Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky Út. 17 Fsz. 3

L'intimage Intimkozmetika térkép

L'intimage Intimkozmetika


Telefon: +36 30 4175790

  

Weboldal (lintimage.hu)
A L intimage intimkozmetika szalon azzal a céllal jött létre, hogy egy speciális területre szakosodva, a magas minőségű szolgáltatásunkkal elérjük klienseink elismerését és elégedettségét. Fő profilunk nők és férfiak intim testrészének gyantázása, melyek mellett természetesen egyéb területek gyantázását is vállaljuk. Igyekeztünk otthonos, melegséget sugárzó környezettel hozzájárulni komfortérzetedhez, és a kedvedben járni, hogy ne tehernek érezd azt, hogy hozzánk kell jönnöd, a szőrtelenítésről nem is beszélve. A belváros szívében egy hangulatos polgári társasház csendes belső udvarán találsz meg minket diszkréten beleolvadva a környezetbe, egy otthonos kis lakásban.


Szolgáltatás kategóriái

kozmetika  férfi intim gyanta  intim gyanta  epilálás  brazil gyanta  intimkozmetika  intim kozmetika l'intimage  lintimage  fazon gyanta  hollywood  sphynx  figuratív fazon  bikini gyanta  bikinivonal  férfi gyantázás  férfi fazon  leszállópálya  gyanta trend  fazon trendek  

Hasonló szolgáltatások

L'intimage intimkozmetika Budapest VI.ker.

L’intimage intimkozmetika

Az intim terület különleges figyelmet és gondoskodást igényel, mivel ez egy olyan részünk, féltve őrzött titkunk, amit nem fedünk fel mindenki előtt. Az, akinek féltve őrzött kincsünket felfedjük, mindenképp ki kell érdemelnie a bizalmunkat.
A L’intimage szalon azzal a céllal jött létre, hogy egy speciális területre szakosodva, a magas minőségű szolgáltatásunkkal elérjük klienseink elismerését és elégedettségét. Fő profilunk nők és férfiak intim testrészének szőrtelenítése gyantázással, melyek mellett természetesen egyéb területek gyantázását is vállaljuk.
Sokan hanyagolják e terület ápolását, ’karbantartását’, embere válogatja, hogy ki mit szeret. Sokféle képpen gondoskodhatunk intim testrészünkről, ennek egyik módja a gyantázás, ami lehet bikini, fazon,  brazil, Hollywood style, de erről majd később. Van persze, aki az ’őserdőért’ rajong, szereti a természetességet, nincs is ezzel semmi baj, hisz ő ezt szereti. Viszont, ha a természetességet kényelmetlennek érezzük, esetleg csökkenti az önbizalmunkat, akkor azért nem árt cselekedni, hisz, ha nem érezzük jól magunkat, azt más is észreveszi, nem beszélve, hogy mennyire fontos a jó közérzet és egészséges önbizalom.
Hogy mit ad a gyantázás? Sima, bársonyos bőrt hetekig, ami annak, aki a simát szereti felüdülés, a szabadság érzése. Mit kell ezért kibírni? Az, hogy nem fáj, azt nem mondanánk, bár a fakír biztosan észre sem veszi. Természetesen, bizonyos fokú kellemetlenséggel jár a folyamat, de a fájdalommal és annak érzetével lehet ügyesen manőverezni, ezügyben minden segítséget megadunk. Nyilván fontos, hogy hozzáértő kezek végezzék a szőrtelenítés műveletét és a felhasznált alapanyagok, ápolószerek is fontos szerepet töltenek be. Sokszor apróságokon nagy dolgok múlnak.
Mi az amit mi ajánlani tudunk? Azt, hogy legjobb tudásunk szerint, a legjobb anyagokkal és legjobban bevált technikákkal, trükkökkel igyekszünk a legszebb és legfájdalommentesebb eredményt elérni. Folyamatosan keressük, a piacon a legjobb anyagokat, hogy a szőrtelenítés folyamata a legjobb hatásfokkal legkisebb kellemetlenséggel járjon. Külön figyelmet fordítunk arra, hogy a fájdalom kezelésére megtaláljuk a lehető legjobb anyagokat és technikákat. Mondanunk sem kell, hogy mindig van jobb és még annál is jobb és a keresésben, felfedezésben nem állunk meg. Nagyon lelkesek és kreatívak vagyunk és persze mielőtt megijednél, mindent magunkon próbálunk először és csak a legjobbakat rajtad. J
Igyekeztünk otthonos, melegséget sugárzó környezettel hozzájárulni komfortérzetedhez, és a kedvedben járni, hogy ne tehernek érezd azt, hogy hozzánk kell jönnöd, a szőrtelenítésről nem is beszélve. A belváros szívében egy hangulatos polgári társasház csendes belső udvarán találsz meg minket diszkréten beleolvadva a környezetbe, egy otthonos kis lakásban.
Aki téged sok szeretettel vár:
Kriszti
Nagyon örülök neki, hogy kozmetikus vagyok, hiszen ez az, ami nekem örömet szerez, amiben kiteljesedek!
Hogy miért lettem kozmetikus?
Szeretem jól érezni magam a bőrömben és tudom, hogy sokan vágynak erre.  Az emberek sok helyre járnak, és sokat fizetnek azért, hogy önbizalommal teli mehessenek végig az utcán. Sajnos sokan nem a megfelelő emberhez fordulnak segítségért. Arra törekszem, hogy a hozzám betérő vendégek elégedettek legyenek és távozáskor a mosolyuk mögött a következő szavak legyenek:
-Igen, jó helyre jöttem és bármikor szívesen jövök ide újra!
;

Iratkozz fel a hírlevelünkre!Azok között akik újonnan feliratkoznak és lájkolnak a Facebookon két hetente egy ingyenes intim gyantázást sorsolunk ki!

L'intimage intimkozmetika
Budapest, VI.ker.
Bajcsy-Zsilinszky út 17. fsz. 3.
57-es csengő

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika