Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika 
1023 Budapest Margit Utca 15.

Margitkert Étterem

Budapest egyik legrégibb étterme a Margit-híd budai hídfőjétől pár lépésnyire várja vendégeit. Itt minden magyaros, ráadásul minden este kellemes cigányzene szól kerthelyiségünkben és termeinkben.


Margitkert Étterem adatlap     Margitkert Étterem weboldal (WWW.MARGITKERT.HU)
1012 Budapest Márvány U.6.

061/487-3090

Márványmenyasszony Étterem

A MÁRVÁNYMENYASSZONY vendéglô történetét a XVII.sz. fordulójáig vezethetjük visza, a Krisztinaváros egyik legnépszerubb szórakozóhelye volt. Pesten, de Budán is egyre kevesebb az árnyas fák tövében meghúzódó kis vendéglô, éppen ezért, különösen megbecsült helyek azon kevesek, melyek még megmaradtak. A Márványmenyasszony 1793 óta a hajdani Buda romantikáját ôrzi. A vadgesztenyefák árnyékában száz éve is ugyanígy mulattak cigányzene mellett, mint ma. Az 1997-ben felújíto


Márványmenyasszony Étterem adatlap     Márványmenyasszony Étterem weboldal (marvanymenyasszony.hu)
A legjobb i kerthelyiség szolgáltatók kínálata, akciók, engedmények.

Szolgaltatasok.com

A legjobb i kerthelyiség szolgáltatások!1052 Budapest Pilvax Köz 1-3.

0612667660

City Hotel Pilvax

magyaros, vendéglő, reformételek, szállodai, szolgáltató, magyar, cigányzene, kerékpár kölcsönzés, szálló, turizmus, programszervezés, vendéglátás, élményfürdő, minibár, rendezvényszervezés, élő zene, söröző, hotel, reformkonyha, gyermekfelügyelet, élő program, kávézó, ételek, catering, terasz, panzió, konferenciaterem, szálloda, vegetáriánus specialitás, idegenforgalom, éttermi, nemzetközi, szállás, szolgáltatás, különterem, rendezvény, autóbusz bérlés, étkezt


City Hotel Pilvax adatlap     City Hotel Pilvax weboldal (taverna.hu?levelid=12&cikkid=77)
1036 Budapest Lajos Utca 46

1-250-8082

Régi Sipos Halászkert

Ezen a helyen már a múlt században is vendéglő állt, amit a Kőbányárol idekerült Sipos Károly 1930-ban mint halászkertet nyitott meg (5 kg hallal kezdte meg a működésést amit 2 napig árult). A vendégek hamar megkedvelték az üzletet. Az Iparatestület több esetben elismerte, díjazta tevékenységét és Budapest egyik elismert, közkedvelt vacsorázó helye lett. A régi épület helyén a hagyományos óbudai vendéglátás szellemében lett a mai Régi Sipos Halászkert.


Régi Sipos Halászkert adatlap     Régi Sipos Halászkert weboldal (regisipos.hu)
1014 Budapest Hess András Tér 4.

1-375 6175

Budavári Mátyás Étterem És Rendezvényterem

Szeretettel köszöntjük a Budavári Mátyás Étterem új, interaktív honlapján. Szeretnénk figyelmébe ajánlani elismert vendéglátásunk mellett az étterem legújabb szolgáltatásait, többek között a személyre szabott, speciális rendezvényszervezést és az interaktív asztalfoglalási lehetőséget.


Budavári Mátyás Étterem És Rendezvényterem adatlap     Budavári Mátyás Étterem És Rendezvényterem weboldal (budavarimatyasetterem.hu)
1021 Budapest Budakeszi Út 3.

061-275-1392

Szép Ilona Vendéglő Vendéglátó És Szolgáltató Kft.

Éttermünk nem csupán Budapest kevés autentikus vendéglátó helyeinek egyike, ahol gyakorlatilag a tradicionális magyar konyha minden nevezetes étele megkóstolható, de élő történelem is egyben. Múlt és jelen.


Szép Ilona Vendéglő Vendéglátó És Szolgáltató Kft. adatlap     Szép Ilona Vendéglő Vendéglátó És Szolgáltató Kft. weboldal (szepilonavendeglo.hu)
1034 Budapest Kenyeres Utca 34

1-368-6402

Kisbuda Gyöngye Étterem

Békebeli, családias hangulatú, különleges, egyedi ötlettel berendezett étterem Óbudán.


Kisbuda Gyöngye Étterem adatlap     Kisbuda Gyöngye Étterem weboldal (remiz.hu)
1025 Budapest Csatárka U. 58.

0613259967

Mágnáskert Étterem

A belvárostól tíz percre, a Rózsadomb villanegyedében található a Mágnáskert. Az étterem filozófiája, az élménygasztronómia a tervezőt is megihlette: minden terem bensőséges hangulata kellemes itt-tartózkodást ígér.


Mágnáskert Étterem adatlap    
1025 Budapest Napvirág Utca 5.

+3613944564

A Napvirág Panzió

Panziónk Budapesten, a II. kerületben a budai hegyvidék csendes zöldövezetében fekszik, a Rózsadomb tetején, gyönyörű panorámával, ahol egész évben várjuk vendégeinket, legyen szó akár üzleti vagy magáncélú látogatásról. 8 db szobával állunk rendelkezésre rendkívül kedvező áron (6-10eFt/szoba/éj). Panziónkhoz 3 teremből (Magyaros, Barokk és Vörös) álló étterem és egy 120 férőhelyes , részben fedett kerthelyiség tartozik, amely alkalmas céges napok, esküvők, lány-


A Napvirág Panzió adatlap     A Napvirág Panzió weboldal (napviragpanzio.hu)
1033 Budapest Hajógyárisziget 403.

1-430-3050

Ladik Csárda

Budapest egyik legfrekventáltabb helyén, háborítatlan környezetben alakítottuk ki a mintegy három hektár területet felölelő KILLTEC Szabadidő Parkot, mely otthont ad a LADIK CSÁRDÁ-nak. A hely varázsát az adja, hogy a főváros egyetlen olyan étterme, mely közvetlenül a Duna-parton fekszik, és saját kikötővel rendelkezik.


Ladik Csárda adatlap     Ladik Csárda weboldal (ladikcsarda.hu)
1146 Budapest Zichy Géza Utca 4.

1/220-6522

Platán Vendéglátó És Panzió Zrt.

Cégünk panziót üzemeltet.


Platán Vendéglátó És Panzió Zrt. adatlap    
Népszerű városok