Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1052 Budapest Aranykéz U. 6.

Belimed Kft térkép

Belimed Kft


Telefon: (1) 318 86 97

  

Weboldal (sanamij.hu)
Belimed a tisztítás, fertőtlenítés és sterilizálás területén A Sanamij Budapest Kft. neve mostantól Belimed Kft!


Szolgáltatás kategóriái

szerviz  tisztítás  karbantartás  tisztítószerek  sanamij budapest kft  sterilizálás  központi sterilizálás  szállítókocsik  sterilizáló gépek  gőzüzemű sterilizáló  automatizált endoszkóp  többkamrás tisztító egység  laboratóriumi berendezések  konyhai tisztítóberendezések  korházi tisztítóberendezések  sterilizáló berendezések gyártása  

Hasonló szolgáltatások

A Sanamij Budapest Kft. neve mostantól Belimed Kft!

Üdvözöljük a Belimed Kft. Nevében!

2010. január 1.-től a Sanamij Budapest Kft. a Belimed Cégcsoport részévé válik. Ennek a lépésnek köszönhetően a Belimed így már saját, cégen belüli megoldással rendelkezik a konyhai technológiák mellett a tisztítás, fertőtlenítés és sterilizálás területén is.
A Belimed egy svájci székhelyű, Európában működő cégcsoport, mely a fertőzés-megelőzés területén egyike a világ vezető cégeinek.. A Belimed 40 éves szakmai múltja során kiemelkedő teljesítményt nyújtott az egészségügy ellátás, a gyógyszergyártás, és a laboratóriumi kutatás számára a fejlesztés, gyártás, marketing és az innovatív megoldások vonatkozásában, a tisztítás, fertőtlenítés és sterilizálás területén, de ezen felül a szervízelés és a minősítési folyamatok hátterét is biztosítja.
A Belimed a Metall Zug Group cégcsoport tagja és több, mint 800 fős munkaerő-gárdával dolgozik. Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában összesen 12 országban van jelen, és számos szerződéses partnerrel is dolgozik. Ez összesen a világ 50 országában jelenti a cégcsoport működését. A Belimed Cég tevékenységéről, terméleiről és szervízhálózatáról további információt találhat a www.belimed.com oldalon.

A Belimed innovatív rendszereket kínál a sterilizálás minden fázisában, a CSSD-n keresztül (Központi Sterilizáló Rendszer), így növeli a biztonságot a beteg és az egészségügyi személyzet számára is. Egyaránt fontosnak tartjuk a megrendelő szigorú elvárásainak való megfelelést és az érvényben lévő szabályozás és normarendszer figyelembevételét. Mivel széles termékválasztékkal rendelkezünk a mosó-fertőtlenítő-sterilizáló berendezések területén, minden megrendelői igényt személyre szabottan tudunk kielégíteni. Mivel a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, és azt teljeskörű szerviz- és garancia háttérrel együtt adjuk, így biztosítjuk a termék egész használati ciklusára vonatkozóan a megbízható működtetést.
Ezenkívül a fertőzések megelőzésére is széles termék-skálával rendelkezünk.

Bármilyen problémára keres megoldást, bármekkora is a rendelkezésére álló hely, a Belimed megtalálja a választ az Ön igényeire!

Automata tisztító, fertőtlenítő és szárító egységek 8, 10, és 15 DIN kosárban, rendkívül helytakarékos kivitelben, szélessége mindössze 90 cm. Többkamrás tisztító egység, akár 75 eszközállvány/óra teljesítménnyel Automatizált endoszkóp kezelés, egy-csatornás szétválasztással és áramlás-figyelővel Gőzüzemű sterilizáló 1-18 egységig, vízszintes vagy függőleges ajónyitással Kombinált gőz/formaldehid sterilizálók 4-8 egységig Automatikus rendszerek a tisztító-fertőtlenítő és a sterilizáló gépek ki- é s bepakolásához Beépített informatikai és irányítórendszerek A kiegészítő alkatrészek, kellékek széles köre: állványok, szállítókocsik, stb. Tisztítószerek széles választéka Méretre készített rozsdamentes acél berendezési tárgyak >>>itt olvashat erről többet

A gyógyszergyártás minden fázisában a legfőbb szempontok: a biztonság, a legmagasabb minőség és a gazdaságosság. Ez különösképpen igaz a tisztítási és a sterilizálási folyamatokra. Mint a szektor technológiai úttörője, a Belimed egyedülálló rugalmassággal képes biztosítani az egyedi igények kielégítését a gyártás és üzemeltetés területén. A Belimed gyógyszergyártásban használatos tisztító és sterilizáló berendezéseit úgy terveztük, hogy megfeleljenek az érvényben lévő előírásoknak és útmutatásoknak (GMP, GAMP, FDA, stb.) A Belimed abban is partner ügyfelei számára, hogy a gyógyszergyártásban meglévő szigorúelvárásoknak mindenben megfelejen, és segít a szükséges minősítések és tanúsítványok beszerzésében.
>>>itt olvashat erről többet

A Belimed széles termékválasztékában megtalálja mindazt, amit a laboratóriumok területén szükséges lehet: pult alá beépített eszközök, szabadon álló egykamrás tisztító berendezések, és nagy mosó-területtel rendelkező gépek pl. az állat ketrecek sterilizálásához. Ha mindezeket az e célra kifejlesztett szállító berendezésekkel együtt használja, folyamatában is biztosított a hatékony és gazdaságos sterilizálás.
Termékeink jelen vannak kutató laboratóriumokban, mikrobiológiai teszt-laboratóriumokban, biotechnológiai kutatólaboratóriumokban, gyártóüzemekben és ipari gyártósorokon is.Az alkalmazástól és az igényektől függően a termékek széles skálája sterilizálható: üvegből készült tárgyak, ipari alkatrészek, szerszámok, eszközök (pl. az állatkísérletekben használatosak) stb. A Belimed termákek összeállításakor magas szintű automatizálás is lehetséges: automatizált be- és kipakolás, automatizált állvány-felismerés, programvezérlés, programozott indítás. Az egész rendszer működtetése számítógépes rendszerirányításba is bekapcsolható.
>>>itt olvashat erről többet

Szerviz, karbantartás és segítség: mindig elérhető közelségben!

Kiterjedt szervízhálózatunknak köszönhetően garantálni tudjuk a gyors segítséget és a szervízt végző munkatársaink helyszíni közreműködését. Megrendelőinkenek teljeskörű szerviz-hátteret biztosítunk a Sanamij, a Steelco, Harno, sauter, Schaerer, BHT, Netzsch-Newamatic és Kleindienst termékekre, valamint a Sanamij konyhai berendezéseire.

Belimed Infection Control Kft.
Aranykéz u.6.
1052 Budapest
Tel. +36 1 318 86 97
Fax +36 1 318 87 75
[email protected]

Cégünk története:
Cégünket 1991-ben alapítottuk Működésünk 18 éve alatt a kórházi konyhai, valamint a tisztító és sterilizáló berendezések gyártása, működtetése és szervizelése területén a magyar piac meghatározó szereplőivé váltunk.

Számos tényezot figyelembe kell venni egy modern konyha kivitelezésénél, az egyik fontos tényezo a berendezések kiválasztása.
A Sanamij fozoüstök (elektromos, vagy gozfutésu), elektromosan döntheto olajsüto edények (elektomos, vagy gázfutésu) teljes választékát kínálja, melyeket igény szerint egybefüggo fedolappal, résmentesen blokkosítunk.
Meleg ételek elkészítéséhez teljes kínálatunk rendelkezésére áll, mint pl. fozoüstök, 50 literes és a fölötti urtartalommal, melyek kiegészíthetoek kevero és hutoberendezésekkel, kerámia és gáz fozolapokkal, olajsütovel (ipari fritoz), kombinált gozpárolókkal, és számos egyéb géppel.

A tálalás menete precíz és hatékony kell legyen. Leggyakrabban alkalmazott módszer a tálalószalag és az ehhez illeszkedo diszpenzerek felhasználása.
A Sanamij az ételtálaló és szállító berendezések teljes skálájával rendelkezik. A rendszert a Felhasználó speciális igényei és körülményei figyelembevételével állítjuk össze.
A szállítókocsik az ételelelosztó berendezésekhez igazítva készülnek, de egyedi igényeknek megfeleloen módunkban áll különleges szállítókocsik tervezése és kivitelezése is.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika