Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1072 Budapest Klauzál Tér 15.

Hair-Line Kft. térkép

Hair-Line Kft.


Telefon: 0613422993

  

Weboldal (hairline.hu)
Fő tevékenységi köre: fodrászat


Szolgáltatás kategóriái

szolgáltató  fodrászat  kozmetika  cikk  hajhosszabbítás  hajgyógyászat  hajdúsítás  hajápoló  kozmetikai  kozmetikai és fodrászcikk  hajlítás  

Hasonló szolgáltatások

  Körömépítés step by step – Tavasz-nyári virágeső

Gyimesi Dóra termékfejlesztő, a Mystic Nails nemzetközi szakoktatójának tavasz-nyári műköröm step by step-je.
;
h3>

;
h3>

Hair-Line Fodrászkonferencia 2012 – Beszámoló


A fodrászatban a legfontosabb a továbbképzés és az aktuális divat ismerete. A Hair-Line Fodrászkonferencia igyekszik mindig élen járni a legfrissebb trendek és az ez alapján készített, hordható frizurák bemutatásában. Ez alkalommal a programot színesítve, az Európa hajón rendeztük meg szokásos éves konferenciánkat, amire hatszáz fodrász látogatott el.
h3>

IKON magazin… A hetedik!


Az éves Hair-Line Fodrászkonferenciára időzítve, megjelent az IKON magazin legújabb, sorban a hetedik száma. A tavaszi lapszám a nyár divatját mutatja be, a téli versenyek beszámolóit tartalmazza és előrevetíti a legújabb haj-, smink- és immáron a körömtrendeket. A tartalom színesebb, mint valaha, győződj meg erről Te magad is. Rendeld meg szalonodba az IKON magazin ingyenes, legújabb számát az [email protected] címen.

A tartalomból:
Hajdú Péter interjú: Neki bejött az élet!
OMC Fodrász Európa Bajnokság Bécsben
Kemon Days 2012 – A legújabb olasz trendek
Kézműves Kupa, Szabolcs Kupa, Szakmák Harmóniája, Szakmai Nap Nyugaton, IV. Zalaegerszegi Fodrász- és kozmetikusverseny – beszámolók a pástról
Interjú Kökény Ferenc Aranykoszorús fodrászmesterrel és tanulójával, Simon Balázzsal
Csak pozitívan! Interjú Varga Andrea erő-forrás trénerrel
Mystic Nails: belevágtunk a körmös bizniszbe!
A kozmetikusok örömére: Ilcsi step by step, rendezvény beszámolók és szalonbemutatók
Sminktrend Sipos Zita sminkmestertől
Dior: a stílus maga!
Szervezd meg a legtökéletesebb kerti party-t: nálunk minden infót megtalálsz!
;
h3>Megjelent Viola Dóra első könyve
Viola Dóra mesterfodrász már több éve dédelget egy álmot: egy saját hajfonatos könyv kiadásának tervét. A téma korábban is nagyon érdekelte, ezért folyamatosan követte a nemzetközi trendeket, gyűjtötte a fonat-tippeket, de egyelőre még csak önmagának. Idén tavasszal végre úgy hozta az élet, hogy minden pontosan összeállt. Viola Dóra és stábja munkához látott és elkészítették első, „A Hajfonás Világa” című könyvét. Mintha még a 2012-es frizuratrend is rendelésre érkezett volna: a hajfonat az idény slágere.
A hajfonat divatos és minden korosztály számára, gyorsan, extra frizurák készíthetők belőle. Vége már a balett vizsgás, gyerekes, kis copfos fonatok korszakának, ideje észrevennünk, hogy a hölgyek körében is mindennapos divatról beszélhetünk. Egy lazább hármas fonat, vagy egy precíz halszálka önmagában is jó megoldást kínál a sokszínűségre, alkalmi viseletként pedig akár kontyba is foglalható. A variációk száma végtelen, fonhatunk és szőhetünk kedvünkre, így egészen a romantikustól, a bohókáson át, a feszes, fegyelmezett tincsekig… könnyen végigjárható a paletta.

Középpontban az erősebbik nem


Férfi hajápolási tippek Kökény Ferenctől Napjainkban a férfi szépségápolás egyre nagyobb teret kap, ami a fodrászok előtt új üzleti lehetőségeket nyit meg. A megszokott „feleség elhozza az urát” séma mellett egyre erőteljesebben jelentkezik az a férfi vendégkör, aki önmaga elképzelésére tér be egy szépségszalonba és veszi igénybe annak változatos szolgáltatásait. Ekkor pedig a fodrásznak is tudni kell ajánlani speciális, kifejezetten nekik összeállított szépítési kezeléseket. És te felkészültél már? Kökény Ferenc fodrászmester most mindenkivel megosztja saját tapasztalatait e témában: miben más a férfifodrászat és milyen ajánlási metódusokkal élhetünk az erősebbik nem esetén.

A szépség komplex fogalom – Udvaros Dorottya interjú

Udvaros Dorottya Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A színésznőt számtalan szerepben és a legkülönfélébb frizurákkal láthattuk már a színpadon és a filmvásznon egyaránt. Kíváncsiak voltunk, milyen módon sikerül azonosulnia az állandó változáshoz.
- A szépségápolás milyen fontosságú életében? - Ez több részből tevődik össze. Nem csak azért fontos, mert nő vagyok, hiszen az egészséges és harmonikus megjelenés ma már egy férfinak ugyanúgy alapvető igénye lehet. A szépségápolás fontosságát anyámtól örököltem, aki nagyon odafigyelt arra, hogy mikor, hol és hogyan jelenik meg. Ő is színésznő volt, ezt láttam tőle, mikor pici voltam. Túl azon, hogy a magánéletben mi történik, így, hogy az ember színpadra lép, emberek elé áll, az megkövetel némi odafigyelést. Törődnöm kell a külsőmmel, a bőrömmel, a súlyommal, mindennel. És én ezt komolyan is veszem.

A Hair-Line legújabb terméke a NaYo ammóniamentes hajfesték
Miért pont a NaYo-t válaszd? Mert: PPD-mentes, ammóniamentes, teljesen illatmentes, természetes összetevőkből áll: len virág, joghurt kivonat, körömvirág.

Hair-Line bemutatókörút 2011 – Székesfehérvár Hair-Line bemutatókörút 2011 – Eger Hair-Line Club hétvége (2011.09.25-26.) (1. album) Hair-Line Club hétvége (2011.09.25-26.) (2. album) Hair-Line Club hétvége (2011.09.25-26.) (3. album) Hair-Line Club hétvége (2011.09.25-26.) (4. album)

Mintabolt:
1072 Budapest,
Klauzál tér 15.
Tel.: 06-1/322-3964
Fax: 06-1/322-7212
Központ:
2045 Törökbálint,
Jázmin utca 1.
Tel.: 06-23/332-126
Fax: 06-23/332-280
E-mail: [email protected]
Oktatóstúdió:
1071 Budapest, Dob utca 51.
(Akácfa utca sarok)
Tel.: 06-1/342-2993
E-mail: [email protected]
Oktatóstúdió vezetője:
Szigethy Zsuzsanna
Tel.: 06-30/336-3695
Térkép - Google Map:

Copyright 2011 Hair-Line Kft.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika