Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
Eger, Mátyás Király Út 37/B

Auto Magic térkép

Auto Magic


Telefon: 70 316 66 66

  

Weboldal (automagic.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
A jégverés és parkolás során keletkezett horpadásoknak a fényezés mechanikus károsodása nélküli eltávolítását, a javítási technológia folyamatos fejlődésének eredménye képpen, egyre szélesebb körben alkalmazzák. Ennek a technológiának az előnyeit a gyártók, a szakmai szervezetek és a járműtulajdonosok érdekvédelmi szervezetei Európa szerte elismerik.
A hagyományos javítással szemben (csiszolás, alapozás, fényezés) a finomjavítás során a meglévő eredeti fényezés megtartható.


Szolgáltatás kategóriái

Autójavítás  

Hasonló szolgáltatások

Auto Magic Autóesztétika Jégkár és Horpadás Javító Műhely, jégkárjavítás, horpadásjavítás, esztétikai javítás, karcmentesítő polírozás, UV gravír - automagic.hu

Auto Magic Autóesztétika, Jégkár és Horpadásjavítás

Műhelyünkben személy- és teherautók esztétikai javítását, jégkár, horpadásjavítás, végezzük rövid határidővel, professzinális minőségben. Munkáinkra garanciát vállalunk.
Nálunk megtalálhatja a speciális autóápolás különféle változatait. Kizárólag minőségi anyagokkal, sőt, a "legjobb" anyagokkal dolgozunk.
h3>De mit ér a minőségi anyag, a megfelelő szakmai tapasztalat hiányában? Úgy gondoljuk, hogy ki tudjuk elégíteni az Ön igényeit is. Az autó megtekintésekor pontos árajánlatot adunk, amitől nem térünk el!
h2>MI NEM KITAKARÍTJUK AZ AUTÓJÁT! › ÚJAT VARÁZSOLUNK BELőLE! Horpadás javítás , jégkárjavítás , fényezés nélküli technológiával
Esztétikai javitások (bőr, külső-belső műanyag , szövet,) javítása, festése, felújítása
Autó üveg fóliázás , Karosszériavédő fóliázás kőfelverődések és karcok ellen, épületfóliázás
VTN (WTD) design festés - Carbon, Fa, Kő, Fém és egyéni mintázatok mindenre
Karcmentesítő polírozás - Professzionális belső tisztítás, ápolással
UV Lakk és üveggravír
Aktív hygenia és Klima fertőtlenítés Az általunk végzett autóesztétikai javítások teljes és részletes leírását megtalálja a Szolgáltatásaink menüpontban.
Bizza autóját szakemberre!
GARANTÁLT MINŐSÉG!

› Főoldal › Szolgáltatásaink › Mennyibe kerül? › Gyakori kérdések › Cégünk › Média › Kapcsolat

Cím: Eger, Mátyás király út 37/b (volt Opel Szervíz) - Tel.: (70) 316-66 66 - E-mail: [email protected]

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika