Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
Budapest. Xvii. Nápoly U. 5.

Kálnási Mihály Alpinist térkép

Kálnási Mihály Alpinist


Telefon: 20-9213-046

  

Weboldal (iparialpinmunka.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Mire jó az alpintechnika:
Az alpintechnika segítségével olyan magasban lévő speciális feladatok is megoldható, ami állványozással nem megoldható, horribilis összegbe kerülne vagy nagyon sok időt igényelne.
A következő felszereléseket használjuk munkánk során:
Kötelek
Karabinerek
Csigák
Beülők
Mászógépek
Egyéb biztosító eszközök
Képzés
Speciális ipari alpin tanfolyamot végeztek munkatársaink.


Szolgáltatás kategóriái

Szolgáltatás  

Hasonló szolgáltatások

www.iparialpinmunka.hu


h1>alpin, alpinista, alpinmunka, alpintechnika

Fõoldal

Tel.: 06-20-9213-046 fõoldal alpintechnika veszélyelhárítás reklámtábla szerelés hõ és víz szigetelés vakolat javítás ablakmosás festés alpin szerelés elérhetõség, munkafelvétel

Alpinista csapatunk a következõ munkákat vállalja:

Reklámtábla felszerelés

Marketing szempontból a legértékesebb felületek a házak magas, jól látható oldalfelületein, homlokzatán találhatók. Ezeket a helyeket legtöbbször csak alpinista tudja hatékonyan és költségtakarékosan megközelíteni. Szinte minden reklámhordozó rögzítése megoldható alpinista módszerrel. A legjellemzobb magasban lévo reklám eszközök: reklámtáblák, molinó, világító reklámeszközök, homlokzat reklámfestése, vetítovásznak stb.
h2>Reklámtábla leszerelés Ha a reklámeszközre nincs szükség, vagy más okok miatt szükséges a leszerelése, a legegyszerûbb a magasból kötéltechnikával leengedni. Az alpinista jelentõsen olcsóbb, mint egy daru bérlése.
h2>Reklámtábla javítás Viharok, idõjárás okozta sérülések, elektromos meghibásodások leggyorsabb javítási módja az alpintechnika.
h2>Száraz gallyak levágása Sokszor okoznak balesetet a magasban lévo száraz gallyak, melyeket sokszor csak alpintechnika segítségével lehet eltávolítani, levágni. Gyakorlott alpinista szükséges a feladat elvégzéséhez.
h2>Favágás Sûrûn lakott területen, házak között a kiszáradt, balesetveszélyes, feleslegessé vált fák kivágása nem történhet a hagyományos fadöntés módszerével, a fa kivágása csak több részletben, a következõképpen történik: eloször a fa gallyazásával megakadályozzuk, hogy a fa nagyobb mellékágai ne okozzanak kárt a környezõ épületekben, majd a fát 2-3méteres darabokban kivágjuk.
h2>Meglazult vakolat leverése A meglazult épület borítás, vakolat, homlokzat hullása sokszor veszélyes, életveszélyes is lehet, ezért ezeket gyorsan el kell távolítani, vagy ki kell javítani. Kisebb munkák vagy nagy magasság esetén nem érdemes az épületeket körbeállványozni, ezért javasoljuk az alpintechnikát.
h2>Instabil épület tartozékok rögzítése vagy bontása Magasabb épületeknél sokszor gondot okoz a magasban lévõ háztartozékok megfelelo rögzítése: ereszcsatorna, ház díszítõelem, antenna, reklámtábla, vezeték feszítése. Ezeket a tartozékokat alpinista eszközökkel gyorsabban, gazdaságosabban lehet rögzíteni, bontani.
h2>Viharkárok helyreállítása A viharkárok gyakran okoznak olyan károkat, melyek gyors beavatkozást igényelnek. Ezek legtöbbször a megbontott tetõk, a hiányzó bádoglemezek, ereszcsatornák, leomlott homlokzati vakolat, kidõlt fák. Ezeknek a problémáknak a megoldása az alpintechnika.
h2>Vakolat hibák, foltok javítása Régi vakolatok foltszeru javításánál jelentos megtakarítást jelent az állványozást kiváltó alpintechnika alkalma- zása.
h2>Meglazult vakolat leverése A meglazult épület borítás, vakolat, homlokzat hullása sokszor veszélyes, életveszélyes is lehet, ezért ezeket gyorsan el kell távolítani, vagy ki kell javítani. Kisebb munkák vagy nagy magasság esetén, nem érdemes az épületeket körbeállványozni, ezért javasoljuk az alpintechnikát.
h2>Dryvit hoszigetelo rendszer A magas épületek nehezen elérhetõ hõszigetelési hibáinak kijavítása, alpinista segítségével a legkönnyebben megoldható. A dryvit hõszigetelési technológia pontos betartásával jelentosen javítható a házak hõvesztesége.
h2>Üvegablakok, falfelületek tisztítása A modern, magas toronyházak üvegfelületeinek tisztítása az alpinista módszerek igénybevételével hatékonyan megoldható.
h2>Falfelületek megtisztítása kúszónövényektõl A falfelületek, tuzfalak megtisztítása, karbantartása a túlburjánzás miatt szükséges. A leggyakoribb kúszónövény a borostyán. Vigyázni kell, hogy a kúszónövény súlya ne érje el azt a kritikus tömeget, ami a vakolat meglazulásához vezethet. Alpintechnika segítségével könnyen ritkítható illetve levágható a felesleges növény.
h2>Ereszcsatorna tisztítás Az eldugult esõcsatornák a falak nedvesedéséhez, ill felfagyásához vezetnek. Rendszeres karbantartásuk igen fontos. Az alpinista még a nehezen elérhetõ helyeken is el tudja végezni ezt a feladatot.
h2>Panelhézagok szigetelése: A panelházak falán lévõ hézagok tömítését vállaljuk zárt cellás polifoam szalag felhasználásával, melyet rágcsálók nem támadnak meg, a penész nem telepedik meg rajta. Az alpintechnika feleslegessé teszi a ház körbeállványozását.
h2>Reklámtábla fel és le- szerelés Marketing szempontból a legértékesebb felületek a házak magas, jól látható oldalfelületein, homlokzatán találhatók. Ezeket a helyeket legtöbbször csak alpinista tudja hatékonyan és költségtakarékosan megközelíteni. Szinte minden reklámhordozó rögzítése megoldható alpinista módszerrel. A legjellemzobb magasban lévõ reklám eszközök: reklámtáblák, molinó, világító reklámeszközök, homlokzat reklámfestése, vetítõvásznak stb.
h2>Hangszóró szerelés Stadionokban és csarnokokban, ahol hangosítás vagy vészhangosítás szükséges, hangszórókat magasabb helyen, alpin módszerrel lehet a leghatékonyabban elhelyezni.
h2>Füstérzékelo szerelés A füstérzékelõket, általában magasra kell tenni. Ez nem mindig oldható meg hagyományos technikákkal, például olyan csarnokokban, ahol nem lehetséges az áru, berendezések illetve gépek mozgatása az alpintechnika alkalmazásával még megoldható a feladat.
h2>Vezetékek rögzítése Magas épületek között a legrövidebb út az egyenes. Ez a légvonalban kifeszített kábeleket jelenti. Egy alpinista ezt a feladatot gyorsan és hatékonyan meg tudja oldani.
h2>Klímatartó vasak felszerelése Az egyedi klímaberendezéseket általában a házakon, ablakokon kívülre célszerû elhelyezni. Ha ez a szerelési munka közvetlenül az ablakból nem oldható meg, az alpinista megoldás a nyerõ.
h2>Antenna szerelés Mindenfajta antenna a magasban, jobb hatásfokkal mûködik. Az alpinmunka segítségével ez a szerelési mûvelet hatékonyan megoldható.
h2>épület tartozékok rögzítése vagy bontása Magasabb épületeknél sokszor gondot okoz a magasban lévõ ház tartozékok megfelelo rögzítése: ereszcsatorna, ház díszítõelem, villámhárító és bármilyen eszköz. Ezeket a tartozékokat alpinista eszközökkel gyorsabban, gazdaságosabban lehet rögzíteni, bontani.
h2>falfelület festés A magas házak színpompájának helyreállítása az alpintechnika segítségével, állványozás nélkül is megoldható.
h2>Reklámfeliratok festése Marketing szempontból a legértékesebb felületek a házak magas, jól látható oldalfelületein, homlokzatán találhatók. Ezeket a helyeket legtöbbször csak alpinista tudja hatékonyan és költségtakarékosan megközelíteni. A reklámfeliratok festése megoldható alpin módszerrel.
h2>Vasszerkezetek festése, korróziógátlás A magasban lévo vasszerkezetek fokozottan ki vannak téve az idõjárás viszontagságainak. Karbantartásuk nagyon fontos, mivel az elrozsdásodott fémszerkezetek jelentos balesetveszélyt jelentenek. Az alpinista hatékonyan és költségtakarékosan tudja megoldani ezt a feladatot.
h2>Kémények festése A magas kémények festése alpinista módszerrel a leghatékonyabban megoldható.
h2>Elérhetõség: Kálnási Mihály alpinista vállalkozó Mobil: 06-20-9213-046 Email: [email protected] Cím: Budapest. XVII. Nápoly u. 5.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika