Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
3519 Miskolc Brassói U 56

Hollenda Zsolt térkép

Hollenda Zsolt


Telefon: 30/599-09-99 46/507-231

  

Weboldal (borsodpc.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Domainregisztráció, webhosting, tárhely, honlapkészítés


Szolgáltatás kategóriái

Webfejlesztés / webdesign  

Hasonló szolgáltatások

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

NÉHÁNY SZÓBAN……
" Mindenkinek, aki valaha zuhanyozott volt már egy szuper ötlete. De csak az ér valamit, aki kiszáll a zuhanyzóból, megszárítja magát és kezd valamit azzal az ötlettel."
Nolan Bushnell, Atari
Milyen a jó grafika?
Érdekes, letisztult, könnyen észrevehető, meggyőző és nem utolsósorban látszik rajta az átgondoltság.
Fontos, hogy összhangban legyen a már meglevő arculati elemekkel, színekkel.
A mi célunk az, hogy az Ön üzenetét juttassuk el hatékonyan, a lehető legjobb formában leendő ügyfelei számára.
A jó reklámstúdió nem arról ismerszik meg, hogy mindenben egyetért a megrendelővel.(SMILE)
Minden egyes grafikai munka kivitelezését tanácsadás előzi meg. Ez azért fontos, mert igényeit ekkor pontosíthatja. Üzleti céljainak tükrében javaslatokat teszünk az adott grafika megjelenítési elemeivel kapcsolatban, például milyen színek lennének a legmegfelelőbbek, mekkora legyen a grafika mérete, van-e valamilyen elképzelése a formáról, mire kellene a leginkább hangsúlyt fektetni. Miért fontos mindez? Azért, hogy a leginkább kedvező áron nyújthassunk Önnek professzionális grafikai szolgáltatásokat.
A grafikai tervezési folyamat megkezdéséhez elengedhetetlen a részletes igényfelvétel!
Azok után, hogy tisztáztuk és pontosítottuk az elvárásokat, megírjuk Önnek az árajánlatot. Amennyiben az általunk ajánlott árat megfelelőnek találja, és elfogadja azt, grafikai igénylése megrendelésnek minősül.
Rendelése rögzítését követően grafikusaink megkezdik a grafikai munka elkészítését.
A kivitelezés előre megbeszélt határidejét minden esetben pontosan betartjuk. A kivitelezés során ügyfélkapcsolati munkatársunk minden részletre kiterjedően tájékoztatást ad Önnek a munka folyamatáról. Amennyiben változtatást szeretne, kapcsolattartója ezt pontosítja, és eljuttatja Önnek a jóváhagyásra szánt anyagokat is.
A számlázás a teljesítést követően történik meg.
A tervezési munka során kiemelten foglalkozunk Önnel.  Érdeklődne, hol tart a kivitelezés, vagy kérdezne tőlünk? Munkatársunk segíti Önt megrendelése folyamatos nyomon követésében.
A grafikai tervezés egy kreatív folyamat, amely egyesíti a művészet, a technológia és a gondolatot. A tervező dolgozik a különböző kommunikációs eszközökkel annak érdekében, hogy közvetíteni tudjon egy üzenetet az ügyfél egy adott közönségének.
;
;

Copyright © 2010 HPDesign. All Rights Reserved.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika