Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
Eger, Faiskola Út 5.

Automobil-Eger-97 Kft. térkép

Automobil-Eger-97 Kft.


Telefon: 36/512-600, 36/512-610

  

Weboldal (automobil-eger.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Az Automobil-Eger-97 Kft., mint autójavító és autókereskedelmi korlátolt felelősségű társaság, történetét nézve hosszú útra tekint vissza.

Állami vállalkozásként a Heves megyei Finommechanikai Vállalat keretében működött az 1950-es évektől a '80-as évek közepéig, amikor a felügyeleti szerv a vállalat megbontásával létre hozta az önálló autójavító vállalatot.

Az állami autójavító 1992 évben társasággá alakult, majd 1993-ban privatizáció következett Full Szerviz Kft. néven. A Full Szerviz Kft.-nél már elkezdődött az autókereskedelmi tevékenység Nissan, majd Peugeot márkák forgalmazásával.


Szolgáltatás kategóriái

Autójavítás  

Hasonló szolgáltatások

Innovaturné 2012 - roadshow az Automobil-Egernél Az országos Innovaturné egri állomása 2012. május 10-16-ig kerül megrendezésre. Keresse fel ez idõ alatt márkakereskedésünket, hogy megismerje és kipróbálja a Volkswagen innovatív extra tartalmait.

Megérkezett ;a 21. századi Beetle! Megérkezett márkakereskedésünkbe a legendás Volkswagen Beetle 21. századi kivitele. Megtekinthetõ, kipróbálható autószalonunkban.

Az új Volkswagen up! A Volkswagen új kisautót fejlesztett: az up!-ot. Minimális felületen (3,54 x 1,64 m) kínál maximális teret. Pénztárcánk és igényeink függvényében három változat közül választhatunk:

Bemutatták a hetes Golfot Egyelõre még ruha nélkül Egyelõre csak azt a rugalmasan alakítható platformot leplezték le, amire a hetes Golf és a Volkswagen konszern csaknem összes jövõbeli modellje épül.

Akár a személygépkocsik áfája is vissza igényelhetõ! Új finanszírozási lehetõségek az Automobil-Eger 97 Kft-nél Hogyan lehetséges a személygépkocsik áfáját vissza igényelni? A nyílt végû pénzügyi lízing és az operatív lízing a megoldás, mert 2012-tõl ezeket az ügyleteket az áfatörvény szolgáltatásnak minõsíti.

Állítsa össze álmai autóját! A CarConfigurator segítségével gyorsan és egyszerûen összeállíthatja álmai autóját. Néhány egyszerû lépésben kiválaszthatja az Önnek tetszõ modellt és böngészheti az extra felszereltségek listáját, válogathat a fényezések és a belsõ kárpitok közt.

Azonnal elvihetõ új gépkocsik Raktárkészletrõl azonnal elvihetõ ;gépkocsik hatalmas kedvezményekkel! Volkswagen Polo Comfortline 85 A gépkocsi részletes leírása További információkért keresse értékesítõinket: Jacsó János Dér JánosVolkswagen Jetta Trendline 1.2 TSI A gépkocsi részletes leírása További információkért keresse értékesítõinket:

Azonnal elvihetõ bemutató autóink Volkswagen Passat Comfortline 2.0 CR TDI DSG A gépkocsi részletes leírása További információkért keresse értékesítõinket:

Az új Beetle megérkezett! A Volkswagen bemutatta klasszikus modelljének új generációját – az új Volkswagen az MTV World Stage koncertek keretében három kontinensen is debütált egy idõben.

Az Automobil-Eger 97 Kft kiérdemelte a Korrekt partner védjegyet Korrekt Partner védjeggyel ismerték el harmincegy magyarországi és tizenegy felvidéki vállalkozás tisztességes munkáját.

Automobil-Eger-97 Kft.
3300 Ege
Faiskola út 68.
Telefon: Szerviz: 36/512-600; Értékesítés: 36/512-610
Telefax: 36/512-612
E-Mail: [email protected]
Internet: www.automobil-eger.hu

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika