Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
3534 Miskolc, Nagy Lajos Király Útja 34.

Mentor Általános Hitel-, Ingatlan- És Biztosításközvetítő Iroda térkép

Mentor Általános Hitel-, Ingatlan- És Biztosításközvetítő Iroda


Telefon: +3670/210-6141

  

Weboldal (mentorhitel.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Nem tartozunk egyetlen országos hálózathoz sem, Irodánk önálló ingatlanközvetítő vállalkozás. Azért döntöttünk így, mert nekünk a legfontosabb szempont ügyfeleink korrekt tájékoztatása, kiszolgálása valamint a függetlenség. Ezt egy személytelen központi adatbázisra hagyatkozva nem tudnánk vállalni. Mindezek ellenére széles a kínálati listánk, jelenleg a különféle kategóriákban több tucat értékesítésre váró ingatlanból választhatnak ügyfeleink.
Másik fontos törekvésünk, hogy nem támogatunk semmiféle komolytalan, irreális szándékot, a valós adatok és tulajdonságok szándékos elkendőzését, vagy túlértékelését. Ügyfeleinket mindig korrektül tájékoztatjuk a tárgyi ingatlan műszaki állapotáról, fekvéséről, valós piaci értékéről.

A MENTOR Általános Hitel-, Ingatlan- és Biztosításközvetítő Iroda azért létesült, hogy Önnek bármilyen hitellel, ingatlannal és biztosítással kapcsolatos kérdésben a segítségére legyen. Legyen a hitel szabadfelhasználású vagy lakásvásárlási célú, személyi kölcsön vagy adósságrendezés, mi Önért vagyunk. Minden jelentős pénzintézettel kapcsolatban állunk, mi az Ügyfélhez keressük a bankot.

Irodánk az Ügyfelek teljes körű kiszolgálása érdekében DÍJMENTESEN nyújtja biztosításközvetítői szolgáltatását.

Biztosításközvetítői partnerünk az AGENTA-Consulting Biztosításközvetítő Kft. A cég 2006 szeptemberében alakult független biztosításközvetítő, amely magyarországi viszonylatban egyedi lehetőséget kínál a biztosítási piac egyik egyik legfontosabb szereplője, a biztosításközvetítő számára. Az AGENTA-Consulting Kft. a 15 éves múlttal rendelkező osztrák tulajdonú AGENTA Service G. m. b. H. leányvállalata, pénzügyi stabilitását az UNIQA konszern biztosítja. A tulajdonosi viszony ellenére az AGENTA-Consulting Kft. mind tevékenységében, mind szolgáltatásaiban független az UNIQA csoporttól. Ezen kapcsolatunkon keresztül választjuk ki az Ön számára legkedvezőbb biztosítót és módozatot - hangsúlyozottan a kötelező gépjármű felelősségbiztosításra - amit akár Ön is azonnal megköthet a főoldalon található kalkulátor segítségével! Felhívjuk tisztelt figyelmét napjaink legégetőbb kérdésére, az öngondoskodásra is:


Szolgáltatás kategóriái

Ingatlan forgalmazás / bérbeadás  

Hasonló szolgáltatások

Általános Hitel-, Ingatlan-, és Biztosításközvetítő Iroda

Üdvözöljük honlapunkon!Állásajánlat Biztosítások Ingatlanközvetítés Hitelközvetítés Fontos tudnivalók Ingatlant keres? Ingatlant kínál? Ingatlan ajánlataink

Hírlevél

Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, úgy az Iroda profiljába tartozó legfontosabb hírekről, eseményekről, változásokról ezúton küldünk tájékoztatást.
Feliratkozás »

Látogatók

Látogatók a honlapon: 272 780
2009-10-17 óta
Utolsó frissítés: 2012.05.25.

Tisztelt Látogató!
;
Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával és meglátogatott minket! Ha ingatlankínálatunkat szeretné megtekinteni, böngésszen kedvére. Ha hiteligénye van vagy adósságrendező programjaink érdeklik, akkor is jó helyen jár.
Kötelező gépjármű vagy lakásbiztosítást szeretne kötni? Nyugdíj célú előtakarékosságot tervez? Utasbiztosítást vagy nyugdíjpénztári megtakarítást óhajt? Nálunk mindez megtalálható.
;
Várjuk hívását! Várjuk Irodánkban!
;

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika