Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1016 Budapest, Hegyalja Út 22. 1/2

Select Appointments Kft. térkép

Select Appointments Kft.


Telefon: +36 (1) 453-2000

  

Weboldal (select.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Emberi hangon kommunikálunk:
őszintén kíváncsiak vagyunk mindenkire, aki új karrier előtt áll, de azok számára is van mondanivalónk, akik szabadidejük egy részében vállalnának munkát szívesen. Győződjön meg róla Ön is: aktuális állásajánlataink önmagukért beszélnek. Folyamatosan alkalmazkodunk vállalati ügyfeleink elvárásaihoz: munkaerő- igényüket több évtizednyi nemzetközi tapasztalatunkra alapozva, szolgáltatásaink valódi testre szabásával és saját fejlesztésű kiválasztási eljárásaink alkalmazásával szolgáljuk ki.

Az első Select Appointments Személyzeti Tanácsadó Irodát 1980-ban alapították Londonban azzal a céllal, hogy mind ügyfeleinek, a megrendelő vállalatoknak, mind a munkavállalóknak első osztályú és testre szabott munkaerő-közvetítő, -kölcsönző és tanácsadó szolgáltatást nyújtson.

A Select az elmúlt években az egyik legismertebb professzionális cégcsoporthoz tartozott Nagy-Britanniában, a világ 25 országában 605 Select iroda által nyújtva különböző személyzeti tanácsadási szolgáltatásokat klienseinek. A magyarországi vállalkozás 2008. augusztus 1-től egy tulajdonosváltás során önálló életet kezdett, melyet a cégnévben történt kisebb módosítás is fémjelez.

Az ügyvezető több mint 15 éves munkaerő-kölcsönzésben és –közvetítésben szerzett vezetői múltja, a gyakorlatban továbbra is működő sok év alatt szerzett nemzetközi háttérből fakadó know-how illetve a gyakorlott és elkötelezett tanácsadói csapat együttesen biztosítják cégünk sikerét a jövőben is.

A tanácsadói tevékenységre fejlesztett integrált IT program támogatja a gyors és szakszerű, minőségi munkavégzésünket.

Számunkra egyaránt fontos minden méretű vállalat minőségi kiszolgálása. 16 év alatt nem volt olyan szektor, amelyben a Select Humánerőforrás Kft. ne dolgozott volna. A gyógyszeriparban, az FMCG, a szolgáltató- , a pénzügyi- , a kereskedelmi- , a gyártás- , a logisztikai- , és a termelési szektorokban egyaránt segítünk a humán ügyvitelben, a közepes magyar vállalatoktól, a kis- és nagy nemzetközi cégeken kersztül, a multinacionális vállalatokig.

Minőségellenrőzés:

A minőségellenőrzés fontos részét képzi munkánknak. Minden megrendelésünk esetében előzetesen kialakított terv szerint követjük folyó ügyeinket, szabályos időközönként telefonon, illetve levélben kérdezzük meg üzletfeleinket a szolgáltatásunkkal kapcsolatos véleményükről, észrevételeikről. Úgy gondoljuk, az ügyfelekkel való rendkívül figyelmes bánásmódnak köszönhető, hogy nagyon sok vezető cég, nemzetközi nagyvállalat a Selecthez fordul személyzeti problémáival.


Szolgáltatás kategóriái

Szolgáltatás  

Hasonló szolgáltatások

Függõhíd az állam és a cégek között ;Több mint 6600 álláshely szûnik meg az államigazgatásban január közepétõl. Ezek egy része nem volt betöltve: Gíró-Szász András kormányszóvivõ állítása szerint a meghirdetett leépítések konkrétan mintegy 2900 embert érintenek. Õk azok, akik számára a kormányzat kidolgozta a Karrier Híd Programot, amelyhez legkésõbb február utolsó napjáig lehet csatlakozni. Az elbocsátottak személyre szabott munkaerõ-piaci szolgáltatásokat kapnak, illetve adókedvezménnyel támogatják azt a munkaadót, aki foglalkoztatja õket. Hogy a program sikeres tud-e lenni olyan gazdasági környezeteben, amikor a vállalkozásoknak még a dolgozóik megtartása is komoly nehézségekbe ütközik, egyelõre kérdéses. Mint ahogyan az is, hogy a hosszú éveket az államigazgatásban töltött emberek hogyan tudják felvenni a céges tempót egyik percrõl a másikra.

Ahogyan a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) lapunknak adott válaszában fogalmazott: a program „hidat” épít a tapasztalt közszolgálati szakemberek és a munkaerõpiac közé. Egy vállalatvezetõ erre megjegyezte: csak nehogy egy függõhidat húzzanak fel, amely a rá nehezedõ túlsúly miatt idõ elõtt leszakad.

A Karrier Híd Programot a Nemzeti Közigazgatási Intézet és a Nemzeti Munkaügyi Hivatal valósítja meg. Úgy kalkuláltak, hogy az eddigi tapasztalatok szerint az állásukat elveszítõk kétharmada részt szokott venni valamilyen munkaerõ-piaci programban, ezért szerintük most is ez lesz az arány. Arra pedig, hogy sikerül majd elhelyezni a kirúgottakat, a KIM szerint egyrészt azért van jó esély, mert a munkaügyi szervezet megkeresi a versenyszféra legjelentõsebb munkáltatóit, és külön is felhívja a figyelmüket a lehetõségekre, másrészt vannak olyan tevékenységek, jellemzõen a pénzügyi feladatok, amelyek azonnal, minden feltétel nélkül konvertálhatók az elsõdleges munkaerõ-piacon. A szaktárca szerint szintén elõnyös helyzetben lesznek a kiemelt kormányzati feladatokhoz kapcsolódó szakterületek volt közszolgái is, így a Zöld energia, a Helyi termék-helyi piac ismerõi, de jó eséllyel számíthatnak megfelelõ munkavállalóra ebbõl a körbõl a pályázatíró, uniós támogatásokat felhasználó cégek is. Hozzáteszik, vannak feladatok, amelyek a központi közigazgatástól a munkaadói szervezetekhez, szakmai kamarákhoz kerültek át, s ezeket a ;hozzá értõ volt közszolgák tudják a legjobban ellátni. A KIM szerinte nem igaz az az általános nézet, hogy ;az állami alkalmazottak csak egy speciális területhez értenek, az pedig végképp tévedés, hogy ne lennének kellõen gyorsak, hiszen a feladataik a korábbi leépítések után sem csökkentek, inkább nõttek.

- Tudunk róla, de nem volt elõzetesen mélyreható konzultáció – mondta lapunknak Rolek Ferenc, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége alelnöke, amikor azt kérdeztük tõle, hogy mi a véleménye a programról, illetve részt vettek-e a kidolgozásában. Megjegyezte, nem csak a közszféra karcsúsít, amit nem szabad elfelejteni. Ettõl függetlenül szerinte a közigazgatásban vannak olyan jól képzett dolgozók, akinek van esélyük az elhelyezkedésre, pláne ha ahhoz ösztönzés is tartozik. Persze a munkaadók azt még nem tudhatják, hogy vajon az ilyen embereket küldték-e el.

Hozzátette, érti azokat a cégvezetõket, akik tartanak a volt állami alkalmazottak foglalkoztatásától, mert õk köztudottan erõs hierarchiához vannak szokva, elfojtott a kezdeményezõképességük és a kreativitás sem volt elvárás tõlük. Aki ezeket a rutinokat hozza magával, és nem is akar, vagy tud rajtuk változtatni, az nagyon nehéz helyzetbe kerülhet. Ettõl függetlenül, szerinte minden jelentkezõ, életrajzilag az állásra megfelelõ volt közszolgát is be kell hívniuk a cégeknek állásinterjúra, mert a személyes találkozás meghatározó.

A KIM szerint a korábbi munkaerõ-piaci programok és a foglalkoztatást segítõ támogatások tapasztalatai igazolták, hogy a munkaadók nyitottak minden olyan kezdeményezésre, ami számukra költségcsökkentést eredményeznek. A szóban forgó programban a szociális hozzájárulási adó 50 százalékának megtérítése – egy éven át- pedig azt jelenti, hogy kisebb lehet a bérköltségük, ennyivel kevesebbet kell ugyanis befizetniük a költségvetésbe. Az adókedvezmény mértéke, a munkavállalót terhelõ közterhekkel és más levonásokkal nem csökkentett, azaz a bruttó munkabér, de legfeljebb a minimálbér kétszeresének 13,5 százaléka lehet. Éves szinten 150-300 ezer forinttal csökkenthetõ a program révén egy-egy volt közszolga bérköltsége.

- Támogatja a központi költségvetés a diplomás pályakezdõk, az ötvenen túliak, a gyesen lévõ kismamák foglalkoztatását, s most az elbocsátott közszolgák alkalmazását is. Azt lehet mondani, hogy a 25-50 év közötti férfiak kivételével szinte minden foglalkoztatási kategóriában van valamennyi állami segítség – mondta Csaposs Noémi, a Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetségének elnöke, a Select Humánerõforrás Kft. ügyvezetõ tulajdonosa. Pedig nem ezek, a tûzoltás-jellegû, szigetszerû intézkedések jelentenek a megoldást a munkaügyi problémákra – mondta. Komplex válságkezelésre volna szükség, amely során fel kellene oldani a túlképzés – hiányszakma, a Budapest – vidék ellentétet. A szakképzés anomáliái is megoldásra várnak, elég arra gondolni, hogy senki sem tudja, hogyan fog mûködni a szakképzési járulék elosztásának új szabályozása. Azt is mindenki tudja, amíg nem sikerül tömegesen új munkahelyeket teremteni, addig nem lehet hosszú távú megoldás a munkanélküliségre.

A szakember szerint a Karrier Híd Program céljai helyénvalóak, ugyanakkor a való világ nem olyan, ahogyan azt egy munkaügyi központban, vagy az államigazgatásban elképzelik, vagy elbeszélésekbõl ismerik. Egyik probléma, hogy valóban sok üres álláshely van jelenleg az országban, de ennek strukturális oka van, jelesül, hogy az adott térségben nincs rájuk megfelelõ ember. Ráadásul a munkaügyi központokba nem mindig a minõségi állások futnak be. A volt közszolgák elhelyezését nehezítheti, hogy sokan nem beszélnek nyelveket, sokaknak nincs diplomája. Ha sikerül is nekik munkát találni, akkor azzal fognak szembesülni, hogy a piaci bérezésük és fõleg a juttatásaik köszönõ viszonyban sincsenek az államival. Az sem biztos, hogy egy munkaügyi központ fel tudja készíteni a volt közszolgákat arra, hogy mi vár rájuk a való világban, miként kell viselkedni egy állásinterjún, hogy miként tudja megváltoztatni az attitûdjeit. Az államigazgatásban nincs profit vagy eredmény alapú teljesítménymérés-, és ösztönzés, aki majd ezzel találkozik, annak teljesen életidegen dolog lesz. Hozzátette, biztosan sokan lesznek, akiket felszív a versenyszféra, de ugyanennyien szorulnak majd munka hiányában az állami gondoskodásra. Magyarul a költségvetés egyik zsebébõl kiveszi a pénzt, a másikba beteszi. Csaposs Noémi szerint tehát nem egy állást kell keresni a kirúgottaknak, hanem képessé kell tenni õket a piaci munkavállalásra, továbbá érdemes lenne az ott maradott munkatársak helyzetével is foglalkozni.

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat a 2012. október 31-éig benyújtott kérelmekre adja ki azt a hatósági bizonyítványt, amely szükséges a részvételhez, illetve ahhoz, hogy a munkaadó igénybe vehesse az adókedvezményt. A Karrier Híd Programba a lakóhely szerint illetékes munkaügyi kirendeltségen lehetséges.

Lehetõségek Németországban Lehetõségek Németországban
Ez év május elõtt becslések szerint 50 ezer volt a legálisan kint dolgozók száma.
Újabb és újabb lehetõségek adódnak a Németországban munkát vállalni kész külföldiek számára, de igencsak kérdéses, hányan fognak élni a lehetõséggel Magyarországon. Ez év május elõtt becslések szerint 50 ezer volt a legálisan kint dolgozók száma.

Ez a gyógyszer a munkanélküliségre? Tová
a is gondot jelent az EU-ban és fõleg Kelet-Európában a munkahelyteremtés, elemzõk szerint fennáll a tartós munkanélküliség elhúzódásának veszélye. Egyes szakértõk és a munkaerõ-közvetítõk szerint a megoldás a munkaerõ-kölcsönzés lehetne, amelyet egységesen egy uniós irányelv is szabályoz. A kritikusok szerint a nem megfelelõ szabályozás bizonytalanságot jelenthet a munkavállalónak.

Területi értékesítési vezetõ 2012.05.18 /

Marketing Igazgató 2012.05.18 /

HR generalista 2012.05.18 /

Business Intelligence Senior Fejlesztõ 2012.05.07 /

Üzleti elemzõ/IT szakértõ 2012.05.04 /

Java fejlesztõ 2012.05.04 /

Application Support 2012.05.04 /

Vezetõ fejlesztõ 2012.05.04 /

Fejlesztõ 2012.05.04 /
Még több állásajánlat >

Select-IQSYS
Két profi szervezet tapasztalatát, szakértelmét, infrastruktúráját és szakembereit veheti igénybe anélkül, hogy figyelmét, idejét megosztaná.
Amikor egy vállalkozás egyes területeken professzionális szolgáltatókkal mûködik együtt, akkor azok egymás hatásait kiegészítve és felerõsítve hatékonyabb folyamatokat, mûködést, ezáltal magasabb nyereséget eredményeznek számára.

| H-1016 Budapest, Hegyalja út. 22 1/2
Telefon: +36 1 453 2000

A Select Humánerõforrás Kft.
a Személyzeti Tanácsadók
Magyarországi szövetségének tagja

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika