egyéb

Üdvözöljük a Biocid kft weblapján!

Az Önök minél jobb tájékoztatása és kiszolgálása érdekében, weboldalunkat átalakítjuk. Ez alatt az idő alatt szolgáltatásaink nem szünetelnek, érdeklődhetnek a következő elérhetőségeken:
telefon: +36 70 512 7481
e-mail: [email protected]
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

www.biocid.hu: mgrcsb - Csoport: Egyéb

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika