Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1046 Budapest Nádor U

Managermassage térkép

Managermassage


Telefon: +36309428314

  

Weboldal (managermassage.hu)
Akar 1 óra teljes szabadságot? A drBlacha Holisztikus Masszázs ezért lett Önnek kifejlesztve.Az Ön személyére- és helyzetére szabott. Teljességre törekszik, ezért nemcsak a testére fejt ki jótékony hatást, hanem a lelkére is. Megerősíti az egészségét, megelőzi a betegségeit. Az öngyógyító erők aktiválásával pont annyit nyújt Önnek, amennyire aktuálisan éppen szüksége van.


Szolgáltatás kategóriái

orvos  wellness  iroda  fittness  masszázs  egészség  egészségmegőrzés  gyerek  otthon  természetgyógyász  holisztikus masszázs  menedzsermasszázs  manager  vezető  baba  kölyök  nagyi  válság  menedzser  válságkezelés  gyógyító  gerinc  derék  hát  talpreflexologia  reflexologia  

Hasonló szolgáltatások

Managermassage Mire jó ez a masszázs fajta? Kis befektetéssel nagy hasznot hoz. Szánjon Önmagára min. 30 percethogy a Managermassage segítségévelszervezete a megfelelő energiáta megfelelő helyre csoportosítsa át.
Mit kínálok a menedzserek „háttér országának”?
A Család, az otthon az a hely az életünkben,ahol újratöltjük a kiürült energiaraktárainkat.Az otthoni masszázsokat számukra állítottam össze.

egy saját fejlesztésű, egészségmegőrző masszázs,amely kifejezetten személyre- és helyzetekre szabott -születéstől az élet utolsó pillanatait élőkig-minden korosztály számára SEGÍTSÉGegészségüket megőrizni vagy gyógyulni,testi-szellemi energiájukat legjobban kihasználni, megfelelni a pillanat elvárásának..

Mi a Managermassage? „Válságkezelő”-masszázs. Mindannyiunk életében vannak pillanatok, amikor összes energiánkra szükségünk van, hogy döntést hozzunk. Ilyenkor jól kell gazdálkodnunk a rendelkezésünkre álló erőinkkel, hogy egészségesek maradjunk. A Managermassage olyan masszázs, amely optimalizálja az adott helyzetben ezt a folyamatot test és szellem számára. Kiknek jó ez a masszázs?

Minden, tudatosan döntést hozóEmbernek,aki egészségtudatosan akar élni holnap is.
Holisztikus masszázs azoknak,akik Egységben-Egészségben akarnakélni Önmagukkal.

Szeretettel köszöntöm
dr. Blacha Ágnes vagyok holisztikus masszázsterapeuta orvos-természetgyógyász10 évet dolgoztam sürgősségi betegellátásban, 15 évet az üzleti életben.

A hagyományos nyugati medicina mellett különböző, alternatív gyógyító módszereket sajátítottam el. Mindezt azért, hogy megőrizzem testem-szellemem egészségét.Nagyon sokat tanultam Tanáraimtól és Mestereimtől – akiknek ezúton is köszönöm, hogy átadták tudásukat.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika