Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
Budapest Xiii. Ker, Tomori Köz 7.

Tutto Hangszer Kft. térkép

Tutto Hangszer Kft.


Telefon: Telefon: 1/374-0890 Fax: 1/374-0891

  

Weboldal (tuttohangszer.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Cégünk olyan hangszergyártók termékeinek kizárólagos forgalmazásával foglalkozik, melyek világszerte prémium minőséget garantálnak a billentyűs hangszerek piacán.

A Budapest Zongoraszalon termékpalettája széles perspektívát kínál. A kezdők számára is kedvező árfekvésű hangszerek mellett az akusztikus zongorák legkiválóbb modelljei is kollekciónk részét képzik. Szalonunk vezér elve, hogy hazai zongoraművészek és zenei intézmények kiszolgálásán túl az alacsony árkategóriában is elérhetővé tegye e korszerű, jó hangzásminőségű hangszereket.

A Budapest Zongoraszalon a magyar hangszerpiac egyik vezető képviselője. Hangszereink közvetlenül a gyártóktól érkeznek cégünkhöz.

A Bösendorfer, Kawai, Yamaha, Schimmel, Brodmann és Fazioli gyártók termékei egyedi színfoltját képzik speciális kínálatunknak. Bemutatótermünk kiváló atmoszférát biztosít a hangszerválasztáshoz, mert látogatóink kipróbálhatják és összehasonlíthatják zongorakínálatunk jelentős részét.

A hangszerválasztásban személyre szóló tanácsadással segítünk, hogy minden érdeklődő megtalálja az igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő hangszert.


Szolgáltatás kategóriái

Kereskedelem  

Hasonló szolgáltatások

2012.05.24 - Euroviziós dalfesztivál Kawai hangszereken

A 2012-es Eurovíziós Dalfesztivál fellépő művészei is a kiváló minőségű, Kawai akusztikus, és digitális hangszereit választották.

2012.05.21 - Kawai digitális hangszerek 5 év garancia

2012 május elsejétől, Kawai digitális pianinókra 5 év teljes körű garanciát biztosítunk. A 85 éves múlttal rendelkező Japán zongoragyár páratlan minőségű hangszereit, nem csak profi zongoristáknak ajánljuk.

2012.01.25 - A IV. Nemzetközi Bartók Béla Zongoraverseny

A IV. Nemzetközi Bartók Béla Zongoraverseny kerül megrendezésre 2010. március 23–28. között a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karának Fricsay Ferenc Hangversenytermében
A verseny célja, hogy a zongora szakos hallgatók és ifjú művészek Bartók Béla szülővárosa – Nagyszentmiklós – közelében, Szegeden bemutatkozhassanak. Már évek óta tartalmas kapcsolatot ápol a két város, melyet e verseny is tovább gazdagít. További cél, hogy a tehetséggondozáson túl pódiumlehetőséghez juttassuk az arra legméltóbb muzsikusokat.
A rendezvény fő támogatója a Budapest Zongoraszalon.

2011.10.25 - XIV. Országos zongoraverseny

2011. december 15-17.-én a békéscsabai Bartók Béla Művészeti Szakközépiskola ad otthont a XIV. Országos zongoraversenynek. A rendezvény fő támogatója a Budapest Zongoraszalon.

2011.09.30 - Yamaha Clavinova CLP-440

Zongoraszalonunkban kipróbálhatja, a Yamaha Clavinova sorozat legnépszerűbb hangszerét, a CLP 440-et. Az új design, a teljesen realisztikus hangzás és továbbfejlesztett billentés mellett megannyi funkció azoknak, akik komolyan gondolják a zenét.

2011.09.17 - Classic Cantabile DP 40

Ezt a digitális pianínót azoknak ajánljuk elsősorban akik most kezdik zeneiskolai zongora tanulmányaikat és a szolid árfekvésben a legjobb minőséget keresik. Ez a hangszer minden olyan tulajdonsággal rendelkezik mely végigkisérhet egy zeneiskolai tanulmányt!

2011.09.17 - Kawai KDP 80

A KDP 80 egy forradalmian új hangszer a Kawai digitális zongoráinak palettáján.
A kritikusok egyöntetű véleménye szerint is kiváló ár/érték jellemzőkkel bíró hangszer egyaránt ajánlható kezdő, és haladó felhasználóknak. Kawai hangszerekre 48 hónap garanciát biztosítunk!

2011.09.16 - Megújult honlapunk !

Próbálja ki könnyedén használható honlapunkat és böngésszen termékeink között! Webáruházunk feltöltés alatt áll, amennyiben nem talál pontos információt az Ön által keresett termékről forduljon hozzánk bizalommal.

Tutto Hangszer Kft. / Budapest XIII. ker, Tomori köz 7. - Telefon: 1/374-0890 - Fax: 1/374-0891 / Minden jog fenntartva! © 2011 - Tutto Hangszer Kft.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika