Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
6640 Csongrád , Attila Út 35.

Termicon Légtechnikai Termékeket Gyártó Zrt. térkép

Termicon Légtechnikai Termékeket Gyártó Zrt.


Telefon: 63/570-871 30/349-5172

  

Weboldal (termicon.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
A TERMICON Zrt. Csongrádon, az Ipari Parkban tevékenykedik. A cégtulajdonosok hazai szakmai befektetők. Gyökereink e városban negyven évre nyúlnak vissza, amióta meghonosodott itt a légtechnikai gyártás. Munkatársaink szaktudása az állami oktatáson kívül, a sok esetben generációról generációra átadott szakmai tapasztalatokon alapszik.
Cégfilozófiánk alapja: a legmagasabb szintű szaktudáson alapuló, komplett légtechnikai rendszerek gyártása és szolgáltatások nyújtása, amelyek révén vevőink számára biztosítjuk a teljes körű megelégedettséget és biztonságot.
A légtechnikai feladatok magas színvonalú megoldása érdekében készülékeink kostrukciós kialakítása a legkorszerűbb méretezési elvek alkalmazásával történik, az esztétikai követelmények és a környezetvédelmi előírások messzemenő figyelembe vételével.
Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány és az ISO 14001-2004 szabványnak megfelelő minőségirányítási és környezetvédelmi irányításirendszer szerint működik.


Szolgáltatás kategóriái

gyártás  Ipar  

Hasonló szolgáltatások

Optanet Kft. - Kábeltévé- és internet-szolgáltatások

Az Ön IP címe: 89.133.235.138

Hírek

2012. május 18.
Karbantartás
Értesítjük kedves ügyfelekinket, hogy 2012. május 21-én délelõtt 10 és 12 óra között karbantartást végzünk a MÁV Lakásépítõ és Fenntartó Szövetkezet hálózatán, ezért kiesés lesz tapasztalható az internet-szolgáltatásban, ill. az HBO csatornák vételében. A kiesésért megértésüket és türelmüket kérjük.
2012. április 12.
Karbantartás
2012. április 20-án 0 óra és 6 óra között karbantartást végzünk szentesi optikai hálózatunkon, mely a Szentesi, Csongrádi Kistérségben, Kunszentmártonon és Mindszenten minden Internet elõfizetõt érint. Fenti idõszakban kiesések várhatók. Az érintett elõfizetõk türelmét és megértését kérjük.
2012. március 30.
Nógrádi települések átadása
Bárna, Cered, Mátraszele, Mátramindszent, Rimóc, Varsány települések kábeltévé hálózatait és elõfizetõit 2012. május 1-tõl átveszi cégünktõl a UPC Magyarország Kft. Az érintett elõfizetõket levélben értesítettük.
2012. február 29.
Áramszünet Szentesen
Február 29-én este 19.40-tõl 21.20-ig, a teljes szentesi városközpontot érintõ áramszünet miatt állt a szentesi fejállomás, így nem mûködött a TV-szolgáltatás a szentesi és a csongrádi kistérségben és Mindszenten. Az érintett Elõfizetõk megértését köszönjük.
2012. február 28.
Digitális TV-szolgáltatások karbantartása
Február 29-én d.u. 12 és 17 óra között, valamint március 1-jén 8 és 12 óra között a digitális szolgáltatásban kisebb kiesések várhatók karbantartási munkák miatt. Az érintett Elõfizetõk türelmét és megértését kérjük.
2012. január 20.
Szentesi ügyfélszolgálat nyitva tartása meghosszabbítva
A szentesi ügyfélszolgálat a mai naptól hétfõtõl csütörtökig 8-tól 12.30-ig és 13-tól 17 óráig, péntekenként 8-tól 14 óráig tart nyitva.
2012. január 4.
Internet ÁSZF módosult
2012. január 15-tõl érvényes Internet ÁSZF-ünk ide kattintva , a módosítások listája ide kattintva érhetõ el. További híreink >>>

Optanet WebMail Optanetes e-mail fiókját elérheti WebMail felületünk segítségével.

Sebességmérés

Ha szeretné megmérni aktuális internetes sebességét, kattintson az alábbi linkre:
Sebességmérés indítása
A mérés tájékoztató jellegû!

Online megrendelés

Ha valamely szolgáltatásunkat szeretné megrendelni, az alábbi ûrlap kitöltésével jelezheti felénk szándékát.
Munkatársaink 3 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

1276 -os számon hívhatja ügyfélszolgálatunkat.

Internet-utalvánnyal való fizetéshez töltse ki utalványbeváltó ûrlapunkat .

Honlapszerkesztés: Tibor's WebDesign ;| ; Karbantartás: Optanet Kft.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika